.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Проблем след бръснене там долу...

Бръсна се за 2ри път и първия път ми след бръсненето ми излязоха куп гнойни пъпки. Голяма гнусотия.. както и да е. Прецених, че може би не съм дезинфекцирала бръсначката. Вчера се бръснах отново, спиртосвах самобръзначката, спиртосвах и "мястото" преди и след бръснене и сега забелязвам, че историята май се повтаря. Защо се получават? При вас има ли го същия проблем? Моля не ми се смейте, а помогнете. Благодаря!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Възможно е да излизат гнойни пъпки ако бръснеш в посока противоположна на разтежа на косъма, така наречената контра. Кожата там е много чувствителна и от най-малкото се раздразва.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Ами взъщност точно така се бръсна - обратно на посоката на растеж. не трябва ли? Понеже в другия случай няма да стане гладко. Оттам изхождам аз, но ако наистина това е проблема няма да го практикувам повече.

Цитирай Първоначално написано от The Believer
    Възможно е да излизат гнойни пъпки ако бръснеш в посока противоположна на разтежа на косъма, така наречената контра. Кожата там е много чувствителна и от най-малкото се раздразва.
    +1
    Така е,преди време се бръснех под мишниците с самобръсначка-на контра и също ми излизаха пъпки,от както започнах да бръсна по посока на косъма нямам такива проблеми

А сега след като вече съм направила гафа мога ли да се предпазя от тези пъпки, че наистина е ужасно...

Цитирай Първоначално написано от LeVski_fen
    Цитирай Първоначално написано от The Believer
    +1
    Така е,преди време се бръснех под мишниците с самобръсначка-на контра и също ми излизаха пъпки,от както започнах да бръсна по посока на косъма нямам такива проблеми
    аз под мишниците ги махам и в двете посоки, но на контра никога не съм имала проблеми
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    spirt ne 6tipe li probvai po posoka na rasteja nomoje kojata ti da e mn 4yvstvitelna taka 4e moje bi trq da smeni6 na4ina na obezkosmqvane ako i sledva6tiq p1t ima6 p1pki
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

AZ ne se se6tam kak osven da se brasnesh na drugata posoka

Ок, следващия път ще пробвам на другата страна. А за спирта - да, щипе, гадно е, но го предпочитам пред пъпките. И пак да питам някой знае ли сега вече след като съм направила гафа как да предотвратя пъпките?

Цитирай Първоначално написано от vistata
    Ок, следващия път ще пробвам на другата страна. А за спирта - да, щипе, гадно е, но го предпочитам пред пъпките. И пак да питам някой знае ли сега вече след като съм направила гафа как да предотвратя пъпките?
    Просто изчакай да се махнат, без да се бръснеш няколко дена. Съмнявам се да ти е толкова голям проблем да изчакаш след като това ти е 2ри път.

Град
    Улицата
    ходи на козметик да ти ги махат с кола маска поне така прай приятелката ми
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

намажи ги с крем здраве много помага

Голям фен
    Еми мацка недей да се бръснеш на контра,няма да е така гладко,понеже част от косъмчетата ще се подава над кожата,ама по-добре от колкото да си съсипваш иначе нежната кожа на това място.А за пъпчиците опитай с крем "здраве"-незаменим е

Ами пъпките може да са ти се появили ако някой ти е ползвал самобръсначката или ако ти ползваш чужда.Спирт недеи да изпозлваш.Купи си пяна за бръснене на Жилет мисля ,че от нея няма да имаш този проблем

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си