.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Бяла течност по време на секс

vuprosa mi e kakvo e tova bqloto koeto te4e ot jenite povreme na sex , da ne e ovlajnitela i ako ne e kuf cvqt e toi

т.7
    krem4et0

kajete pls za6toto kat si bidqh celiq u bqla te4nos qko sa spekoh da ne sa mi nadul korema

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    По принцип е безцветно. бяло ли е-нарича се бяло течение и е признак за инфекция, гъбички или нещо от сорта.

Течност-секрет, който се отделя при силна възбуда, за овлажняване и по лесно проникване

Голям фен
    Като ти гледам ника и от друго може да е.

Водка....
    we give it all.

samo da kaja malko po spokoino qvno si vse o6te neopiten " igrach" a za bqloto te4enie moje da se polu4i ot prosta nastinka bez da ima6 gubi4ki ili infekcii

Е ПА да ти имам проблема

М да ти кажа не съм наясно дали и моята приятелка има "Бяло течение" незнам защото и тя когато свърши и дойде оргазъм нейното което тече е бяло .. И да попитам това бяло течение ли е ?

abe vie idioti li ste? xaxa momi4eto kato se vazbudi se ovlajnqva...

Цитирай Първоначално написано от Summer`LoVe
    abe vie idioti li ste? xaxa momi4eto kato se vazbudi se ovlajnqva...
    xaxaxa mnogo qsno 4e tva e sekret s koito momi4eto se yvlajnqva pri po golqma vazbuda

е като чета не си мноо опитен а докарваш момичето до голяма възбуда :
    браво ставаш за та*ак

Бялата течност която изхвърля приятелката ти е нещо като тжоята сперма.Смисъл както ти се изхвърляш,така и тя се изхвърля.Тая течност може да бъде и бяла и почти прозрачна,зависи от организъма.Дано съм ви помогнала.Успех :P
    ...СиЛнО оБиЧаМ, тРуДнО пРоЩаВаМ, лЕсНо ПоДлУдЯвАм, ГаДнО нАрАнЯвАм, РаНо ИлИ кЪсНо-ВсИчКо ПоЛуЧаВаМ, дОрИ дА пАдАм..ОтНоВо СтАвАм И пРоДъЛжАвАм, ДоРи И дА сГрЕшА...нИкОгА нЕ сЪжАлЯвАм!ГлЕдАм СаМо НаПрЕд И нЕ сЕ оБрЪщАм НаЗаД, бЪдЕщЕтО е ПрЕд МеН.

Цитирай Първоначално написано от Smok^
    М да ти кажа не съм наясно дали и моята приятелка има "Бяло течение" незнам защото и тя когато свърши и дойде оргазъм нейното което тече е бяло .. И да попитам това бяло течение ли е ?
    Bqloto te4enie..ne te4e PO VREME NA VUZBUDA..purvoto koeto e..Tova che na priqtelkata ti i e bilo got i e poteklo "neshto bqlo" e prosto priznak ,che i e bilo hubavo... kude si trugnaL kato misli6,4e kato pravi6 sex s neq 6te i te4e BQLO TE4ENIE... puk i kakto pro4etoh v nqkoi post - BQLOTO TE4ENIE moje da e porodeno prosto ot nastinka !
    Ima li jelanie - Ima nachin...Nqma li jelanie - !ma opravdanie.. (:

тука всеки се прай че разбира повече от другия абе я се опрайте и не се прайте на голяма работа не забравяйте, че и вие сте били така

Sorry ама не се сдържах
    Тааа хората по-горе ти казаха кво било тва "чудо"
    FreAk_oN_A_leAsH

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    По принцип е безцветно. бяло ли е-нарича се бяло течение и е признак за инфекция, гъбички или нещо от сорта.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си