.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 147

Град
    Sofia
    Зависи...ако само си ги е изчистил или разделил,що не...ама ако си ги прави като момиче и си ги скубе редовно-НЕ!!!

zavisi kolko sa gi oskubali! ako e tuk tame kolkoto da ne sa runtavi e ok. ako sa prekaleno oformeni,tunki i kato na momi4e e mn sme6no!!!

Супер фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от comics
    На някои момчета наистина им трябва малко, нооооооо чак пък супер тънко.. извинявайте ама..
    +1
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Кой казва, че като са им оскубани веждите изглеждат тъпо... Аз на един мой приятел му ги скубя, щото сам не може , пък не му се давали пари за козметик, и изглежда супер диво... Голям сладур става

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Аз говоря за момчетата с много тънко оскубани вежди - само една линийка. Иначе е и аз нямам нищо против ако са просто поизчистени

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    В далечината... еййй там ;]

НЕЕЕЕЕЕЕ

Ае ако момчетата са 100% na 0,5 от тях им ходи да са оскубани вежди другото всичко мяза на педаликус :P
    Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !

Всъщност ми е абсолютно все тая...

Цитирай Първоначално написано от Chr!sSie
    Аз говоря за момчетата с много тънко оскубани вежди - само една линийка. Иначе е и аз нямам нищо против ако са просто поизчистени
    Хахах мисля, ч етрябваше да го напишеш в началото...

Иначе НЕ харесвам момчета, които са си ИЗскубали веждите до две чертички... Тъкмо днес говорих с съучениците си защо не си разделят поне едната вежда на две.. Защото така с една рунтава черта над очите хич не е приятно.. А те казват, че е гейско.. Според мен е нормално...
    Всъщност... Забрави какво ти казах и се усмихни! =)

Според мен е много смешно.

Мега фен
    Само малко между самите вежди - това за мен е допустимата граница...
    Иначе...
    Яко гейско седи...

ami ako sa nekfi mn gadni i debeli nqma lo6o da se oformqt no SYVSEM LEKO !!! mn mrazq mom4eta sys super tynki vejdi..ujasni sa !!!

ИЗЧИСТЕНИ -да , даже ги предпотитам пред обраслите вежди...но ОСКУБАНИТЕ , по-тънки и от мойте ...не мерси!

na tezi koito sam im svarzani vejdnite e sme6no oba4e da gi opravqt po drugi mesta..
    Lof YAaA..!

da we basi pedalite i kat gi vidq i s lak i umiram basi ligavite ai sa opraite i tyi bili mi muje

Голям фен Аватара на o0ps
    Харесвам момчета с почистени вежди, но не и с изтънени. Но определено е по-добре да са почистени отколкото обрасли. Поне на мен не ми изглежда педалско.

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Пф, драйфа ми се като чуя за бръснати крака на момчета, момчета с оскубани вежди или каквото и да е. НЕ, не ми харесва!

не тряя да са тънки много смисъл да се набива на очи 6от верно некфо гадно изглежда,но пък оформяне става много добре ако се ходи на козметик екстра е.примерно на кристияно роналдо,денислав,не им личи но пък са им мноу добре
    и аз сега скоро ще отида за леко оформяне!

Versace,Gucci пазарувам,диаманти не сънуwам аs ги имам не се надуwам ;]
    winag! с усмиwka да wi дразня комплексариии ;d

Ми понякога е нужно да си ги оформят, все пак ако са им като на горили си е грозна гледка.. Не мисля, че е гейско - зависи как си го направиш.

твърдо не!!! само ако има една вежда мъжкото лице е устроено да си е мъжко забележете как мъжете с оскубани вежди докарват женствено излъчване...това е защото такива вежди са за жени те се оформят за да придобие жената още по женствен израз а на мъжете защо им е по дяволите!?!?!
    Тази, която бе егоистка...
    Тази, която бе жестока към другите,
    която нямаше душа,
    нямаше срам,
    остана без мечти и разруши света.
    Но тази, която беше себе си...
    без лъжи, без лицемерие.
    Просто беше себе си...

Е разбирам ако е 1 вежда да се пооправи .. ама тва мега оскубано е ужасно .. !
    Babble, Babble, Bitch, Bitch...
    Rebel, Rebel, Party, Party

Sex, sex, sex, and don't forget the violence..
    Blah, blah, blah got your lovey-dovey sad and lonely...

Цитирай Първоначално написано от Dark~Illusion
    Харесвам момчета с почистени вежди, но не и с изтънени. Но определено е по-добре да са почистени отколкото обрасли. Поне на мен не ми изглежда педалско.
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Цитирай Първоначално написано от Amy_Dumas_Lifestyle
    Колкото да се отдели едната вежда от другата - може
    Останалото може и да не е гейско, но стои гейско... ако ме разбирате
    +1 разбираме те
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Попринцип хич не ми харесва!!!!! обаче познавам едни момче, което си ги скуби, но съвсем малко даже не се забелязва
    Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.

Град
    sofiq
    ne izglejdat kato geiove

Град
    По света и у нас :)
    Не!
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Ела при мен, аз знам какво да правя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове