- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Да отворим Морския сезон
Много от вас може да мислят, че все още е рано да се мисли за море, но, като се има предвид каква треска за квартири беше през последните две години, съмнявам се, че тази ще е по-различно. И така, давайте предложенияКъде бихте искали да отидете това лято (Карибските острови и Хаваите не се броят), дайте предложения за добри места по българското черноморие (тази година), споделете кой къде е бил миналата година и (не) одобрява местото и т.н. ...
Аз миналата и по-миналата година бях в Приморско. Чисто съвпадение, първият път бяхме сефте там с брат ми и компания, а вторият път се случи да съм там на лагер с приятели. Не бих казал, че е лошо. Оценявам го като средностатически български морски град. Градче. Има денонощни магазини, от които можеш да си набавиш нужния алкохол на сравнително добри цени. Морето беше shit миналата година, ама това е, защото го хванахме точно в периода, в който имаше най-много водорасли и медузи. Затова предимно се пекохме. Плажът не беше по-препълнен от обикновено, но, признавам, дЕцата много дразнят като ти фърлят пясък в очите. Дискотеките са на ниво, както и нощните барове, като изключим хлебарките, които наизлизват в края на юли![]()
По-миналата година бяхме точно по това време (последните пет дни на юли) там и се принудихме да спрем да посещаваме бара на Impulse, именно заради хлебарките. Както и да е, ако сте там в периода от 17-25 (да речем), съмнявам се, че ще си изкарате лошо.
На мен тази година не ми се ходи там, вече става банално. Затова много се надявам да дадете някои добри идеи
[personal opinion]НЕ ХОДЕТЕ В СТАНЦИЯ ЧЕРНОМОРЕЦ!!![/personal opinion]
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE