.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    Супер фен Аватара на b0Nb0n
    emi tva sv vlas e do sl brqg naprao sa svarzani predi be6e selo no ot nqkolko godini e grad po evtino e ot sl brqg za plaja mi stava abe qko si e ne e zle
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Град
    sofiq
    kiten .. ot klasata na primorsko az li4no go predpo4itam i tazi godini mislq tam da otida palno e s narod no pa sa mladi i zabavni horica
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Аз лично сезона го откривам средата на май месец по разбираеми причини Иначе тази година сме се насочили към Китен с няколко приятели за края на лятото,чувам само добри отзиви за там

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от BulgariaZaBulgarite
    Че кой почива още в кочината България? Може би само на оня, на който му се гледат цяло лято мутри и бетон по плажовете.
    +1
    По-скоро бих се самоубил отколкото да "почивам" на българското черноморие .. аз съм за Гърция .. пък нека някой да ми разправя колко е зле там!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Аз честно казано като си помисля каква селения е по Черноморието, ми се дохожда на планина.

Аз съм от Варна, но много рядко ходя там на плаж.Централният е ужасен.Ходя на къмпинг Арапя-Между Лозенец и Царево на южното черноморие.Там е просто уникално.

Град
    Норвегия
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    Аз честно казано като си помисля каква селения е по Черноморието, ми се дохожда на планина.
    И аз така.
    Як норвежки блек метъл.

Супер фен
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от x3m4et0_f
    Аз съм от Варна, но много рядко ходя там на плаж.Централният е ужасен.Ходя на къмпинг Арапя-Между Лозенец и Царево на южното черноморие.Там е просто уникално.
    ммдааа определено там е мега якото.. и в Царево не е зле
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    albena :P
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    мм..миналата година бях в Лозенец и си изкарах супер..тази година пак по южното-Китен ..до сега не съм ходила,но има добри отзиви за него..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Аз всяко лято съм абониран за Слънчев бряг -Несебър, по цяло лято съм там, ако някой ще ходи да каже
    The Spark

Голям фен Аватара на BlueDevil
    Град
    Велико Търново
    Миналата година бях на къмпинг Смокиня и сега от вас чувам какво се е случило там Честно казано много ме доядя. Страхотно място беше! Една седмица изкарахме там, аз за това време точно веднъж излязох от къмпинга, защото мойте тикви искаха да ходим в Созопол. Невероятно просто. Първото впечатление ми беше от водата - по-чисто море не бях виждала, плажа също, имаше разни капанчета и магазини, за да не умрем от глад, всичко точно, само дискотеки нямаше, но не ни и липсваха. Щях горещо да го препоръчам, но след като го няма вече - тичайте на Каваците, докато не са ги затрили и тях.
    Влюбих се в това място, а сега го няма и си търсим ново Засега мислим някъде покрай Ахтопол да ходим, ама всичко е под въпрос. Предлагайте ми разни къмпинги, подобни на Смокиня - да се стига лесно дотам и в същото време да не е лудница. Очаквам предложения

Аз миналата година бях в Приморско през септември в хотел "Нептун" и съм ревала като луда , защото 10 дена в тоа мизерен хотел щях да умра . Не уцелихме най-хубавото време , но за сметка на това ходихме всяка сутрин и вечер до Китен пеша . Обикаляхме и самото Приморско . По 8 часа седяхме на плажа , защото не исках да се прибирам . Хубавотот беше , че ни беше осигурена храната (закуска , обяд и вечеря) и поне тя беше вкусна . Първия ден отидох на плажа с маратонки и имаше голямо вълнение . Не съобразих , че се приближавам много до водата и една вълна ме наморки до кръста цялата ! Абе , не беше кой знае колко лошои , но страшно трудно свикнах с обстановклата в хотела . Там най-често се пращат лагери от у-щата и има много деца , което е хубаво , защото все с някого ще се запознаеш .
    По-миналата година бях на Влас . Това е най-хубавия курорт , в който някога съм била ! Великолепно е ! Бях с леля , братовчедите ми и сестра ми и си изкарахме много добре в частна къща . Много луксозна , чиста , абе супер беше , само да не се бях разболяла . Ужас беше ми толкова лошо , но се оправих още на първия ден като видях морето ! Лошото е , че бяхме само 3 дена ...
    За тази година нямам планове ,защото предимно ходя с леля ми , защото мама няма никакво време да ни води на море . Леля каза ,че ще мисли къде ще ни води тази година ! Дано да успеем да се завлечем и тази година на някое хубаво местенце !

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Blue_Devil{F}
    Миналата година бях на къмпинг Смокиня и сега от вас чувам какво се е случило там Честно казано много ме доядя. Страхотно място беше! Една седмица изкарахме там, аз за това време точно веднъж излязох от къмпинга, защото мойте тикви искаха да ходим в Созопол. Невероятно просто. Първото впечатление ми беше от водата - по-чисто море не бях виждала, плажа също, имаше разни капанчета и магазини, за да не умрем от глад, всичко точно, само дискотеки нямаше, но не ни и липсваха. Щях горещо да го препоръчам, но след като го няма вече - тичайте на Каваците, докато не са ги затрили и тях.
    Влюбих се в това място, а сега го няма и си търсим ново Засега мислим някъде покрай Ахтопол да ходим, ама всичко е под въпрос. Предлагайте ми разни къмпинги, подобни на Смокиня - да се стига лесно дотам и в същото време да не е лудница. Очаквам предложения
    Смокиня е супер - ако търсиш друго подобно място можеш да пробваш Градина ( между Черноморец и Созопол).
    Тези места - Смокиня,Градина и пр... са единствените места останали в България(по черноморието), където не цари селения!
    А Китен е направо ужааааааааснооо

Супер фен Аватара на fake
    моето сърце от миналото лято е в Созопол. там отивам ако ходя някъде след изпитите и т.н. .....
    невероятно е
    Boots and braces don't make racists!

Цитирай Първоначално написано от fаke
    моето сърце от миналото лято е в Созопол. там отивам ако ходя някъде след изпитите и т.н. .....
    невероятно е

О, и аз съм така.. Созопол, текила бар, нощно къпане. Баси, казвала съм го милиони пъти, но няма да ми омръзне...
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

Супер фен Аватара на fake
    ^ малката текила, а после нощно къпане....ех, споменииии....
    никога не бях виждала толкова много яки хора на едно място
    Boots and braces don't make racists!

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Слънчев е най-райското...

Повече от фен Аватара на FOOTSOLDIER
    Град
    във филма
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Слънчев,Св. Влас и Несебър - райското кътче на България...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Живея на 10 минути от плажа с кола. Не съм особено заинтересован от вашите намерения
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Живея на 10 минути от плажа с кола. Не съм особено заинтересован от вашите намерения
    Ех,не пропускаш да се изфукаш значи,аз пък съм на 10 мин от плажа без кола

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    Ех,не пропускаш да се изфукаш значи,аз пък съм на 10 мин от плажа без кола
    Да ама с кола е по-яко. Пък и плажа на центъра е гаден и миризлив. Плажа на Дружба е по-як.

Макар да мразя да ходя на плаж.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Варна
    Макар да мразя да ходя на плаж.
    Не знаеш колко хора ти завиждат...

hottie
    Guest
    абе най-хубаво е да си опънеш палатката и да си живееш на плажа от сутрин до вечер. Ставаш със слънчевите лъчи, скачаш в морето за добро утро ..прекарваш си денят там и за лека нощ - звездите !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си