- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Да отворим Морския сезон
emi tva sv vlas e do sl brqg naprao sa svarzanipredi be6e selo no ot nqkolko godini e grad po evtino e ot sl brqg za plaja mi stava abe qko si e ne e zle
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
kiten .. ot klasata na primorsko az li4no go predpo4itam i tazi godini mislq tam da otida palno e s narod no pa sa mladi i zabavni horica
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
..
Аз лично сезона го откривам средата на май месец по разбираеми причиниИначе тази година сме се насочили към Китен с няколко приятели за края на лятото,чувам само добри отзиви за там
![]()
+1Първоначално написано от BulgariaZaBulgarite
По-скоро бих се самоубил отколкото да "почивам" на българското черноморие .. аз съм за Гърция .. пък нека някой да ми разправя колко е зле там!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Аз честно казано като си помисля каква селения е по Черноморието, ми се дохожда на планина.![]()
Аз съм от Варна, но много рядко ходя там на плаж.Централният е ужасен.Ходя на къмпинг Арапя-Между Лозенец и Царево на южното черноморие.Там е просто уникално.![]()
И аз така.Първоначално написано от Lake_bodom
![]()
Як норвежки блек метъл.
ммдааа определено там е мега якото.. и в Царево не е злеПървоначално написано от x3m4et0_f
![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
albena :P
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
мм..миналата година бях в Лозенец и си изкарах супер..тази година пак по южното-Китен ..до сега не съм ходила,но има добри отзиви за него..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Аз всяко лято съм абониран за Слънчев бряг -Несебър, по цяло лято съм там, ако някой ще ходи да каже![]()
The Spark
Миналата година бях на къмпинг Смокиня и сега от вас чувам какво се е случило тамЧестно казано много ме доядя. Страхотно място беше! Една седмица изкарахме там, аз за това време точно веднъж излязох от къмпинга, защото мойте тикви искаха да ходим в Созопол. Невероятно просто. Първото впечатление ми беше от водата - по-чисто море не бях виждала, плажа също, имаше разни капанчета и магазини, за да не умрем от глад, всичко точно, само дискотеки нямаше, но не ни и липсваха. Щях горещо да го препоръчам, но след като го няма вече - тичайте на Каваците, докато не са ги затрили и тях.
Влюбих се в това място, а сега го няма и си търсим новоЗасега мислим някъде покрай Ахтопол да ходим, ама всичко е под въпрос. Предлагайте ми разни къмпинги, подобни на Смокиня - да се стига лесно дотам и в същото време да не е лудница. Очаквам предложения
![]()
Аз миналата година бях в Приморско през септември в хотел "Нептун" и съм ревала като луда , защото 10 дена в тоа мизерен хотел щях да умра . Не уцелихме най-хубавото време , но за сметка на това ходихме всяка сутрин и вечер до Китен пеша . Обикаляхме и самото Приморско . По 8 часа седяхме на плажа , защото не исках да се прибирам . Хубавотот беше , че ни беше осигурена храната (закуска , обяд и вечеря) и поне тя беше вкусна . Първия ден отидох на плажа с маратонки и имаше голямо вълнение . Не съобразих , че се приближавам много до водата и една вълна ме наморки до кръста цялата !![]()
![]()
Абе , не беше кой знае колко лошои , но страшно трудно свикнах с обстановклата в хотела . Там най-често се пращат лагери от у-щата и има много деца , което е хубаво , защото все с някого ще се запознаеш .
По-миналата година бях на Влас . Това е най-хубавия курорт , в който някога съм била ! Великолепно е ! Бях с леля , братовчедите ми и сестра ми и си изкарахме много добре в частна къща . Много луксозна , чиста , абе супер беше , само да не се бях разболяла . Ужас беше ми толкова лошо , но се оправих още на първия ден като видях морето !Лошото е , че бяхме само 3 дена ...
За тази година нямам планове ,защото предимно ходя с леля ми , защото мама няма никакво време да ни води на море . Леля каза ,че ще мисли къде ще ни води тази година !Дано да успеем да се завлечем и тази година на някое хубаво местенце !
![]()
Смокиня е супер - ако търсиш друго подобно място можеш да пробваш Градина ( между Черноморец и Созопол).Първоначално написано от Blue_Devil{F}
Тези места - Смокиня,Градина и пр... са единствените места останали в България(по черноморието), където не цари селения!
А Китен е направо ужааааааааснооо![]()
Първоначално написано от fаke
О, и аз съм така.. Созопол, текила бар, нощно къпане. Баси, казвала съм го милиони пъти, но няма да ми омръзне...![]()
Котето на Canis
Loyalty & Submission
Живея на 10 минути от плажа с кола. Не съм особено заинтересован от вашите намерения![]()
Ех,не пропускаш да се изфукаш значи,аз пък съм на 10 мин от плажа без колаПървоначално написано от w0sh
![]()
Да ама с кола е по-яко. Пък и плажа на центъра е гаден и миризлив. Плажа на Дружба е по-як.Първоначално написано от kPuCkA
Макар да мразя да ходя на плаж.
Не знаеш колко хора ти завиждат...Първоначално написано от w0sh
абе най-хубаво е да си опънеш палатката и да си живееш на плажа от сутрин до вечер. Ставаш със слънчевите лъчи, скачаш в морето за добро утро ..прекарваш си денят там и за лека нощ - звездите !![]()