.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3315

Hybrid View

Госпожата по биология: "НИТО ЕДНО ПРИРОДНО ЯВЛЕНИЕ, НЯМА ДА МЕ СПРЕ ДА ВИ НАТРЯСКАМ ДВОЙКИТЕ!"
    Госпожата по физика" "ТИХО, ЧЕ НЕ ВИЖДАМ!"
    Госпожата по испански: (проверява тест): "Браво, най-високата оценка в целия 9 клас.... 3,40!"

Супер фен Аватара на dexofen
    Класната едно време:
    Събирам жици. Който има жици да ми ги даде веднага.
    P.S. става дума за слушалки.

Цитирай Първоначално написано от dexofen Виж мнението
    Класната едно време:
    Събирам жици. Който има жици да ми ги даде веднага.
    P.S. става дума за слушалки.
    ЛОЛ, нашите слушалки никой не ги чака.. идват и режат. Ей, ма "убава" работа това AirPods бе, ще - не ще трае си даскалицата какво да прави..
    최고를 희망하되, 최악에도 대비하라.

Цитирай Първоначално написано от Sangyeon Виж мнението
    Госпожата по биология: "НИТО ЕДНО ПРИРОДНО ЯВЛЕНИЕ, НЯМА ДА МЕ СПРЕ ДА ВИ НАТРЯСКАМ ДВОЙКИТЕ!"
    Госпожата по физика" "ТИХО, ЧЕ НЕ ВИЖДАМ!"
    Госпожата по испански: (проверява тест): "Браво, най-високата оценка в целия 9 клас.... 3,40!"

Перколясали хаххах трябва по-често да ги сменят с нови, не да ми ги пенсионират на по 65 години, ние даже имаме и по-стари учители от 65, имаме и на по 70+ най-младата ни е на 50 смятайте....

Чудно! Да взема тъкмо да си припомня някои неща през годините.

- "В момента в който звънецът бие, прибирате си нещата, взимате си якетата и изхвърчате от стаята със скоростта на диво прасе!"

А ето и един друг лаф:

- Ей, госпожо, аре пускайте ни, има пет минути!

- *бавно извърта главата си със втренчен поглед* "Случайно да съм те назначила за кукувица на кабинет 319!?" ;DD

И други:

- "Последната ти мозъчна клетка се опитва да оцелее, а ти упорито се опитваш да я убиеш."

- "По-добре млъкни, че набързо щ'и загрея врата и щ'а насадя в коледничето!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си