- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Учителски Бисери
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Тая по география: Еее брао бе...Глей ква изгъзица стана ся

Do SoMeThinG RiGhT...No OnE rEmEmBerS...
Do SOMeThinG WrOnG...No OnE fOrGetS :{
A BlaCk CaT CrOsSinG yOur PaTh SiGniFieS ThAt ThE aNimAl iS gOinG SomEwhErE
Затворете си устите да ви видя (математичката)
приказките не млъкнаха при вас този час (пак от нея)
ЕтО МалКо БисерЧетА от 5-6 кЛас,тъЙ кАтО по-ГолЯмА НямАХ ВремЕ Да сИ ЗаПисВам-бАтКовцИ-алА-БаЛа

ИмАхМе ЕдНа мН ГотинА ДаскАлицА По бИоЛоГия,кОяТо За сЪжалЕнИе НапусНа(и за нЕйнО щаСтиепОбърКвахМе я ЖеНатА-иначЕ Мн СвестНа-СъсЕдКа ми Е
-намЕри сИ ГоТинА РаБоТа,дАлеч От ИдиОтчетА Като нАс
) ...Та дА Си ДойдЕм На дУмАтА-нЕиНитЕ изКазвАниЯ БяхА оТ РодА нА:
*ВиЕ Кви Сте,бЕ-БавНорАзВивАщИ сЭ иЛи бЪрзОизОстАвАщИ???!*
или пЪк:
*ВиЕ Сте КлинИчен,пАТолОгИчен СлучАй*

сЪщО:
*Не сЕ ПравИ На ОщипАнА ГугУткА*

и ЛюбИмОтО мИ :
*АбЕ,мЛъкНи,бЕ,ГоВорИш Ми тОчНо До УхОтО,тА Не сИ ЧувАм МислИтЕ *...

ХубАвИ ВремЕнА БяхА

ТоГаВа Ни пРепоДавАшЕ и дИрекТорКатА По ИсТорИя-Тя ОпредЕленО е гОлямА ФенкА На АбрЕвИаТурИте-КогАтО пРеПодАвАшЕ ЧестО изПолЗваше *и т.н.*и др.*
и ЕсТ ПървИяТ УчЕбЕн Ден След ЗимнАтА ВакАнЦия - *ЧНГ!!!*
А Най-ЧестО изПолзВанАтА оТ неЯ РепЛикА беШе:
*ИзВинЯвАйТе,чЕ ЗакъСнях,нО...*
и ОбяснеНиЕтО По ТемАтА ПродЪлЖавАшЕ До кРаЯ На ЧаСа

ПъК ТазИ гОдИнА По ГеомЕтРия,сПорИм с КласнАтА кАк ПрАвИлНо ТрябвА Да сЕ ПроИзНасЯ иМетО На т. J.И Тя ЕсТ КазВа,че Се ЧетЕ "Же",Пък Ние УпОритО КазВаме,че ТрябвА Да Е "дЖеЙ"
..И Тя вИкА:
*АбЕ,ДжЕЙ,ГеЙ...*

ВсИчКи Се БяхМе нАтРъшКалИ От Смях

Ми в ОбЩи ЛинИи За тОвА сЕ сЕщАм За мОмЕнТа-КатО мИ ДоЙдЕ ПробЛясЪкЪт Пак Ще ПИшА
:P

Трябваха ни едни песни и едно момиче ги донеси на флашка и класната й вика: "Е добре ся, имаш флашка,но нямаш ли някакво записвателно устройство да напрайм една дискета??"
После някой й обясни,че първо на компютъра и после на дискета и тя "абее ти на мен ли ще обясняваш? Я някой по-сериозен да донесе утре песните на една дискета и ще си направим нова дискета както си знаем, не да ми носите тука влашки" (да, влашки)много зле беше горката

Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
"Ученикът с дъфката да се изпразни в кошчето"
" Мартине свали си главата от шапката!"
OK. Fuck it! I lied! It's drum and bass!What you gonna do? "Издавам директива за влизане в Шампионската Лига"- Тодор Батков

господина по история : Който говори ще го изхвърля през терасата ( в даскалото няма тераса)
госпожата по география : Псуваш като каруцарка
За теб дойдох на този свят .... и пак заради теб си тръгвам аз ... !!!
господина по труд и техн. : Заспали курабии
госпожата по англ.език : Овчи мозък слънчасъл

За теб дойдох на този свят .... и пак заради теб си тръгвам аз ... !!!

Първоначално написано от sladur4etyYy

i na na s ni se e slui4valo tova

БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
ami sega she vi kaja nqko biseri ot moeto daskalo(PMG VRATSA)
1.Edno momche si sviruka neshto na poslednia chin i gospodina po AE mu vika aabeee pepi stiga si si sviril .. pisna mi ot tia tvoite svirki samo tva praish po cel 4as i ne slu6a6 (P.Topalov)
2.Ivailo zatvarq i otvarq prozoreca i taa po muzika mu vika : abee stiga si si igral s taa vrata be!!!
3.Aide be vie ste biolozi, kajete mi kak se kazva knigata na 4arlz Darvin
4.Na4ertaite triugulnik ABCD
5.Ivailo idi i si smeni masloto (Xarizanova)
6.Xarizanova:Obashatite zemnovodni imat slabo razviti krainici i silno razviti opa6ki ! Ivailo: Ebasi precakvaciata
7.Tova e kvadraten tri4len nishto che e dvu4len (Genova)
8.OOo ama az to4ka li kazah ?!?! Oo pe4atna gre6ka, izvinete (Vakova)
9.Iskam da 4uvam ti6ina (Xristova)
10.(v 4as po muzika 1-vata redica pravqt kontrolno a 2-rata igraqt na morski 6ax) Xristova kam2-rata redica: Ami ako za vas be6e tva kontrolno? Ivailo (1-va redica) : MI 6tqha da igraqt na morski 6ax s Bax i Xendel
Аз имах 1 откачена по Химия,постоянно повтаряше:
Колата е вредна не я пиите....
или
1 път се обърка и каза Отидете да направите няколко обиколки на земята (вместо на училището) и се върнете!
Забравих да добавя за тоя по Рисуване!
Влиза в час и казва:
"Да се чуе тишината!"
И пак казваше "Аз като говоря не приказвам!"

g-jata mi po biologiq
"KAKVO SE SMEETE VSE EDNO STE HVANALI GOSPOD ZA ONAQ RABOTA"
XXAXA stra6na gospoja nqma takava!

ednin suu4enik duv4e duvka v 4as po matematika i g-jata mu vika:bobi,maxni si duvkata ot ustata i toi q vadi i si q slaga v ranicata i taq po matematika mu kre6ti:i kvo sega 6e si slaga6 ligite v 4antata li???!!!

Тихоооо! Постановката говори!

Love Is All Around

u4itelq po izobrazitelno:
- Ima otsustva6ti.....vijdam gi

Учителката по БЕЛ:
Шшшшшшшшшш............искам да чуя тишината!

Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

БЕЛ: Коста,не дъвчи да не дойда да ти бръкна с химикала в устата.
БЕЛ: Айде тия мисий 100пъти ги казахме,а как беше пришки ми излязоха.
БЕЛ: Гола вода,ако те питам за Евангелието.

Има и още много

I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr

- Госпожо вчера видях една мумия. Каза, че сте били съученички и ви прати много поздрави...
А тя:
- Тъй ли уе, аз пък видях 2 мумии!!
А той:
- Да не са имали събиране на випуска, на което не са ви поканили?

-----------------------------------------------------------------------------------------
u4enik kazva:"Gospoo marzi me da pi6a
Gospojata:"I mene me marzi da jiveq ama ko da praq!"
-----------------------------------------------------------------------------------------
Учителка:
-Момче стига се прозява в часа ми! Още малко и ще ме глътнеш...
Ученик:
-Ааа, госпожо съжалявам, не ям СВИНСКО !!!

Търси на лаптопа загубената ни класна,кочето Esc (ескейпа) и неможе да го намери и крещи
"Абе къде ми е ескейпа"

По руски нека да видим,кои отсъстват сега
Аз:Отсъстващите да си дигнат ръката
олеее кви са тия гаври беПървоначално написано от samegirl

Тая по Английски - "Млъкни да викаш бе !!!"
По Бел - "Клетката в славея" Вместо славея в клетката...
Биология - "Пълна анархия"
Математика - "Почвай да правиш !!! "

математичката в час по геометрия: А сега ученици,кажете къде е Бе?(b)

Играя си с калъфа на очилата си(черен на цвят),Химичката :Прибери веднага мобифона!

мин.год. 1 фр-ка си гледаше нещо на гсм-а в 4аса ама си го държи в скута, далее4е от у6ите, и тая по химия вика: ''моментално спри да говори6 по гсм-а!!!!!!''
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)