Г-жата по ЕГ : Магдалено прекаляваш тоя час голяма си лигавня !!
Аз : Извинете госпожо и се хиля,ама глас не ми остава (нещо се закачахме с едно момче )
Г-жата:Абе Магдалено ти не са спря МА ! Я излез на даската да напишеш плана на урока и хем..вземеш се поуспокоиш ,че не ми се пише..
Аз:Ама госпожо не бях аз Георги постоянно се дразни!
Г-жата:Ааа..добре.
След като аз стоя а тя си яде солетите и след 1 минута,в която аз съм до нея и чакам да ми каже кво да правя ми вика
-Абе ти още ли си тук бе ..?Извикай го Георги казах,че няма време... А Георги беше на втория чин на 1 метър от нея,ама я мързеше да извика
В час по Математика госпожата ме праща за дневника при тая по английски.Аз отивам до стаята исе връщам и г-жата ми вика
-О благодаря ти много !Прекрасна си !
Аз си сядам и си говоря с една приятелка и след 5 минути се чува
-Магдалена изнервяш ме ! Какво си мислиш,че като ми донесе дневника и няма повече забележки ли ?Кай номер си ?
По трудово правим си ние такова за пържоли ..дървено и на квадратчета незнам точно как се казва и господина вади гигантска пила ,за да се изпили дървото и една кифла вика
-Вайй господине това ще ми свърши страхотна работа за ноктите ми.Нали,нали ставаа ???(Дааа...руса е ... )
По БГ ГОПОЖАТА - "ИЗПУЧИХ се тука да ви разправям,че пред едно главно изречение неможе да стой съюз бее... !"
Или пак..Момчетата ни влизат встаятао БГ ,ама още междучасие и си приказват
-Видя ли я WA
-Да wA Гуляьь негъркъ..
И госпожата :
-Аре Ъъ да почвъми час ..вадяети учебници и титрадкофци!
и едно момиче
-Госпожо не забравяйте и химикалкофци
По география г-жата е много откачена ии на Ивановден минават и черпят две момичета.И двете с бонбони Таралежки
И нали тя си взима,обаче едното бонбонче беше по изпъкнало и тая стой и вика:
-А вижте ся..туй е мъжкото бонбонче дето е по изпъкнало,а другото и женско..(и през тва време ги натиска...или по точно ги мачка един в друг) Ние стоим с отворена уста и гледаме как ги плюка и най-накрая ги лапна..Аз бях шокирана Тя тая е мн откачена..попринцип ни говори за сополите на ученици и как те си ги мазали по чиновете и после ние сме ги бърсали... абе ужас ее.Един път имаше дъвка и почна да си я вади от устата и да я разпува и я развяваше ..ужассс