- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Само за момичета!! Отговоряйте моля ви !!!
След колко полови сношения, след първия път започна да ви харесва секс-а ??![]()
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
деиба дискриминацията
В смисъл такъв, стана 3-път го правим и като я питам какво усеща тя отговаря нито е хубаво нито е гадно нещо средно, а се старая да съм на мах. нежен , обаче и при трите пъти те4е кръв след акта, вие какво мислите ???![]()
miiiii ot 3-4 pat nagore ze da mi staa mn qkoooo![]()
![]()
![]()
ТъПа СъМ - ЩоТ тА оСтаЙx лИ ?КуРвА сЪм - ЩоТу СъМ с НегУ лИ?ЛеКа СъМ - ЩоТо нЕ тИ вЪрЗаX ? И кФо сЯ пЛаЧеШ зА мЕн - дА аМЪ аЗ тА ЗаБрАвИх !!!
РаЗлИкАтА мЕЖдУ мЪЖъТ и ШоКОлАдА е Че ШокОлАдА вЪрШи РабОтА и мЕк !!!
то бива бива да мислиш за нея, ама като се престараваш много ясно че няма да и е хубаво.. според мене трябва да я натиснеш един път повечко, малко да и се разкършат ставичките и ще видиш как ще започне да и харесва![]()
Do you speak Salsa? .......
След втория път....![]()
ми не веднага,след 5-6 път започна да ми намалява болката..мм незнам защо ама до тогава още ме болеше..а иначе после вече идва и кефа и вагиналните оргазми...![]()
първо не е казано че и харесва да си нежен има ги такива бруталистки дето искат да ги лашкат като селянин джанка...... а за кръвта .. еба ли маа му явно е тясна още.... нзПървоначално написано от bazzil
там не ги разбирам няам пу*тка че да знам
Ъх... де да знам, не съм броила.. Ама примерно около месец след първия път.. нещо такова![]()
![]()
Робинята на Quench
Първия път ми беше супер безинтересно,защото човека с когото го правих явно не ме привличаше а просто исках да видя какво е.След като намерих момче в което се влюбих секса си беше супер
Истинско удоволствие от секса(говорим само от секса, а не от любовната игра), започнах да изпитвам след около 2-3 месеца сексуален живот. Все пак моят сексуален живот не е бил никога особено активен. След 1-вия път имах пауза от 20-тина дни.
После го правехме само в събота....Значи се събира на 5-6-ти път.
Още 2-рия път не ме боля и не ми беше дискомфортно.
Оргазъм(от орална любов) получих след няколко месеца, а по време на секс може би след повече от половин година полов живот.
След 5-6 пъти.
Ахам, ми благодаря ви много![]()
ot 1viq pat mi haresa ;]
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
ot parviq patПървоначално написано от bazzil
![]()
3-4 път
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
не мога да се сетя точно..но мисля че при втория път започна да ми доставя удоволствие и да не ме боли![]()
Първоначално написано от bazzil
абе, бая време мина, преди да започне да ми доставя удоволствие... примерно.. след първите 10 пъти, не знам..![]()
На мен също ми хареса от първия път...Но всеки следващ път удоволствието ставаше по-голямо![]()
Think pretty highly of yourself, eh? If you don't, who will?
Въпреки че боля първия път , пак ми хареса ... но вече около 4тия удоволствието стана доста по -голямо
След 3-4 може би...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
аз не сум изпитала още оргазъм от полово сношение,но не мога да кажа,че не ми е харесало :P :P
Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...