- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Бащата души...
Проблема е такъв, че бащата се пра'й на невменяем и идва на скрита инспекция в стаята ми - като не го гледам души из стаята, като му следя погледа се прави на замислен. Въпрос към опитните - за к'во му е да души като не е такъв човек и знае, че цигари не пуша(от време навреме) и не крия повечето неща от него ??![]()
![]()
![]()
...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....
vseki zagrijen roditel minava prez takuv period![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Всички душат, и мен сигурно ме душат, ама не усещам, па и вече няма какво да душат. Притесняват се. Инак, остави го да души, като нямаш много за криене, не трябва и да се притесняваш.
така е...аз моите не ги усещам,когато го правятПървоначално написано от Pedigree
![]()
we give it all.
Моите не били загрижени... аз си мислех, че ми имат довериеПървоначално написано от justme__
![]()
По темата - ако нямаш какво да криеш, остави го, най-вероятно известно време ще обикаля из стаята ти, после ще разбере, че няма нищо и ще спре.
Като те гледам какъв си сладък на пикчето , как няма да те следи човека ...Може би се притеснява , че някоя сладка мацка ще те отмъкне ! :P :P :P
tq mama dr rabota si nqma,ve4e mi e pisnalo da i kazvam da ne mi bara rabotite ili pak da po4uka na vratat predi da vleze ama koi mene me 4uva![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
em sig.seki go du6at pone malko.Moje bi i mene samo 4e ne sam gi hva6tala.6tom nqma kakvo da krie6 zna4i nqma problem moje bi e dobre da go popita6 dali tarsi ne6to konkretno za da mu pomogne6 da ne si gubi vremeto 4oveka![]()
Да не говориш с човек,с когото може да се говори, значи да изгубиш човека;да говориш с човек,с когото не бива да говориш, значи да губиш думите си.Умният човек не губи нито човека,нито думите си.
Аз се научих да чукам на вратата на нашите след като ги хванах... ъъъ... в неподходящ момент. Те обаче така и не чукат на моята - явно и на тях им трябва подобен стимулПървоначално написано от kriska__
![]()
Мама знае всичко. Иначе остави го да души..нали нямаш какво толкова да криеш..
DA BI4I BASS !!!
STEPPIN TO DUBZ
Има някъде един човек,
винаги може да те разбере.