.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 67

Девствен/а на 22.. Бихте ли ходили с такъв/такава ?

Bihte li iskali da imate vrazka i li pravite sex s mom4e/omi4e koeto e devstveno a e na tazi vazrast

Ти па недей казва бе,като се случи я остави пред свършен факт

Мега фен
    Град
    SF
    Трябва да ти кажа, 4е мен ли4но изобщо не ми пука до колко годишен е бил девствен или дали е девствен в момента. Ако съм го харесала, това няма да е от зна4ение.
    Вярно, в на4алото сексът ще е кофти, но пък никой не се е родил нау4ен и с малко пове4е тренировки, ще го усъвършенствам

Робинята на Quench

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    А кой ще разбере че си девствен? +тва ко значение има. Тъкмо момичето ще те възпита както си иска
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    Балчик
    ami pyk ako mom4eto/momi4eto iska da se zapazi dokato mu doide wremeto? daje takiwa hora trqbwa da sa za primer i po4it za6toto sa golqma rqdkost
    I'm ordinary girl,but I'm the only one who can give you love...!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Аз лично нямам против това.. Все пак аз съм си харесала въпросното момче, на неговия сексуален живот..
    А и е готино да си първата на някое момче
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Защо пък не?Кво от тва че е девтвен
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    София

Re: Девствен/а на 22.. Бихте ли ходили с такъв/такава ?

Цитирай Първоначално написано от danakis
    Bihte li iskali da imate vrazka i li pravite sex s mom4e/omi4e koeto e devstveno a e na tazi vazrast
    Каква е разликата дали е на 13 22 или 30 ? какво няма да го харесаш че не е правило секс ? Помисли
    live today...tommorow may not come yesterday won't return

Да, защо не. Даже се радвам на такива хора! Защото вече децата започнаха да водят полов живот на 12-13 години ...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

To te takavi 22g destvenici nqma na teritoriqta na BG si4ko kurva brat !

еее тази тема засяга точно мен
    ейй не се издържа на 22 да си девствен, а не мога да го направя с някаква ей така

Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Трябва да ти кажа, 4е мен ли4но изобщо не ми пука до колко годишен е бил девствен или дали е девствен в момента. Ако съм го харесала, това няма да е от зна4ение.
    Вярно, в на4алото сексът ще е кофти, но пък никой не се е родил нау4ен и с малко пове4е тренировки, ще го усъвършенствам
    Съгласна съм с теб,напълно!
    offline forever!

Мега фен Аватара на quench
    ако имаш девствена ципа на х-я, то имаш сериозен проблем - трябва да намериш свестно момиче, което да не се възползва от теб и после да те изостави с болката и унижението ти в сламата в плевнята...

ако нямаш девствевна ципа на х-я, то имаш задачата пред себе си да се включиш активно в секциите с игри и викторини тук, да сложиш цигански цветни аватари и подписи, които да сменяш постоянно - и няма да мине дълго време, някоя малка кифла щ ти се лепен и ще я скъсаш от секс
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Не.не бих. 1000 пъти по-добре е като е спал/а с половината град.

това дали е на 22 изобщо няма значение. Аз ако харесвам момчето наистина това че няма опит в секса не ме интерсува толкова или би ме накарало да го оставя.
    Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...

Град
    In Devil's Castle
    ами аз съм девствена и имам желание първият път да бъде с по-опитен!иначе ще падне голям смях и всеки ще се чуди какво трябва да прави
    someone else...

Град
    Boulevard of broken dreams
    Да,защо не...То и аз съм девствена де...
    I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...

По-оптиният партньор печели - така ще може да я/го обучи да прави секс, както на него/нея му/й харесва Лошо няма. На мен в момента би ми било леко неприятно, но само защото и аз самият не съм много добър Обаче с малко повече опити и упражнение - ще стане. Ще го направим, галиба

Ami da si priznaq i az sam na 21 ama o6te sam devstven . Oba4e nai mi e liubopitno 6to e taka?!? Mislq 4e sam otviknal da ob6tuvam po-svobodno s momi4eta... . Kakvo mislite po vaprosa? Vsqko mnenie 6te mi bade ot polza. 6te sam vi mnoo BLAGODAREN!!!

Ei BILLYCOHEN ti devstven li si ????????????????????????

na kakvato i da e vazrast ne se zanimavam s devstveni mom4eta nito za sex nito za vraska -po prostata pri4ina ,4e sam sviknala da sam zadovela maksimalko s mom4e s mnogo opit v sexsa,no ina4e vseki re6ava do kolko godini da e devstven na 22 na 16 ne6to normalno.

Град
    София

аз съм девствен на 17 ама си имам супер гадже та не мисля че и пречи
    live today...tommorow may not come yesterday won't return

razbira se 4e bix pravil

Guest
    Какво значение има дали е девствен/а или не е ?

Първите неща се помнят.. ако си сефтето за някой - определено няма да бъдеш забравен

Няма нищо срамно в девствеността .. Аз загубих девствеността си на почти 19 години, а имах много охажори, които знаеха, че не съм спала с момче.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си