Ех дееба никво желание нямах да пиша по тая тема ама айде от мене да мине ше се прежава в 2 без 5 нощеска
В нас съм така вързал съм три компа ... за жалост ми остават още няколко и нямам места за лан карти...а и сестрата постоянно нещо ме разпитва...за тва ми е болна тема...та мисълта ми беше слагаш две лан карти на компа който е главния смисал в който влиза нета...след това в едната си вкарваш нета тая дето си ти е нали главната.Важно е да е в нея щото мак адреса иначе тряаа се променя.След което в другата лан карта вкарваш КРОСНАТ кабел който има две букси на двата края и подчертавам трябва да е КРОСНАТ.Вкарваш във втората лан карета единия край другия край в лан картата на другия комп.После влизаш в контрол панел и от там в ляво в лентата имаш едно Create small office or home network нещо такова беше избираш там че компа ти се свързва директно в интернет а другите минават през него след това си избираш ланкартата дето ти е главната дето ти влиза кабела даваш там некст некст пишеш уоркгруп некст некст и накрая чакаш.После отиваш на втория комп и пак влизаш в контрол панел и пак избираш тва там само че тоя път му казваш че компа се включва през друг комп който е пуснат към нета.некст некст там същите простотии чакаш и финиш.Рестартираш двете машини и воала!Дефакто първия комп съзава Network Bridge и се пада рутер
ПП:Трябва и двете лан карти да са активни смисал ако едната е вградена да я пуснеш от биоса.