.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

По-малко ,по-добре

Просто искам да споделя нещо.До преди 2 месеца си слагах страшно много грим.Нямам предвид много цветове сенки и т.н. , а гланцове много черен молив(прекалено много) спирали и глупости.Черният молив ми се размазваше причличах на зомби.Така бях привикнала с него че дори и у нас не излизах от стаята без черен молив.Без него имах чувството че приличам на момиче болно от рак.Но преди време бях попаднала на статия в която прочетох че момчете харесват момичета с по малко грим.Не го повярвах...Но ето промених се.Вече не понасям черен молив.Ходя единствено със спирала и много малко фон-дю-тен (никога ама никога не си слагайте много фон-дю-тен аз лично но съм го правила но седи адски смешно) и разбрах че тока наистина ми е по добре.Изглеждам много по-женствена, по-естествена и по-красива.Момчетат ме харесат повече приятелит и семейството ми също.И най-важното аз се чувстам страхотно.Не пиша тази тема за да упрекна някой а просто за да споделя и за да се замислите че може да ви е по добре и с по-малко грим успех

Град
    в света на приключенията ..
    да..
    не е хубаво да си слагаме много грим защото ставаме по-грозни..
    момчетата харесват естествената красота съответно повече биха харесали момиче с малко или без грим;а не намацано със всякакви глупости в голямо количество като клоуни

Град
    Враца
    Еми браво на тебе, добре, че си се осъзнала
    еlsy

Congratulations =D>

Град
    София
    Честито! И според мен е по добре, хем така не " прикриваш " естествената си красота, а само я подчертаваш!
    fff faling .

и на мен приятеля ми казва че ме харесва повече без грим, но аз не слагам много - само очна линия спирала и фон дьо тен
    КоГаТо Си На рЪбА,КрАчКаТа нАпРЕд нЕ е АлТеРнаТиВа..!!!

Град
    - .::*MuSiC iT's My LiFe*::. -
    Браво !
    Права си
    Иначе грима е точно за да подчертае красотата но като се прекали става грозна гледка

Град
    BurgasS
    Не е хубаво да слагаш мн грим въпреки че някога и аз прекалявам.Браво че си се осъзнала

Град
    Wonderland
    пф..
    дреме ми дали мъжете предпочитат жени без грим..аз се чувствам много по-красива и уверена,когато съм гримирана.
    и обичам силния грим
    we're flying high,we're flying right up to the sky

Всеки има право на избор с колко грим да бъде. Аз съм за грима, който е нанесен правилно и в неголямо количество. Според мен малко пудра, черна спирала и гланц са напълно достатъчни.

Бравоссс Аз пък никакъв грим не нося.. Най-много да ме накарат си сложа съвсем леко черен молив и спирала
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от guinessgirl
    пф..
    дреме ми дали мъжете предпочитат жени без грим..аз се чувствам много по-красива и уверена,когато съм гримирана.
    и обичам силния грим
    Me 2

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    аз пък не се гримирам..
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Аз съм на мение,че грима трябва да е съобразен с мястото,на което се отива.

^ Напълно съм съгласна

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Браво
    Аз не се гримирам
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Град
    Стара Загора
    Слагам когато имам време, а обикновено нямам....особено сутрин като стана 20 мин преди да почне даскало, а пътя ми до там е 10 мин на спринт
    А който не ме харесва с грим(майка ми ) е гъз и не ми пука

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    дам,и аз съм на мнение,че по-лекия грим е хиляда пъти по-хубав.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Супер фен
    Добре,че си се осъзнала.Аз преди слагах фон дьо тен,пудра,спирали,сенки,мол иви,гланцове винаги като излизах от дома.И като тръгнах с приятеля ми пак правех така,а той ми каза,че без грим съм му била по-хубава и от тогава се гримирам само като излизам вечер и някой път за училище,но по съвсем малко и наистина така е по-добре.Но пък има момичета,който като ги видя без грим и чак се стресирам....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си