.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Имате ли лунички? Идеи как да ги махна?

Всички казват, че са част от чара на човек и наистина мен хората с лунички са ми адски симпатични, особено децата адски сладки са Моята кожа е адски бяла, винаги когато съм на слънце се зачервява, боли ме ужасно и винаги трябва да съм намацана до ушите с най-различни кремове с фактор над 30. Та имам и лунички по лицето, не много, само около носа и все пак знаете ли начин да ги махна, поне някаква част от тях. Чувала съм, че сок от магданоз помага, пробвах и наистина действа, но си е истинско мъчение, от едно стръкче дали отделям и 2 капки. Чувала съм за сок от краставица, но не съм опитвала, та помагайте плс

знам 3 вида маски против лунички:
    1) настърган банан, намазваш си мястото и стоиш 20мин
    2) овесени ядки с кисело мляко до получаване на гъста смес
    3) сок от лимон на памуче
    Действат само ако се използват продължително... поне една седмица ежедневно успех

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    имам и аз, има кремчета по принцип, трябва да си психопат, за да изцеждаш стръкчета магданоз
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Град
    СОФИЯ
    И аз имам лунички,около нослето,но не съм се замисляла да ги махам,не виждам защо просто,за мен са доста сладки

Цитирай Първоначално написано от alice sw
    имам и аз, има кремчета по принцип, трябва да си психопат, за да изцеждаш стръкчета магданоз
    ХаХаХа, нали Вчера заколих двама, а утре ще застрелям брутално учителката си по физика

sladku_bebzi, миси за сайта, не бях попаднала на него, има интересни неща

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си