Цитирай Първоначално написано от The-WishmasteR
Така понеже теми от тоя сорт изникват често ще взема да отговоря на тази SmileЗначи статистически около 85 % от тийновете напоследък си мислят за същото като теб така че не се притеснявай.бих могъл да ти обяснявам надълго и на широко смисъла да живееш но няма смисъл.Гледай It's a wonderful Life това е филм от 1946 да не те притесневя че е черно бял филма е за човек който иска да посегне на живота си,може да ти помогне.
Иначе сериозно ме съмнява да ти стиска да го направиш,защото иначе щеше да го направиш а не да пускаш тази тема и т.н ..Каза че си объркана и самата ти не знаеш.Това също е нормално.Лично аз много често съм желал смъртта по една или друга причина ,но както сама ще осъзнаеш тя така или иначе ще те навести няма смисъл да я търсиш.
Нека тя бъде последното приключление което предпиемаш.Относно проблемите ти с семейство приятели и училище живота не свърша с тях.Има още много неща които трябва да преживееш места които трябва да видиш,дори някой от тях ще те накарат да забравиш за проблемите си.
Всъщност даже се съмнявам че си започнала да живееш още.Доколкото чета ти просто съществуваш,повярвай ми когато вкусиш от живота ще ти е трудно да се разделиш с него.

Отговора ми беше дълъг и продробен и се надявам хората първо да го прочетат преди да пускат други теми от сорта.
+1
И..Хапни 2 хапченца
Just kidding.