Това е варианта на български. Казвам се Кристина и съм момиче на почти 14 годишна възраст.Живея в град Варна,квартал "Владислав Варненчик".Уча в основно училище "Стоян Михайловски".Там имам много приятели.Нямам братя или сестри.Майка ми се казва Анета,а баща ми Димитър.
Когато бях малка обичах да ходя с баба ми на работа,защото при нея беше забавно.
Сега уча,за да кандидатствам за друго училище.Подготвям се за изпити по български и математика.През свободното си време излизам с приятели или рисувам.
Следващата учебна година се надявам да уча в математическа гимназия "Д-р Петър Берон" град Варна.
А ето и на английски: I'm Christina and am a girl an 14-years old.I live in Varna city,district "Владислав Варненчик"(на знам как да напиша името на АЕ).I study in cardinal school "Stoyan Михайловски"(същият проблем с фамилията).I got many friends there.I don't have brothers or sisters.My mum is named Aneta, and my father Dimitar.
When I was younger I loved to go with my grandmother to her work.There was funny.
I study now,to apply for another school.I train examinations of bulgarian and mathematics.In my off time I go out with friands or paint.(Има още едно изречение(Следващата учебна година се надявам да уча в математическа гимназия "Д-р Петър Берон" град Варна.),но не мога да си го преведа). Ще бъда благодарна на всяка една помощ
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.