.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Купи си райд
    The Spark

Мега фен Аватара на Spider4eto
    накарай майка ти или баща ти да ти хванат една хлебарка в буркан. Докато хлебарката е в буркана не може да излезе да те полази и тем подобни. В същото време животът й зависи от това дали ти ще я храниш или не. И докато е в буркана ти си се приближавай към нея, колкото ти стиска нали, и гледай всеки ден да се приближаваш повече. Няма какво да ти направи след като е в буркана. Ако това ти помогне и не те е толкова страх вземи един чехъл пусни я от буркана и мачкай. Дано ти отмине малко страха

Re: Офф голям страх..моля за помощ :(

I az mnmogo gi mrazq kak da obi4a6 ne6to koeto e kolkoto paleca ti 4eerno gadno i izglejda ujasqva6to ne slu4aino gi ima v stra6nite filmi ujasi i taka natatak :}

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    [b]накарай майка ти или баща ти да ти хванат една хлебарка в буркан...тн
    Лолз :>
    The Spark

Град
    botevgrad
    Exsanguination написа:
    като за начало си сложи аватар дето маже хлебарки или плаши по някакъв начин...а не ангел нудист

:lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz:

До преди няколко години изпитвах панически страх от пчели и оси. Не може да си представите какво беше - виждам пчелата и бягам при майка ми и рева. Ужасен ужас. Един ден не видях една и тя реши, че кацна върху мен. Аз се парализирах и не смея да мръдна, много ме е страх. После си отлетя животинката. От тогава вече не ме е страх толкова много и с времето всичко мина. Вземи си една хлебарка близо до тебе. Не е по-голяма от тебе, така че не може да те изяде, спокс. Нормално е да те е гнус, но наистина една такава фобия се преодолява като нещото от което се страхуваш бива дотолкова приближено до теб, че да видиш, че няма нищо страшно Просто трябва да се престрашиш да кажеш на някой да те вземе, да вземе една хлебарка и да ти я пусне, и да я остави малко покрай теб, независимо дали викаш или не
    Memento moriendum esse!

Не ме е страх,по скоро супер много ме е гнус точно от хлебарките.Събирам смелост да я убия на място,обаче после как я чистя и как си мия ръцете по три пъти само аз си знам.
    The words you say don't have a meaning

Arc7ic's Fan :P

emi 4esno i az taka predi jiveehme s takiva ama bqha malko
    az vednaj bqh na po4ivka v nqkaf grad na hotel posredno6 ne6ty me gadeli4ka po r1kata svetvam i ....HLEBARKA...kat sa razpi6tqh da ne vi razpraqm 4e staa stra6no i poprincip izpadam v isteriq ama grabvam parvoto det mi sa izpre4i i boi po galfata da puknat dano iz4adiq gadni

Не се притеснявай, аз на това му викам фобия. Имам една приятелка, същата като теб е....при вид на нещо малко, грозно с повече от 4ри крака и тя направо полудява....Няма как да ти помогна освен да се въоръжиш с някакъв спрей или чехъл....
    пп:аз пък изпадам в панически страх при вид на оси и пчели...глей тогава как се бяга със 100 км/ч

nqma stra6no az kat vidq i po4fam da kre6tq kat umopobarkana ne si sama edna ve4er f kuhnqta kak celih edna hlebarka s noj tati stana i se popilq ot smqh awe da ne ti puka seki si ima fobii
    {} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си