.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Офф голям страх..моля за помощ :(

Здравейте.Казвам се Симона...и това заради което стигам да пиша във форумчето е огромния ми страх от хлебарки.Имам го от малка... и е породен от немалкото гадни ситуации с тея гадини.Когато бях на 6-7-8 години имахме достатъчно много хлебарки вкъщи за да ме е страх много. Случвало ми се е ... лятото защото тогава ги имаше... ставайки до WC през нощта да настъпя хлебарка... и то на босо краче...но може би страха ми най-вече е порпден от ето тази ситуация: събуждайки се през нощта намерих на няколко пръста от лицето ми хлебарка...От там се почнаха големите страхове които и до сега си имам ... аз бях мъничка и може би беше нормално... но беше и много гадно защото неисках да спя по цяла нощ...плачех при вида на тая мръсна гадина... постоянно трябваше да е светнато... и такива разни...Разказвам ви това защото няколко години за щастие не бях виждала хлебарка... но ето сега пак някак си решиха да ми досаждат и осъзнах, че все още страха ми е прекалено голям и не знам дали мога да го преборя.Винаги когато има хлебарка или всички вкъщи спят или пък съм сама...Осъзнавам, че при вида на хлебарка треперя цялата дори плача...съветват ме просто да я убия ,но немога... немога да я приближа а камоли да и посегна.Може би четейки това което пиша си мислите ,,Баси бебето е тая на 16 станала и умира от страх'' , но се пак секи си има своя страх това е моя и не мога да продължавам така но май немога и да се спра.. Моля ви за помощт каквато и да била...

П.С. : извинявам се ако има такава подобна или същата тема.

БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

milata...i az mnogo gi mrazq,nqma oturvane ot tqh.o6te rano ve4erta se poqvqvat i kum 23:00 i vlqza li v kyhnqta,vednaga izlizam ....MRAZQ GI !!!!!!!!

офф не знам просто ненавиждам ги

Град
    варна
    Съжалявам,но просто...

За тази цел мисля,че беше Райд "изтребва ги до крак" Вярно гадни са,но все пак може да се пребориш с тях,нали Този панически страх при вида на тази в пъти по-малка от теб гадинка може да го премахнеш.Стискай силно зъби и мачкай наред

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

хех смешно ви е на вас ама на мен не ми е... ако ме видите как изглеждам... немога да ги смачкам абсурд иска ми се понякога но немога да събера смелост

Град
    Разград
    като за начало си сложи аватар дето маже хлебарки или плаши по някакъв начин...а не ангел нудист

Супер фен
    Град
    Панацея
    аз имам една съученичка, която като види хлебарка крещи, вдига цялата си къща на крака и накрая баща й отива и убива лошата хлебарка.
    Особено приятно му е на човека, ако му се наложи да стане няколко пъти за една нощ. Ма ко да прайш - жени.
    Както и да е трябва да има и такива по-естествени, а не само "гадните кучки" от сайтовете за запознанства, омръзнали на всички.
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

хех тва за ангелчето нудист ми хареса но няма да си сложа хлебарка на аватара :P мм за тази съученичка... и аз викам и гледам да гушна който е най-близо до мен ...ама като няма никой или сички спат гледам да умра от страх ама да не ги събудя че цял ден хората са били на работа

Най-добре както казаха по-нагоре вземи си Райд.

Голям фен Аватара на Naman07
    Град
    село Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от angel4eto0oy
    хех смешно ви е на вас ама на мен не ми е... ако ме видите как изглеждам... немога да ги смачкам абсурд иска ми се понякога но немога да събера смелост
    Вероятно нея я е страх повече от теб...трябва да смачкаш една,че да предобиеш смелост.

Супер фен
    Град
    Панацея
    Цитирай Първоначално написано от angel4eto0oy
    хех тва за ангелчето нудист ми хареса но няма да си сложа хлебарка на аватара :P мм за тази съученичка... и аз викам и гледам да гушна който е най-близо до мен ...ама като няма никой или сички спат гледам да умра от страх ама да не ги събудя че цял ден хората са били на работа
    обади ми се другия път ( винаги съм се чудил защо не сложат такава иконка и с момче )
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

преди вкъщи имахме също хлебарки но вече нямаме в моя град се продават някакви лентички и като ги слагаш те се махат пробвай
    Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!

еми ние пръскаме с някви неща имахме едни кубчета преди и ги слагахме по ъглите ама... ето пак

vzemi si kub4eta prodavat s otrova iz celiq apartament ima takiva prusnati i nqmame nito edna skoro fr mi ima6e hlebarki v staqta si i mu se smqh ama negovoto be6e 6toto be6e natrupal dosta zapasi ot hrana nasqkude iz staqta si
    Koito ne me ponasq da se iznasq!

Цитирай Първоначално написано от comics
    аз имам една съученичка, която като види хлебарка крещи, вдига цялата си къща на крака и накрая баща й отива и убива лошата хлебарка.
    Особено приятно му е на човека, ако му се наложи да стане няколко пъти за една нощ. Ма ко да прайш - жени.
    Както и да е трябва да има и такива по-естествени, а не само "гадните кучки" от сайтовете за запознанства, омръзнали на всички.
    Аз съм същата , както и майка ми.При вида на каквато и да е било гадинка полудявам.Страх ме е дори от мравки и мухи -адски са гнусни и видя ли някоя по-близко до мен, почвам да си представям как лази по мен и цялата настръхвам.Преди живеех в апартамент в много стар блок и естествено беше фул с хлебарки, и ако се появи някоя, докато баща ми е на работа се качвахме по легла, дивани,столове и ги целехме с книги(във всяка стая си имахме резерви именно за такива случаи) .Така че не се тревожи, не си сама:P

Град
    sofiq
    az p1k iam ujasen stra ot paqci az sam na 16 i kat vida paqk i bqgam mn gi mraza
    Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop

Цитирай Първоначално написано от Mc_to
    az p1k iam ujasen stra ot paqci az sam na 16 i kat vida paqk i bqgam mn gi mraza
    az sa6to ot paqci, samo 4e az kre6tq i istoriqta e podobna kato na avtorkata. kogato bqh na 4-5 dokato spqh me polazi paqk i kato se sabudih toi stoe6e tam. i ot togav ne6to mi stava i otka4am kato vidq paqk.
    kam avtorkata: az se borq s problema si kato si mislq 4e paqka e dobro i bezobidno jivotno i 4e go e strah ot men,opitvam se da si povqrvam i si vnu6avam tova vapreki 4e ne vinagi deistva. opitai i tozi na4in
    Голям размер на картинката! /machoka/

Spoko Moni i az sum su6tata

Град
    Sofia
    Мене също много ме е страх о хлебарки и то не толкова страх,защотот една хлебарка не може да ми направи нищо,но са ми някакси много гнусни и противни...абе нз...ама много ги мразя...

За мое щастие ужаса ми от тях не е толкова голям, но вчера много се стреснах. Отдавна не бях виждала хлебарки вкъщи (мама слага от онея кубчета), но отидох до тоалетната и си влизам най-спокойно и ... ужас, за малко да я настъпя ... добре че баща ми беше вкъщи. Надявам се да не се сблъскам отново с някоя. Но аз нищо не направих, само разказах за себе си. Хмм...моят съвет-намери начин да се отървеш от тях, а ако не успееш за съжаление не знам как би могла да преодолееш страха си
    Обстоятелствата не правят човека, те само го разкриват.

Ако видя хлебарка,хващам първата обувка или чехъл пред очите ми и я удрям...понякога не умират,'щото ръката ми трепери Майка ми не мога да я събудя,нея ще я домързи,баща ми-и бомба да се взриви в апартамента не би усетил Така,че аз трябва да си ги убивам и после да им се радвам на агонията ...Единственото,което се сещам е да отидеш да ти леят куршум или да се сетиш за нещо отвратително,да хванеш един чехъл и да си го изкараш на хлебарката

Цитирай Първоначално написано от Exsanguination
    като за начало си сложи аватар дето маже хлебарки или плаши по някакъв начин...а не ангел нудист

Почти всеки има фобия от нещо. Не е нещо ненормално, просто хващаш един чехъл и я убиваш. Най-добрата ми приятелка я е страх от стоножки и ако отидем в селото ми, има случаи когато ме буди по 5-10 пъти, за да убивам някоя. А не е да кажеш на 16 години момиче. Аз пък умирам от ужас, когато дори чуя за плъх.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Оуу , и мен много ме е страх ! Ама ги убивам по следния начин : Крясъци , писъци , махане с ръце и бягане на балкона ! То му омръзне на момичето (момчето) да ме гледа и умре !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си