.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    Мега фен
    Дебе,няма да умреш като си обратен..

Град
    Quelque part dans la ville pluvieuse

Има ли мисъл да живея?

Виж,разбирам как се чувстваш,но начинът не е самоубийството!!!За да си на този свят,значи трябва да научиш нещо,което не си успял в предишния си живот или ще ти трябва в следващия.Знам как ще ти прозвучи всичко това,ако не си чел подобни книги,но е истина.Казваш,че искаш да си нормално момче,да играеш футбол и да се целуваш с момичетата.Ами добре!Направи го тогава!Пробвал ли си някога да илезеш на среща с момиче?Не?Ами защо още чакаш?!Това е първата крачка,която трябва да направиш.А ще ти е и по-лесно,щом казваш,че има няколко момичета,които искат нещо повече.Тогава им го дай!Покажи им,че можеш да бъдеш такъв,какъвто искаш.Не е важно какво мислят,хората за теб,а какво мислиш ти.Повярвай ми,ако наистина го искаш силно,ама наистина силно и ако направиш малко усилие,ама направо миниатюрно и смешно усилие,съм сигурна,че ще успееш да постигнеш както това,така и много други неща.Приятелката ти е права-хората не ги интересува твоят живот,не им обръщай внимание.И искам пак да ти повторя-самоубийството не е начинът!Моля те,нека тази мисъл повече да не ти минява през главата,защото тръпки ме побиват.Вярвай в себе си и всичко ще е наред.Дано да съм ти помогнала поне мъничко.Желая ти успех! \/

Град
    Quelque part dans la ville pluvieuse

Има ли смисъл да живея?

Написах ти предишният съвет,защото по думите ти разбирам,че искаш да се промениш.Разбира се,само ако ти искаш го направи.Но всъщност това не е необходимо.Има много хора,които ще те харесат такъв,какъвто си.Ще поискат да ти бъдат приятелили и ще подкрепят в трудни моменти като този.Като например аз,а и други хора,както вече споменах.

Re: Има ли смисал да живея?

Всеки човек има своя история и никои от вас не трябва да го е срам от нея...не е важно какво мислят другите за теб,а какво мислиш ти и приятелите ти вярвай в себе си сегашноите момичета и момчета не умеят да се сдържат всеки смята че е велик ... не гислушай ти си си ти можеж да продължиж вярвам в тебе!!!
    НЕ ПРАВИ ГЛУПОСТИ! НИЩО НЕ ТЕ ПРОМЕНЯ ОТ ОКОЛНИЯТ СВЯТ!

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Хмм аз само ще кажа, че няма смисъл да се гътваш.

ПС. Пубертет не пОбертет( някои го бяха написали с о )
    The Spark

аз напълно подкрепям гейовете и изобщо всички обратни, бисексуални и т.н. няма причина да искаш да се самоубиваш- това си ти и трябва да свикнеш. ако пък чак толко ти е гадно и толко много те ебе за чуждото мнение тръгни с някое от тези момичета, за които каза че си падат по теб и направи така че да изглеждаш хетеросексуален. или помоли най добрата ти приятелка като й обясниш че имаш нужда от това- все пак ако ти е най добра приятелка ще го направи! знам, че не е правилно да подтискаш самия себе си и своята ориентация, но все пак ако толкова много ти пука за това, направи така, че те да си мислят че си "нормален". аз не бих го направила. в училище има едно момиче(тя е бисексуална и в момента ходи с момиче)(не е от моя клас), което е непрекъснато подигравано от моите съученици. ами нея не я ебе! и аз я уважавам затфа! ебати кфо толко? в смисъл харесва други неща. няма нищо лошо.
    избери- или да се правиш на такъв какъвто не си, но да не си подиграван, или да си това, което си и да не те е срам, въпреки обидите
    айде. успех от мен ии пиши ако има развитие
    ay caramba

Супер фен Аватара на Dumb
    Живот без бъдеште??? Странно изказване.Не мислиш ли, че е добре да натриеш носовете на тези които ти се подиграват, тези които се милслат за нешто повече от теб, като се горедееш с това което си и с хъс и надпревара да им покажеш, че си по добър, че можеш да постигнеш много повече от тех. Имала сам учител гей, ништо лошо.Верно различен е.Подигравахме му се, но и той знаеше как да се държи с нас праскаше едно такова самочувствие(некои път дразнешто даже) и ни закопаваше със знанието си със силен характер, с които е преборил времето си и се е доказал като истински човек. Успех

Ми като не искаш да си гей не бъди гей..
    Аз си мисля, че да си гей означава да харесваш момчета и да искаш да бъдеш двойка с момче... А ти искаш да си като останалите момчета и да си с момиче.. Малко ми е странно, но незнам и аз..

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Гледай Queer as folk... ако наистина си гей след това едва ли ще си без самочувствие.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Правиш ли разлика между гей като поведение, пример за гейски тип държание, представите, за които е наложено от стереотипите на обществото или се чувстваш така сексуално ориентирам. Защото от поста ти разбирам, че си объркан, но едва ли осъзнаваш напълно причините. Може и да не си гей, това да обираш подигравки от момчетата в класа ти, заради външност или държание не те прави гей. Всъщност може и да си напълно нормален. Просто се постарай да си намериш приятели извън кръга на съучениците ти, да започнеш на чисто един вид, поучавайки се от грешките на стария си модел на поведение. Бъди пич, бавно и лека по лека ще се намерят хора, които да те оценят такъв какъвто си. Не се оставяй чуждото мнение и нападки да те превръщат в гей. Тоест в смисъла на думата, който ти разбираш. Сигурен съм, че не може да си гей щом момичетата около теб желаят да са нещо повече от просто приятели с теб, а точно момичета най-лесно усещат кой е гей. Всъщност направи си експеримент, намери си гадже, защото може би това ще бъде по-лесно и бързо бързо ще разбереш до колко си хетеро или би. Ако пък се окаже, че си гей, не се притеснявай от себе си, но гледай да го криеш до колкото е възможно.
    Няма такова нещо като "данък обществено мнение" така че гледай да ти пука по-малко за мнението на другите. И все пак не се набутвай между шамарите, не всички хора са толерантни.
    Успех!

хора...днес разбрах че няя смисал да живея просто сички маже искат само секс но нито 1 не иска любов. разбрах че при геовете няма любов а само секс ;(.... Това вече......ми дава оправдание за край на живота...няма да срещна любовта няма да сам щастлив ;(

Град
    Between The Hell and The Heaven
    заслужаваш да те набия!!! как може да говориш така и как точно разбра,че няма любов при вас?!

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Абе я живей! Има толкова много гейове, които си живеят живота щастливо. Точно тези като теб са създали поне половината неща които ценим (например дизайнерите). А тези които търсят само секс... те са както и другите хора.Моля те бъди оптимист.Надеждата умира последна...
    Някой ден ще срещнеш любовта каквато и да е...

Град
    40 Miles from the Sun
    Бъди инат, живей напук на онея малоумници. Бахти, не позволявай на хората да се гаврят с теб. Ако се "гътнеш" (както някой беше написал), само ще им докажеш, че са прави и че си загубеняк, а ти не си, нали?

Град
    У нас Си (=
    В стария ми клас имаше едно момче, чиято майка го третираше като момиче. Това беше и причината, поради която изглеждаше женствен. наричаха го гей, но не беше. Общуваше само с момичета, не че не искаше друго (ама само като приятел с момчетата)

Това, че си женствен не те прави гей. Гей те прави желанието да си с момчета на по-лично ниво....а ти каза, че искаш да се мляскаш с МОМИЧЕТА. => не си гей! Спокойно! Дръж се по-мъжки и пробвай с някоя от момичетата, които те искат...може да се получи. Пък ако не все ще дойде някоЯ, с която да си.

Град
    София
    ami da ti e hrumvalo slu4aino kakvo 6te im e na roditelite ti.Ne znae6 izob6to kolko tejko 6te im e na tqh,a wsi4ko koeto prawi6 e da se samosujalqwa6.Dori i da si gei,kakwo ot towa,ne e pri4ina da se samoubiwa6.Towa e wse edno nqkoi gluh ili slqp da se samoubie,za6toto ne wodi pulnocenen jivot.Ti dori nqma6 takuw seriozen problem i pak ti hrumwat podobni idei.Tova 4e ti se podigravat moje6 mnogo lesno da go prewuzmogne6,prosto ne ti puka,wseki si ima problemi.A drugoto ,koeto mi e interesno e za6to iska6 da te ubedime da se samoubiwa6.Hmmmm...interesno mi e i kak si 6tql da go naprawi6

Всеки от нас се пита "Защо е на този свят?" Щом си се родил, и си се преборил със най-страшното, ще пребориш и депресията! Повярвай в себе си!!!

Абе не знам до колко си гей, но начина по който говориш ме навява на друго мнение, по-точно не знаеш какво искаш. Я си представи, че си бисексуален...
    А и не всички хора са надути, егоистични идиоти, виж аз нямам нищо против гейовете. А и защо си мислиш, че вечно ще си сам....Азис как се ожени, а и колко хора го обичат....
    Нидей са самоубива, че така само ще направиш кефа на другите,а целта ти е да им прайш кофти като не се сдухваш и не им обръщаш внимание.
    Ся щи дам един пример. В моето даскало имаше един гей(завърши вече за жалост) на външен вид е мн як, постоянно е заобиколен от момичета, много хора го харесваха, и повечето момчето му се дразнеха само защото отнемаше женското внимание, ама човека си беше ухилен до уши. Така, че не бъди сигурен че си обречен на нещастие, та ти си само на 13...сефте виждаш к'во значи живот.

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas
    ;( .. Ах,това е кофти ,аз ако бях на тебе бих тръгнала с моми4етата от квартала само за да махна кофти слуховете . ,а и всичко ,което ти се случва може да е пубертет пробвай може да си най-нормално момче поне знаеш ,че като се пробваш ще прогониш лошите слухове в даскалото а след това прави каквото си искаш.Ако ти е било по-хубаво с момчета , продължавай ,ако с момичета ,, още по-добре все пак ние сме смисъла на живота ви
    Междудругото ти не си сигурен ,че всичкотот това е някакъв филм ,който твои уж добри приятели не са измислили и ти си им поюярвал ,нали?! :P

успехх
    Summer (h)

Re: Има ли смисал да живея?

Цитирай Първоначално написано от nqma_zna4enie_who
    Не знаех къде да пусна тази тема сажалявам предварително. Преди да ми се нахварлите прочетете до край темата. Значи не знам от къде да започна...аз сам момче на 13 години...преди година осъзнах, че сам гей. Бях 7 клас в старото даскало и сички ме ебаваха...почти нямах приятели, но се търпеше не знам защо но ми се живееше... Сега ме приеха след 8 клас и в новото даскало...вече е ад... Има само едно МОМИЧЕ което ми е фр и с което мога да говоря спокойно всички други ми се смеят и ме отбягват... Всички си шушна зад гърба ми... Знам че няма начин да го променя... това ми е по рождение, но донякаде обвинявам и майка ми заради възпитанието (не ме оставяше да бъда самостоятелен и можеби заради това нз а и не ме интересува причината...). Всички го знаят то си и личи насякаде ме сочат с пръст...не знам но сигурно и родителите ми го виждат...има някой момичета от квартал които не обращат внимание на всичко и искат да са с мен (т.е не като фр а нещо повече)... Хора мислите ли че аз сам виновен за това? Обвинявате обратните, но.... Аз ужасно много искам да сам нормално момче... Да играя футбол, да се мляскам с момичета и какфо ли още не...искам нормален живот... В даскалото ми е ад...в квартала също...докато бях малък не си личеше но сега...Просто не знам какво да правя най добрата ми приятелка вижда депресията...но се прави на сляпа и вика не им обращай внимание аз вярвам в теб... Просто мисля да се самоубия...според вас има ли смисал да живея....чесно? За това написах и темата: дайте ми савет да продалжа ли живота си или да се самоубия...Днес бях на крачка от това...но шибания страх....нз хора вече нищо няма значение...искам да сам нормален само това...ноо май е невъзможно...затова по добре смърт...не искам да водя такъв живот...по добре да се самоубия... за мен няма бъдеще, а толкова много мечтая да бъда нормален пълноцеен човек да имам семейство, жена и всико останало...тей че ако мислите че на геовете им е лесно далеч не е тъка ;(;(;(;(
    Първо - може да не си гей , защото в тази възраст не можеш да прецениш добре , може да е моментно увлечение.Познавам момчета и момичета които в тази възраст са смятали , че са обратни , а после осъзнават , че са се заблуждавали.Но както и да е и да си хомосексуален не си нито първия,нито последния.Има и много други като теб и на повечето не им пука от ограниченото мнение на другите.Намери хора като теб и ще видиш , че не си единствен и повечето хора след време ще те приемат съвсем нормално.Познавам няколко хомосексуалиста , но не са тръгнали да се депресират.Даже са много готини пичове.С тях може да се говори по-добре и от с момиче.
    Стягай се и не мисли за самоубийство-това е най-тъпото което можеш да направиш !! А доколкото съучениците ти нормално е в тази възраст да не те премат никой не обича различните , а и мисленето им не е достатъчно развито и са по-ограничени.
    Айде успех ..

Голям фен Аватара на dimi93
    леле... кфи темички съм пускал преди 2 - 3 години (рофл)
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    НЕДЕЙ ДА ПОГУБВАШ ЖИВОТА СИ! Да се самоубиеш 6те е най-голямата ти грешка в живота ти..повярвай ми Все пак има6 1 живот..Поговори с родителите си за това и дори няма да е лошо да поговориш с психолог той може само да ти помогне да преодолееш депресията си..успех и помни,4е най-голямата гре6ка на 4овека е да падне духом

Град
    Измерение София
    Абе ей, я се стегни... ше се самоубиваш ти.. Знаеш ли живота колко може да е хубав а? Просто сега ти си слаб психически, но след време когато озрееш, живота ще се превърне в рай. Учи психология, философия, етика, свят и личност. Започни да излизаш и се запознай с нови хора. Намери си приятели които да те подкрепят, имай самочувствие, подобри си държанието, бъди сигурен в себе си, не позволявай да те мачкат. Не е зле и да опиташ някои психоактивни в-ва които ще ти помогнат много. Знам, че всичко това което написах ти изглежда невъзможно, но някой ден когато се осъзнаеш ще разбереш всичко. Самоубийството е постоянно решение на временен проблем
    "IF Pacman had affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetetive electronic music"

Гей не се става по рождение тва не е физическа а психична болест.Личен избор.Не се раждаш такъв.Ако мислиш да оставаш такъв потърси пистолет или базука и така н.т.

Мега фен
    Град
    Earth...
    по ника и заглавието ти казвам че няма смисъл да живееш!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си