.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Въпрос за Skype.плс.

Значи от няколко ...месеца може би вече се опитвам да си сложа рождената дата на профила ми в Скайп и не става..незнам защо.Давам си на промяна на профил,цъкам на датата и "обнови"...всичко ок...също не иска да ми излезе пола..
    Според вас каква може да е причината и ако знаете плс помогнете...важно ми е да си я сложа;]
    П.С. всичко друго се сменя..,описание,телефони..с амо тъпата дата и пол не искат.. Моля,помогнете;]

Град
    Ha MopeTo (sun)
    пробвай да се отпишеш и впишеш и може и да стане
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

I NA MENE NE STAVA!!!
    мЪжеТе сА катО тОаЛеТнитЕ- иЛи са ЗаЕтИ иЛи Са осРанИ!!! `АаАаАаа!... Спрете 3емята искам да сляза!!!
    3а Повече Контакти Търсете Разклонител.

i pri men be6e taka no se opravi...nz i az kak :S xax mislq 4e si izrih grada i dyrjavata obnovih i posle si otbelqzah datata i se opravi probvai moje da pomogne
    Танцът е вертикално изражение, за хоризонтални намерения.

Oks!
    мЪжеТе сА катО тОаЛеТнитЕ- иЛи са ЗаЕтИ иЛи Са осРанИ!!! `АаАаАаа!... Спрете 3емята искам да сляза!!!

Oks!

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Един съвет от мене:
    На мене не ми излизаха пълномошните като някой ми иска изтеглих си най новата версия и се оправи препоръчвам го и на тебе

ако си под 16 съвсем нормално е да не ти изписва датата..... и моята не я изписваше но като ги направих и си я пише.. (;

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си