- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Въпрос за Skype.плс.
Значи от няколко ...месеца може би вече се опитвам да си сложа рождената дата на профила ми в Скайп и не става..незнам защо.Давам си на промяна на профил,цъкам на датата и "обнови"...всичко ок...също не иска да ми излезе пола..
Според вас каква може да е причината и ако знаете плс помогнете...важно ми е да си я сложа;]
П.С. всичко друго се сменя..,описание,телефони..с амо тъпата дата и пол не искат..Моля,помогнете;]
пробвай да се отпишеш и впишеш и може и да стане![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
I NA MENE NE STAVA!!!
![]()
мЪжеТе сА катО тОаЛеТнитЕ- иЛи са ЗаЕтИ иЛи Са осРанИ!!! `АаАаАаа!... Спрете 3емята искам да сляза!!!
3а Повече Контакти Търсете Разклонител.
i pri men be6e taka no se opravi...nz i az kak :S xax mislq 4e si izrih grada i dyrjavata obnovih i posle si otbelqzah datata i se opraviprobvai moje da pomogne
Танцът е вертикално изражение, за хоризонтални намерения.
Oks!
мЪжеТе сА катО тОаЛеТнитЕ- иЛи са ЗаЕтИ иЛи Са осРанИ!!! `АаАаАаа!... Спрете 3емята искам да сляза!!!
Oks!
Един съвет от мене:
На мене не ми излизаха пълномошните като някой ми иска изтеглих си най новата версия и се оправи препоръчвам го и на тебе![]()
ако си под 16 съвсем нормално е да не ти изписва датата..... и моята не я изписваше но като ги направих и си я пише.. (;