- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ревниви ли сте?
ревнувам но зависи от ситуацията дали много или малко![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
не, въобще не съм ревнива, вярвам безрезервно![]()
ЗзНАмМ дА иСкЪъЪм....МогЪъ Да иСкЪЪм......ИмЪъМ фСиЧкууУ кОеТуУ сИ пОиСкъЪМ....мОгЪъ... Да ИмъЪМ И ТеБб АкоО ИСкЪм...НнО сЪм ИнАтТ и Не ТЕ ИсКъЪМ..
Зависи от кого ревнувам, понякога ме изяжда отвътре, а понякога всичко е в границите на нормалното....По принцип съм ревнива, но в повечето случай не го показвам![]()
+1Първоначално написано от babity
![]()
![]()
zAbravI mOitE cElufkI,mOitE uSmifkI,oStanI s nEq tI..bEz lIubOftA ti nE iSkAm dA jivEq,sHtom tQ si trgvA,tr1gvAm aZ s nEq...
аз сам mn mn mn mn mn mn ревнив направо ужас
ревнива съм,но гледам да не ми личи![]()
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
sta6no mnogo sum revniva ,no nikoga ne go pokazvam za6toto e mn drazne6to![]()
no za sujalenie s mom4eto koeto bqh me poznva6e tolkova dobre 4e i da ne go kazvam toi poznava po glasa mi ili po pogleda nz kakvo mi se promenq oba4e vinagi me use6ta kogato revnuvam
![]()
![]()
![]()
![]()
едва ли има по ревнив човек от мен :lol: :oops:
UsMiHvAi sE KoGaTo tI Se pLa4e ,
uSmIhVaI sE kOGaTo Te bOli
I nEkA hOrATa sI MiSlQT 4e ,
6tAsTiEtO s tEb vUrVi!!!
Ужасна съм!!.. Адски ревниво същество .. Даже да няма за какво да ревнувам, аз пак го правя ..
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Твърдо не. Явно съм по консервативен и не мисля само за изневери. Може би просто имам доверие на човека до мен.
Да,когато харесвам или обичам дадено момиче определено съм![]()
Аз по принцип съм човек който мн ревнува и никога няма да има 100% доверие на мъж !![]()
Не винаги съм ревнив, но има и такива случай, то като цяло зависи от момичето с което съм..![]()
Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...
аз много ревнувам но сега се опитвам да се променя иначе ще загубя любимия си човек а неискам защото страшно много го обичам
Зависи кой ревнувамУмея да се контролирам уж но до сега не ми се е случвало чак така ревност че да изляза извън контрол просто правя забележка най много да се скарам с човека и то повечето само тръгва от ревността и от лаф на лаф.... но не някви безумни реакции :P
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...
И аз направо умирам като гледам някой да говори с нея камоли да я докосва алеллелел тогава направо полудявамПървоначално написано от mar71n
![]()
![]()
много ревнувам , но не го показвамвсичко си остава вътре в мен , умирам от ревност , но нищичко не казвам
Ревнив човек е този,които се страхува от првъзходството на другите.Ревност винаги има и е нормално да има,но всичко в умерените граници.Когато си до болка ревнив ти задшаваш половинката си и на нея или на него му писва и....край. и после![]()
Толкова силно исках да те забравя,че предадох душата си на Дявола и сега вместо сърце имам камък,вместо кръв във вените ми тече отрова,вместо любов изпитвам само омраза...станах човек... търсещ отмъщение...а не...любов...
Ами....умерено...![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Не,това чувство ми е чуждо.За мен ревността е липса на доверие(нещо което никога не бих простила).Както се казво "Ревнува само този, който се страхува, че ще изгуби нещо, което не заслужава."
i az sam sushtiq kat vida da govori s drugo mom4e napravo mi idva... am se pram na lud turpim turpim ama nakraq kat izbuhna stava lo6o![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз не съм ревнива, защото вярвам в чувствата на гаджето си и на приятелите си
Човек не ревнува, защото обича, а защото го е страх да не загуби любовта![]()