- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем при груб секс
Изебат ги и ги заебат.Първоначално написано от the_unknown
Но трябва да има и такива.
![]()
naistina si tapa,nai mnogo mrazq momi4eta ,koito neytkazvat sex na gadjetata si dori i ako neiskat ,a toi ako e za edniq sex s teb da te zaeba kato my otkaje6 si o6te po tapa a toi e pedal ,koito gleda samo nego viq si kef zaebigoПървоначално написано от BulgariaZaBulgarite
ti ne si iskala. toi e bil grub. tva si e iznasilvane![]()
Е тя сама каза че той я е насилил. Кво да се прави има много случаи на изнасилвания, който не се смятат за такива. Но за грубоста сега няма никакво оправдание, тая тема стана за лок. Тя питаше дали нещо и има - съдейки по едно от първите съобщения нищо и няма. Сега да седне да си поговори с приятеля си да се изяснят. И после квото стане - стане и накрая пачанга![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
и най-малоумния ще разбере че е станало проблем - ходиш с суек (+ това носи бикиниПървоначално написано от mira_bg
) който днеска както те насилва в секса - утре ще ти направи със същата лекота синки по цялата зурла - тука искам да дам 5 на BulgariaZaBulgarite за мненията ,въпреки че ника му е фашиски и остарял отсекаде
![]()
О...познато. През 2рия път, когато правех секс изобщо моя гениален бивш приятел просто дигна краката ми и го вкара. Аз естествено не исках да продължим, имаше ужасно много кръв и той отново изкара мен виновната.![]()
Toй и при мен така се получи-накрая аз съм виновна. Сутринта все пак ходих на лекар-добре, че нямаше нищо. Но той каза, че съм с тясно влагалище и винаги ще боли ако се вкарва дълбоко.Първоначално написано от Pliok0019
Посъветва ме нещо, което искам да споделя с момичетата тук. За да може пениса да влиза по-лесно и мускулите на влагалището да са отпуснати в мисионерската поза е хубаво в ануса да се вкара от тези играчки вибратори, с широкия и плосък заден край. Така влагалището се отпускало и да искаш неможеш да стискаш. Но незнам дали някой би се навил да го проба това![]()
Колкото до приятелят ми и него го водих с мен при лекаря и той го поуплаши малко така, че вече ще е по внимателен![]()
Дело за изнасилване... хаха, вие сте луди бе. Т'ва е най-якия секс - грубо и без подготовка.Първоначално написано от sexy_sladuranka___
![]()
![]()
Това е лошо .. Другия път му кажи да спре .. ако не спре му бий шута и да се маха
![]()
![]()
![]()
еми той нали спрял бре...
надявай се да ти няма нищо и следващия пат му позволи още по грубо да ти доиде мозака в главата и да се научиш да неправиш секс като не ти се прави без да си достатачно вазбудена и най-вече да неправиш секс като те БОЛИ.А той ако те устави само защото си отказала да го правите да нети пука на всеки се случва да няма желание за секс както и на теб просто него прави в такива моменти. В една враска не е най важен секса ,но гледай да не ти става навиг да отказваш секс все пак.Първоначално написано от Puky