.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Цитирай Първоначално написано от the_unknown
    Dano da ti sudere shundata dano.... e takiva tapachki nai gi mrazq. izbirat si pedal i posle zakvo i go bu4kal silno...
    Изебат ги и ги заебат. Но трябва да има и такива.

Цитирай Първоначално написано от BulgariaZaBulgarite
    Цитирай Първоначално написано от the_unknown
    Dano da ti sudere shundata dano.... e takiva tapachki nai gi mrazq. izbirat si pedal i posle zakvo i go bu4kal silno...
    Изебат ги и ги заебат. Но трябва да има и такива.
    naistina si tapa,nai mnogo mrazq momi4eta ,koito neytkazvat sex na gadjetata si dori i ako neiskat ,a toi ako e za edniq sex s teb da te zaeba kato my otkaje6 si o6te po tapa a toi e pedal ,koito gleda samo nego viq si kef zaebigo

ti ne si iskala. toi e bil grub. tva si e iznasilvane

Е тя сама каза че той я е насилил. Кво да се прави има много случаи на изнасилвания, който не се смятат за такива. Но за грубоста сега няма никакво оправдание, тая тема стана за лок. Тя питаше дали нещо и има - съдейки по едно от първите съобщения нищо и няма. Сега да седне да си поговори с приятеля си да се изяснят. И после квото стане - стане и накрая пачанга
    ...

Re: Проблем при груб секс

Цитирай Първоначално написано от mira_bg
    Проблемът е следният. Онзи ден с приятелят ми правихме секс доста грубо. В смисъл той въобще не ме подготви преди това, а направо ми свали бикините и ме натисна на леглото. Бяхме се скарали, след това се сдобрихме, но това е друга тема...
    Аз тогава много не исках да го правим, но той ме насили. Вкара ми го много рязко и дълбоко, и след това тласкаше грубо. Опитвах се да задържам и стискам и да не го пускам да влиза много дълбоко вътре. Получаваше се до един момент. Изведнъж като, че хлътна много дълбоко и ме заболя много-режеща болка ниско в корема. Имах чувството, че е влязъл направо в корема ми
    Разбира се спряхме след това. Но известно време след това имаше 2-3 капки кръв по бикините и болката продължи няколко часа.
    Според вас дали ми е направил нещо и дали е станало проблем?
    и най-малоумния ще разбере че е станало проблем - ходиш с суек (+ това носи бикини ) който днеска както те насилва в секса - утре ще ти направи със същата лекота синки по цялата зурла - тука искам да дам 5 на BulgariaZaBulgarite за мненията ,въпреки че ника му е фашиски и остарял отсекаде

Мега фен Аватара на Pliok0019
    О...познато. През 2рия път, когато правех секс изобщо моя гениален бивш приятел просто дигна краката ми и го вкара. Аз естествено не исках да продължим, имаше ужасно много кръв и той отново изкара мен виновната.

e

тоя ти е счупил сливата копеле
    Гарван грачи кура ми се влачи!

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    О...познато. През 2рия път, когато правех секс изобщо моя гениален бивш приятел просто дигна краката ми и го вкара. Аз естествено не исках да продължим, имаше ужасно много кръв и той отново изкара мен виновната.
    Toй и при мен така се получи-накрая аз съм виновна. Сутринта все пак ходих на лекар-добре, че нямаше нищо. Но той каза, че съм с тясно влагалище и винаги ще боли ако се вкарва дълбоко.
    Посъветва ме нещо, което искам да споделя с момичетата тук. За да може пениса да влиза по-лесно и мускулите на влагалището да са отпуснати в мисионерската поза е хубаво в ануса да се вкара от тези играчки вибратори, с широкия и плосък заден край. Така влагалището се отпускало и да искаш неможеш да стискаш. Но незнам дали някой би се навил да го проба това
    Колкото до приятелят ми и него го водих с мен при лекаря и той го поуплаши малко така, че вече ще е по внимателен

Фен Аватара на Magician
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sexy_sladuranka___
    Напълно съм съгласна . Можеш да заведеш дело за изнасилване, независимо че ти е приятел .
    АОко имах такъв приятел следващия път щях да му го отхапя
    Дело за изнасилване... хаха, вие сте луди бе. Т'ва е най-якия секс - грубо и без подготовка.

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Това е лошо .. Другия път му кажи да спре .. ако не спре му бий шута и да се маха
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

еми той нали спрял бре...

Цитирай Първоначално написано от Puky
    Това е лошо .. Другия път му кажи да спре .. ако не спре му бий шута и да се маха
    надявай се да ти няма нищо и следващия пат му позволи още по грубо да ти доиде мозака в главата и да се научиш да неправиш секс като не ти се прави без да си достатачно вазбудена и най-вече да неправиш секс като те БОЛИ.А той ако те устави само защото си отказала да го правите да нети пука на всеки се случва да няма желание за секс както и на теб просто него прави в такива моменти. В една враска не е най важен секса ,но гледай да не ти става навиг да отказваш секс все пак.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си