.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

помоооооооооооооооооооооо ощ :(

хора имам да правя презентация за групата Electric Light Orchestra по музика......понеже Видео Гет-а не ми работи......и никъде няма техни клипчета за теглене.....може ли някой да ми прати клипчетата ако има......ще му дам скайпа на личен.....или ако направо има готова видео презентация да ми я даде.....спешно ееееееее !!! моля ви

Голям фен
    Нещо не разбрах за коя група става въпрос???

Толкова ли е сложно да напишеш едно нормално заглавие !? Не можеш да измислиш нещо от сорта на "Помощ за презентация", "Презентация по музика", "Търся клипове на еди кой си" !?

Трудно ли е да се сетиш, че ако напишеш проблема в заглавието на темата, има по-голяма вероятност някой да ти помогне ?!?

Цитирай Първоначално написано от MusicIsTheKey
    Толкова ли е сложно да напишеш едно нормално заглавие !? Не можеш да измислиш нещо от сорта на "Помощ за презентация", "Презентация по музика", "Търся клипове на еди кой си" !?

Трудно ли е да се сетиш, че ако напишеш проблема в заглавието на темата, има по-голяма вероятност някой да ти помогне ?!?
    +1 daje ne si kazala imato na Grupata ....
    Blonds have many special gifts...one of them is to look smart and be sexy at the same time

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от MusicIsTheKey

Права си,но аз реших да не я нападам просто,защото знам,че всички други ще го направят и не си струва. Иначе и мястото на темата едва ли е тук. И по този зададен начин няма шанс някой да й помогне,ние да не сме пророци,че да знаем какво й трябва..

Групата май си се казва Групата Поне до колкото разбрах аз...наистина има такава бг група на име Групата.Там са 4 или 3 момчета,не съм мн сигурна.

А по темата - за презентацията,защо не използваш PowerPoint?
    А утре?
    Друг стопанин ще жъне
    свойта нива.
    Надежда любовна ще покълне.
    Животът ще пребъде.
    Вечно.

опа съжалявам ,че съм пропуснала да спомена името на групата : Electric Light Orchestra :X:X

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Още не съм ги изтеглил но съм ги сложил да се теглят няколко
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си