- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ами сега??
С едно момче съм от март месец а се познаваме от Декември и той се влюбил в мен,но аз просто се бъзиках с него,защото е адския сладур и всички го искат и викам тоя е пълен женкар не ми трябва.И много пъти си бяхме говорили и аз му казах,че не вярвам в любовта и че за мен не си заслужава.Тогава той ми каза,че щял да ме накара да вярвам и ето от Март месец сме заедно и съм много влюбена в него,обичам го повече от всичко както и той мен.Но има проблем и той е във мен просто той не спира да ми казва колко ме обича и аз му го казвам,но знам че не го заслужавам.Та аз отначалото на връзката ни не мислех,че ще стане нещо повече и все още се виждах с бившия и спях с него.А това момче никога не ми е казало да спи с мен вече почти 3 месеца той нищо не ми е казал за това смисъл каза ми когато ти искаш тогава.Каза ми че с мен искало да бъде различно не да бързаме да го караме по-бавно и той е уникален толкова мил,добър,сладък.. а аз просто не го заслужавам.Дори сега когато съм толкова влюбена в него и знам че той ме обича,аз пак немога да се променя не му изневерявам но примерно се зарибявам с други момчета,когато съм на дискотека без Калин и там с приятелките ми не се усещам какво правя.Той ми е дал пълна свобода,но неискам да го наранявам а виждам,че го правя и незнам какво да правя тези дни само се караме и само се разделяме за 2 седмици сигурно 10 пъти си казахме край но пак се събираме.Сега той е на бал на един приятел аз му казах,че няма да отида и само си говорим по тела а сме разделени уж вече не сме заедно а аз го обичам и той ме обича.Каза ми,че много ме обичал ама просто не се получавало ;( .. и аз знам че не се получава но какво да направя.Искам да взема правилното решение но незнам какво е то.
When i whisper in your ear, I know you feelin me
If i want to, I can take you
In the back of the cab, I know you feelin me
And in the back of the club, I know you feelin me
We can do it like that, I know you feelin me
If I want to, I can take you