.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Какво да правя? ;(

Това е моята история. Ще се радвам ако ми отговорите кокретно. Ето я и нея:

Значи, момче на 16 години съм. Преди 2 дена майка ми замина за София да и правят операция и ще стои там поне 2 седмици. Баща ми работи на корабите и се прибира на 2 месеца в годината. Майка ми извика съседката, която е на 35 и въпреки години е доста добре оформена, също така има доста добро тяло. Разведена е. Поне 2 седмици ще съм с нея. Вчера стояхме по цял ден с нея и беше доста забавно. Вечерта на финала бях доста, НО ДОСТА изненадан...тя дойде по сутиен и боксерки...целия се изчервих. Тя като човек ме попита какво ми е...и аз веднага се сдухах и отговорих "нищо, нищо". И така...днешния ден пак с нея по цял ден гледаме филми, говорим си и тн. Харесва ми да съм с нея. Искам да си остане в нас...хора мисля, че се влюбвам...колкото и странно да звучи. Какво да и кажа? Какво ще си помисли?...Подчертавам СРАМ ме е адски много ме е СРАМ, дайте свойте мнения. Ще съм ви много благодарен. Ако искате дори оставете си скайповете на лична да лафим по скайп, че по цял ден само това ми се върти в главата...

Излизай по-често!!!

P.S. Хвани си гадже (на твоите години)

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    БОДНИ СЪСЕДКАТА ПИЧ
    The Spark

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Недей да й казваш абсолютно нищо! Няма начин да бъдете заедно. Откажи се преди да е станало опасно.

а ти на колко си??! .. все пак не мисля че е редно .. маика ти и има доверие на тази жена пф ..

Баси как може такова нещо и майка ти има доверие на тази жена...ако те съблазнява...лошо .. на 35 е още по-лошо ... просто е извратено и странно.. както казаха по нагоре.. излизай по-често.. и си хвани гадже НА ТВОИТЕ ГОДИНИ.. не се зарибявай по лелички... пък и да те иска съм сиг че те иска за секса та ти си на 16 !!

не се поддавай на изкушението
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Прасни я, бе..
    Ама.. знам ли..
    Познаваш ли я?
    Лисица ли е?
    Женена ли е?
    Мъжът и къде е?
    Доволна ли е от брака?

Град
    Around... :)
    Цитирай Първоначално написано от ironi_sky
    Излизай по-често!!!

+1..4ove4e osuznai se,tq e na 35 ,a ti na 16 a puk i ti e susedka,kakvoto i da pravite 6te se razbere nqma na4in kakto kazaha,ne se poddavai na izky6enieto,posle 6te sujalqva6

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Тая лека няма ли си какво да прави,че се разхожда гола пред деца(нищо лично)!Помисли си за последствията и дали ти пука от тях и тогава прави каквото смяташ за добре
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Град
    Видин
    Бодни съседката братле
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Ми какво лошо имаАко искат да са заедно-нека.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от Pasific_paradise
    Ти,не си в ред да даваш такива "съвети".Та той е на 16..тя на 35..+това съседката им.. Майка му й се е доверила...да гледа малкото й лапе...Изличай по-често,че доста се стреснах..докато,четох темата ти...Човек,за теб няма ли момичета,не лелки.... Вземи малко,и ела на себе си...

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от ironi_sky
    Излизай по-често!!!

+2
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

ИЗГОРЯ КОМШИЙКЕ !!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Цитирай Първоначално написано от Pasific_paradise
    Ти,не си в ред да даваш такива "съвети".Та той е на 16..тя на 35..+това съседката им.. Майка му й се е доверила...да гледа малкото й лапе...Изличай по-често,че доста се стреснах..докато,четох темата ти...Човек,за теб няма ли момичета,не лелки.... Вземи малко,и ела на себе си...
    +6.. точно.. представи си издънката след като майка ти разбере ако я свършиш няква

Цитирай Първоначално написано от SiegHeil
    Не ги случай тея пачи дет ходят с 30 годишни педофили с мерцедеси...Бодни комшийката брат

Град
    Русе
    Според мен трябва да помислиш добре и да не превръщаш едно ... как да кажа...елементарно и повърхностно желание за СЕКС ( което е нормално за твоята възраст ) та да не превръщаш това в една мания, че си влюбен и я желаеш не само сексуално...Това е важно и трябва да се научиш да разграничаваш нещата! Секса си е секс, независимо дали ще е с момиче на 16 или с жена на 35! Любовта е нещо различно - тя се гради, не идва с моментното желание за чисто физическия контакт !!! Но това е лично мое мнение и не желая да те обременявам с него! Ти си този, който ще вземе решение какво да прави !!!

Не си влюбен ами ти се ебе...еби я...да ти идва тъй в стаята и тя сиг има педофилски мисли

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Любовта или желание за секс все тая!
    Изчукай я!
    Няма да откаже на младо яре!
    щом си съблича по сутиен значи това е знак,че й е горещо!Fagaldo
    ВнИМАНИЕ!

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от Chefinkaaa
    Баси как може такова нещо и майка ти има доверие на тази жена...ако те съблазнява...лошо .. на 35 е още по-лошо ... просто е извратено и странно.. както казаха по нагоре.. излизай по-често.. и си хвани гадже НА ТВОИТЕ ГОДИНИ.. не се зарибявай по лелички... пък и да те иска съм сиг че те иска за секса та ти си на 16 !!
    +1

Пф,ми и ти,и тази твоя съседка,която те "наглежда" сте разгонени...+ Т'ва не сте добре.В този случай правиш кфот ти дойде...
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...

+6.. точно.. представи си издънката след като майка ти разбере ако я свършиш няква

+7

hoDii za baLonCheta i deistwai

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от [b
    a[N]D[i]T[k]a]а ти на колко си??! .. все пак не мисля че е редно .. маика ти и има доверие на тази жена пф ..

мда.... ааааааама то и жената ако му мисли нещо ..
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си