- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо всички свестни красиви момичета са заети ???
yyj
uty
Ами щот държавата ни е такава,ако не цакаш тебе цакат брато...тъй че да си свестен далавера нема...
точноПървоначално написано от Rossmary
The Spark
Като явно толкова държиш да си имаш приятелка си хващаш една смотана и грозна,тъй като ВСИЧКИ красиви и готини са заети.
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Ето пак ние виновни.Може пък ти да нямаш с какво да я впечатлиш.Ако само си седиш в ъгъла и я чакаш да дойде при теб въпросната госпожица-няма да стане,независимо дали е привлекателна или грозна.Някоя мацка го отрязала и той веднага:"всички са заети аз не мога да се бъхтам повече!"
Съгласна за пореден пътПървоначално написано от Crafter
![]()
Колкото до въпроса на автора ами не всички красавици са заети просто не биха тръгнали с всеки и си имат определени изисквания. Ако примерно някоя мацка на 16 иска гаджето и да носи само маркови дрехи и да има БМВ а ти си на 17 и си ученик едва ли можеш да задоволиш нуждите и съответно те подминава като пътен знак а ако почнеш да и досаждаш ти показва някой батко който я харесва и ти казва че и е гадже![]()
Първоначално написано от fudankoo
защото именно са свестни и красиви![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
И аз не мога да разбера какво им харесват просто го дадох като пример защото забелязвам че всичките момичета припадат като видят БМВ. Нито един модел който да ми допада няма..Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
Аами не ти допадат защото не си виждала последните модели БМВ-та дето не се карат в България за по 300 бона,тогава ще си на друго мнениеПървоначално написано от slun4ice
![]()
Първоначално написано от after_shock
Аз не живея в България ама тук е още по-малко вероятно да видя такава колаАма аз съм разглеждала в нета и просто не ми допадат не са мой стил...
![]()
![]()
Ааа, не, осмакът му е майката!!!Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!
Въпросът ти сам по себе си е отговор. От какъв зор някое красиво и свястно момиче да е свободно?Първоначално написано от fudankoo
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
трябва да е свободно за да може автора на темата да го земеПървоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
В България рядко се срещат хем красиви хем умни.Като са заети ко ти пука все ще се намери някоя за тебе.
....Ти Българин Ли Си Или За Теб Става Така?Или Си В 3тия Свят Или Си Евтина Работна Ръка.....
....Оставаш Гол ,Но На Паспорта Носиш Евро Лого,Защотото Явно Можеш Да Носиш Много.....
Точно в България е пълно с такива момичета.Първоначално написано от Outlaw4Life
И пример за подрастващите са моделките на "Визаж".Първоначално написано от slun4ice
Нямам представа от кой взимат пример защото от години не живея в България. Повечето момичета които познавам аз са супер свестни + хубави... Имам чуството че в България почти няма грозни момичета (може би защото ги сравнявам с гъркини,кипърки и германкиПървоначално написано от magi_megi
)
Може би.Първоначално написано от slun4ice
![]()
Просто в момента вълната е "Що да мислим као може и да не мислим.Шсе праим на тъпи лигли."![]()
Да Бе много са свестни мислят само за купон алкохол и цигари поне такива са момичетата от моя клас.Рядко се срещат умни.Първоначално написано от slun4ice
....Ти Българин Ли Си Или За Теб Става Така?Или Си В 3тия Свят Или Си Евтина Работна Ръка.....
....Оставаш Гол ,Но На Паспорта Носиш Евро Лого,Защотото Явно Можеш Да Носиш Много.....
мдаПървоначално написано от magi_megi
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Е не знам... Може би просто имам различни представи за красиво момиче или просто съм попаднала на точни хора![]()
И затова като дойдат чужденците и покажат 50 евро, много момичета отварят "спестовните касички"Първоначално написано от slun4ice
![]()
Хаха Колко ВярноПървоначално написано от BulgariaZaBulgarite
![]()