Здравейте,от много време не съм писала във форума.
Целта на темата ми не е да търся съжаление,така или иначе целият град ме съжелява,стига ми толкова.Целта на темата ми е да си излея огромната мъка,да покажа на вас какво нещо е живота и да потърся сродни души.
Сигорно всички знаете,че майчината любов е безгранична?!
Майка ми направи и не възможното за брат ми,които е на 27 години и с двете си ръце едното си око не може да извади.
Преди години каза,че иска да има автомивка,майка ми се съдра да му направи макар,че баща ми не беше съгласен,защото на него му беше пределно ясно,че от брат ми нищо не става.
Майка носеше тухли заедно с работниците и все пак стана на нейното,направи автомивка на синът си.Брат ми работи 2 месеца и каза,че не можел да чака да капят по лев по два,не било за него щом не искарвал по 100-200 лева на ден.Остави автомивката.
Един ден каза,че иска заведение за бързо хранене за дюнери,майка пак се съдра с несъгласието на татко и направи това заведение,брат ми пак си нагласи работници и пак се правеше на шеф месец два и го заеба,пак не било за него щом искарва по толкова малко пари.
След няколко месеца поиска нафтопункт,майка пак търча я с даначни я с не знам си какво,а само след седмица брат ми пак каза,че не му се занимава и на мама търчането се оказа безмислено както всеки пат.
После пойска кола и то не каква да е,а ауди А6,мама пак му купи,колата се разваляше той непрекасното искаше пари за ремонти,а подръжката на тази кола се оказа скапа.
Всяка седмица след петък вечер идваха разстроени собственици на заведения да казват на мама,че синът е употрошил поредното заведение,а тя само плащаше след него.Измакваше го от ареста с многот си връзки и накрая разбра,че от много любов е преварнала синът си в самият дявол.
След всичко което мама направи за него всеки път когато се скарваха той й казваше "Гладницо нещасна,ти какво си направила за мен?" или "Виж хората какво направиха за децата си,а от теб нищо не става" или "Защо си ме създала след като си неспособна да ме гледаш",той сипеше обиди срещу нея една след друга,а тя преживяваше всичко това.Не съм майка не знам какво е да чуеш от детето си което си отгледала от пеленаче такива остри думи.От всички само аз я разбирах,но бях безсилна да й помогна,единственото което можех да сторя е да го убия,но тогава тя пак щеше да страда.
Истината е,че той я изяде за пари и накрая нея я хвана рака и преди две седмици тя почина,а беше само на 44 години.
Аз съм на 18 години и останах без майка,благодарение на този кръвопиец брат ми.Сега мама я няма,той си я кара по старо му не подхваща работа,само иска пари от мен,а знам,че ако не му дам има голяма вероятност да ме пребие.Баща ми съкрошен,че толкова рано остана без жена се спаси на село в на мама къщата,пропи се и така вече виждам ужасният край на моето семейство.

Благодаря на хората който са си направили труда да прочетаят темата ми и искам всички да разберат,че децата са най-неблагодарното нещо на света.И сега нито ме е срам нито ме е страх да заявя пред целият свят,че брат ми е виновен за смърта на мама,цялото ми семейство е на това мнение,всички баби,дядовци,ляли,татко и включително и аз.От всичкото ходене по мъките с майка накрая мисля,че останах с психически отклонения,от две седмици никъде не излизам освен да ходя до гробищата до мама и вкъщи,нито ми се спи нито ми се яде нито ми се живее,страхувам се от всичко,причуват ми се как телефони званят,живота ми се превърна в кошмар.
В началото на темата казах,че не търся съжаление,просто ми е толкова тежко,че се чудя вече къде да си излея мъката и мисля,че тук е подходящото място.