- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Книга на Паулу Коелю
Еми аз прочетох "Брида" и не е нещо кой знае какво. В смисъл не ме трогна особено, но е интересна. Даже бях малко разочарована, защото дадох 15 лв.![]()
Разказва се за някакво момиче, което иска да открие своята 'дарба' и да учи магия. В последствие разбира, че тя се е прераждала много пъти и преди в миналите си животи е била вещица, душата и се е деляла на няколко други души, които са всъщност нейните 'други половини', демек ако срещне някои от тях значи ще преживее истинска любов. Така и всеки друг човек имал своята 'друга половина' и дрън дрън...
Абее става..![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
11 минути![]()
![]()
Стига сте се излагали....
Замете прочетете нещо стойностно, някоя класика, ако толкова ви се четат "чувствени" романи прочете Тес Д' Ърбървил, Джейн Еър или Брулени хълмове и тн.
Далеч далеч са по- качествени от Куелю...
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
На мен Коелю ми е един от любимите автори...нито съм манекенка,нито нищо! Най-много ме впечатлява начина по който той вижда нещата..различно от другите...
Засега съм прочела почти всичките му книги и тази която най-много ме запали да го чета е "Алхимикът" , също "11 минути" разглежда доста интересни въпроси.Като цяло съм много доволна и ми се ще да прочета и "Брида" много скоро... :P
"I`m the master of my fate! I`m the captain of my soul! "