.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Град
    Dreamland Varna
    Еми аз прочетох "Брида" и не е нещо кой знае какво. В смисъл не ме трогна особено, но е интересна. Даже бях малко разочарована, защото дадох 15 лв.

Разказва се за някакво момиче, което иска да открие своята 'дарба' и да учи магия. В последствие разбира, че тя се е прераждала много пъти и преди в миналите си животи е била вещица, душата и се е деляла на няколко други души, които са всъщност нейните 'други половини', демек ако срещне някои от тях значи ще преживее истинска любов. Така и всеки друг човек имал своята 'друга половина' и дрън дрън...
    Абее става..
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Голям фен
    Град
    София
    11 минути
    Стига сте се излагали....

Замете прочетете нещо стойностно, някоя класика, ако толкова ви се четат "чувствени" романи прочете Тес Д' Ърбървил, Джейн Еър или Брулени хълмове и тн.
    Далеч далеч са по- качествени от Куелю...
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

На мен Коелю ми е един от любимите автори...нито съм манекенка,нито нищо! Най-много ме впечатлява начина по който той вижда нещата..различно от другите...
    Засега съм прочела почти всичките му книги и тази която най-много ме запали да го чета е "Алхимикът" , също "11 минути" разглежда доста интересни въпроси.Като цяло съм много доволна и ми се ще да прочета и "Брида" много скоро... :P
    "I`m the master of my fate! I`m the captain of my soul! "

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си