- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Аврил Лавин
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами не се занимавай бе..прав ти път
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от BePoHuKa
![]()
![]()
Цитирам те:"mi za uvajenie koi e kazal che ne go uvajavam??az tvoeto mnenie go PREIMAM ,no ne go UVAJAVAM koi znae kolko,zashtoto ne mislq kato teb .. " Прочети какво си написала и тогава спори.
![]()
Оф виж май не си ме разбралапросто приемам,че не харесваш Аврил ама трябва ли да пишем за тва докат одъртеем??Малко скучно ми стана..не я харесваш-аз я харесвам и всички заживяли щастливо,окей??
Вероника... абе ти друга работа нямаш ли си, че отговаряш на всеки пост по отделно? Добре, дразниш се, ама го приеми, че не всички харесват това, което ти харесваш. Айде изяжте се сега всички.
Иначе си казах мнението за нея. А за стила й, алооо, чуйте малко пънк и после обяснявайте какъв стил била Аврил. В момента тя прави поп, като развява разни китари в клиповете си и има черен грим около очите. О уау, само че пропуснах момента, в който трябваше да се впечатля... damn.
Your pseudo sunshine I don't need.
Ми аз си нямам друга работа в оригинал..Първоначално написано от Blacka TBW
![]()
![]()
![]()
![]()
Тъпа ми е. Какъв е тоя неин стил, а розовия кичур... Блякс (дето се вика).
vnimavai sega 6te budesh citiranaПървоначално написано от the_best_f
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
аврил освен да ми лигави мръвката друго не моженито пънк нито рок и е стила...по-скоро поп
Много е яка .. има много различен стил.
Любимата ми нейна песен е Take me away ... mn moshtna![]()
![]()
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
Много я харесвам!Слушам я от..пети клас,и според мен има страхотни песни![]()
![]()
Супер е (:
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
ами според мен е Сладурка! не съм от най-големите и почитатели ,но пък не съм и от тези които я мразят. има песни които наистина мн харесвам![]()
![]()
Определено,не ме кефи.![]()
![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
еми по аврил бях полудяла преди 1,2 год., сега пак си ме кефи, в смисъл, сладка е, има яки песнички...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
grrr ..men ne me radva vobshte.. nqkfa nikfa e ...![]()
She closed her eyes..and she gently bit her bottom lip..
damn cool![]()
ноо..не ми хареса, че се снима за Maxim
ии преди ме радваше повече
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Лелеее... Тая не мога да я понасям. Много ми е.. лигава..![]()
Мен пък ме кефи много <3
И песните й най-вече.Една от любимите ми изпълнители. <333
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
Наистина старите й песнички като че ли имаха по-голямо влияние...иначе си пее яко![]()
+ 11111111111111Първоначално написано от Snuffles
![]()
Form is temporary, Glory is forever / Формата е моментна, а класата - вечна. (=