.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Град
    В далечината... еййй там ;]

Не мислите ли ??!!?

Не мислите ли, че диетите в тийн въраста са пагубни ?!!? В тази вазраст не се правят диети, а се спортува !!! Това (диетите) са пълни шитни според мен !!! Искам да видя вашето мнение ...
    Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !

Re: Не мислите ли ??!!?

Цитирай Първоначално написано от fuck_brainpants
    Не мислите ли, че диетите в тийн въраста са пагубни ?!!? В тази вазраст не се правят диети, а се спортува !!! Това (диетите) са пълни шитни според мен !!! Искам да видя вашето мнение ...
    Напълно съм съгласна в тази възраст не се правят диети защото организма се развива и така му отслабвате имуната система даже да спортуваш не е много хубаво освен ако не е в граници 1 до 2 часа на ден

диети не...но ограниченото приемане на мазни неща например не е зле...или яденето на повечко плодове и зеленчуци...не да е диета , а просто човек да пази здравето си

Цитирай Първоначално написано от ville baby
    диети не...но ограниченото приемане на мазни неща например не е зле...или яденето на повечко плодове и зеленчуци...не да е диета , а просто човек да пази здравето си
    мхмммм
    ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:

Re: Не мислите ли ??!!?

Цитирай Първоначално написано от fuck_brainpants
    +1
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Има огромна разлика между това да спазваш здравословен хранителен режим и да гладуваш!
    Аз съм За спорта, освен че възпитава се отразява добре на здравето.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

И аз така мисля,затова и никога не съм прилагала диета. Просто си се храниш нормално и готово.

Зависи какво разбираш под думата "диета". По принцип това означава режим на хранене. Ако всички възприемат тази дума по този начин - ок, съгласна съм. Проблема обаче е че повечето тийнейджърки мислят, че тази дума означава глад. Има момичета, които по цял ден не ядат и после се стига до припадъци и дори до болести като анорексия и булимия.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от ville baby
    +1 напълно съм съгласна

Град
    Бургас
    зависи от диетата...аз съм на 15 и в момента не може да се каже ,че съм на диета,но се опитвам да се храня здравословно,което мисля че е много добре..мисля че не трябва отслабването да се превръща в фикс-идея а просто да се научиш какво е полезно да се яде и какво не...
    Най-същественото е невидимо за очите...

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от BallFace
    Еми...виж ся зависи.Познавам 1 момче на моята възраст (12-13г.) и е 90кг все пак неговото е опасно за здравето и е отишъл на диетолог.Но ако някаква пикла, която е 30кг. ми пищи, че е дебела, за да се направи на интересна не трябва да се прави диета, а да се спортува.В тази възраст човек трябва да яде какво му е кеф на душата, защото организма е млад и със спорт може да преработи и дори мазните храни.Яжте какво си искате, само трябва да се спортува!Организма се нуждае от витамини!

+1
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си