- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не мислите ли ??!!?
Не мислите ли, че диетите в тийн въраста са пагубни ?!!? В тази вазраст не се правят диети, а се спортува !!! Това (диетите) са пълни шитни според мен !!! Искам да видя вашето мнение ...
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
диети не...но ограниченото приемане на мазни неща например не е зле...или яденето на повечко плодове и зеленчуци...не да е диета , а просто човек да пази здравето си![]()
мхммммПървоначално написано от ville baby
![]()
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
+1Първоначално написано от fuck_brainpants
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Има огромна разлика между това да спазваш здравословен хранителен режим и да гладуваш!
Аз съм За спорта, освен че възпитава се отразява добре на здравето.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
И аз така мисля,затова и никога не съм прилагала диета.Просто си се храниш нормално и готово.
Зависи какво разбираш под думата "диета". По принцип това означава режим на хранене. Ако всички възприемат тази дума по този начин - ок, съгласна съм. Проблема обаче е че повечето тийнейджърки мислят, че тази дума означава глад. Има момичета, които по цял ден не ядат и после се стига до припадъци и дори до болести като анорексия и булимия.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
зависи от диетата...аз съм на 15 и в момента не може да се каже ,че съм на диета,но се опитвам да се храня здравословно,което мисля че е много добре..мисля че не трябва отслабването да се превръща в фикс-идея а просто да се научиш какво е полезно да се яде и какво не...![]()
Най-същественото е невидимо за очите...
Първоначално написано от BallFace
+1
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...