.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Град
    В далечината... еййй там ;]

Истински паразит !

Здравйте ! Искам да ви споделя проблема на мен и целия ми клас ! В класа има едно лайно, което унижава всички ни без капка човечност адски егоистичен човек винаги се разминава между капките идва удря момичетата !! Просто държанието му е необяснимо !!! Никой друг не се държи така както той ! И да кажа на класната на нея сякаш не и пука ! В часа по английски той просто не млъква все едн оси говори сам ! И госпожата само му крещи ... Моля ви, дайте ми съвет !!!! Какво да правя ?!?!?! И моля без шиабните ви негативни мнения !!!!
    Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !

Отидете целия клас при директора и се оплачете от него. Или пък се съберете целия клас и го пребийте. Важното е да сте единни ...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Отидете целия клас при директора и се оплачете от него. Или пък се съберете целия клас и го пребийте. Важното е да сте единни ...
    po- dobre da go prebiite

Да, оплачете се , баийте го, направете нещо, за да изхвърчи от даскало. И ние имаме един такъв индивид. Смисъл той е добро момче, но все се закача и говори, не го свърта на едно място, като 5 годишен е. Просто като го няма и е една тишина и спокойствие в часовете и направо е чудесно без него, хахаха
    Memento moriendum esse!

em toi kat e tap tap 6i si ostane nema kfo da praiti ma
    ideqta s boq si q biva makar 4e pak nqma mu doide akala v glavata
    6to ne otidete pri direktorkata moje pak da go premestqt v
    drug klas ili pak zvamnnete na maika mu az takiva urudi v na6iq klas
    sa mn az si gi biq unijavam gi s neveroqtno podliq si ezik i te
    mlakvat za 1 4as pone ma za taq cel trqa da si podkotyvi6 re4nik ot obidi
    ostroumni frazi izmisleni kompromati opravdanie pred
    tapata daskalka i tn

Напомня ми за един от моя клас.. Същински ад. Лошото обаче е, че момчетата са на негова страна! Нанася такива язвителни подигравки на някои момичета, че просто не е истина.. Накара ме да разбера, че прекалената прямота наистина боли понякога. А самият той не се види, че прилича едва ли не на горила, че никой не го харесва (момичетата), че ходи винаги потен и когато се доближи човек до него, устата му вони. Просто е ужасен. Само пада рейтингът ни (на класа) от тоз човек. Имахме преди други такива двама кат' него, но те мигрираха в друго школо.

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    И боят е решението на всичко? Не мисля. За колкото и тъпо копеле да си говорим, не е нужно да се трепете. Оплачете се всички от него при... директора.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си