- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Истински паразит !
Здравйте ! Искам да ви споделя проблема на мен и целия ми клас ! В класа има едно лайно, което унижава всички ни без капка човечност адски егоистичен човек винаги се разминава между капките идва удря момичетата !! Просто държанието му е необяснимо !!! Никой друг не се държи така както той ! И да кажа на класната на нея сякаш не и пука ! В часа по английски той просто не млъква все едн оси говори сам ! И госпожата само му крещи ... Моля ви, дайте ми съвет !!!! Какво да правя ?!?!?! И моля без шиабните ви негативни мнения !!!!![]()
![]()
![]()
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
Отидете целия клас при директора и се оплачете от него. Или пък се съберете целия клас и го пребийте.Важното е да сте единни ...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
po- dobre da go prebiiteПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
Да, оплачете се , баийте го, направете нещо, за да изхвърчи от даскало. И ние имаме един такъв индивид. Смисъл той е добро момче, но все се закача и говори, не го свърта на едно място, като 5 годишен е. Просто като го няма и е една тишина и спокойствие в часовете и направо е чудесно без него, хахаха![]()
Memento moriendum esse!
em toi kat e tap tap 6i si ostane nema kfo da praiti ma
ideqta s boq si q biva makar 4e pak nqma mu doide akala v glavata
6to ne otidete pri direktorkata moje pak da go premestqt v
drug klas ili pak zvamnnete na maika muaz takiva urudi v na6iq klas
sa mn az si gi biq unijavam gi s neveroqtno podliq si ezik i te
mlakvat za 1 4as pone ma za taq cel trqa da si podkotyvi6 re4nik ot obidi
ostroumni frazi izmisleni kompromati opravdanie pred
tapata daskalka i tn![]()
![]()
![]()
![]()
Напомня ми за един от моя клас.. Същински ад. Лошото обаче е, че момчетата са на негова страна! Нанася такива язвителни подигравки на някои момичета, че просто не е истина.. Накара ме да разбера, че прекалената прямота наистина боли понякога.А самият той не се види, че прилича едва ли не на горила, че никой не го харесва (момичетата), че ходи винаги потен и когато се доближи човек до него, устата му вони.
Просто е ужасен. Само пада рейтингът ни (на класа) от тоз човек. Имахме преди други такива двама кат' него, но те мигрираха в друго школо.
И боят е решението на всичко? Не мисля. За колкото и тъпо копеле да си говорим, не е нужно да се трепете. Оплачете се всички от него при... директора.![]()