- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Могат ли изгубените чувства да се върнат?
Та въпросът ми е може ли според вас когато някои скъса с теб защото вече няма чувства след време да се върнат и тои отново да иска да бъде с теб...?
Да,има и такива случаи
и аз също си мисля, че има такива случай, но то много зависи от това.. за какво 2мата души са скъсали.. и дали въобще приказката (новото начало) ще има шанс да продължи..
Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...
Абе има такива случай но не е същото,защото за да се върне при теб или има зор или поради някаква др пречина за мене е така
Не знам обаче и аз това се питам. Много ми е интересно какви ще са отговорите
How did I get here with you, i'll never know
I never meant to let it get so, personal
After all I tried to do, stay away from loving you
I'm broken hearted, I can't let you know
And I won't let it show
You won't see me cry
Според мен се казва "изгубено" на нещо, което не може да бъде намерено отново. В противен случай няма да е "изгубено".
1000 % да
UsMiHvAi sE KoGaTo tI Se pLa4e ,
uSmIhVaI sE kOGaTo Te bOli
I nEkA hOrATa sI MiSlQT 4e ,
6tAsTiEtO s tEb vUrVi!!!
да може да стане но нали знаеш "скъса ли се нишката веднъж-остава възел",няма да е същото.
при мен лично няма как да стане...харесвам ли 1 път някого и до там.....
someone else...
Да, възможно е да стане, но повечето пъти повторното събиране не води до нещо по-добро (макарче при мен с гаджето ми не е така).., но шанс
винаги има![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
"0бичта ... става омраза ... а омразата не става любов" ...............
друг е въпроса обичта имало ли я е някога ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Да много пъти така става![]()
да напълно е възможно![]()
mislish si che ima,no vtoriq pyt ne e syshtoto..vsichko e prikliu4ilo
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Не мисля.
Ако веднъж 4увствата ти към някой из4езнат, оправяне няма..
Преди друго си мислех, ама от опит казвам
![]()
Робинята на Quench
Едно нещо се оценява, когато се загуби. Така че би могло.
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Възможно е...ако някой се сеща за темата която бях пуснала...в нея ставаше въпрос точно за това как чувствата ми към бившия изведнъж изплуваха...![]()
определено могат![]()
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Чисто просто и ясно НЕ. Въобще няма такъва вариянт...ако има не съм чул за него...
Не..Никаква възможност..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
сПоред мен е напълно въможно само ако двамата са имали наистина чувства ,а не са се залъгвали един друг.При мен има такъв случей,но аз вече съм с друг и няма как да отвърна отново на чувствата на старата любов.... все пак понякога и обстоятелствата си казват своето !
mn pati stava taka..Zashtoto vijdash 4e kogato izgubish dadeniq 4ovek togava po4vash da go ocenqvash..
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..