- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не забелязвате ли ...
Не забелязвате ли, че винаги малко или много от любовта боли?
Ми гадно е ...Не може ли поне веднъж да не боли ... или тоя свят е само болка?
![]()
Ооо ще дойде момент, в който няма да те боли и ще си щастилва...Просто живота е факан..
Не забелязвате ли, че винаги малко или много от любовта боли?
!тъпа тема.. докато не намериш точния човек все ще те боли !![]()
живота не може без болка.ако беше така щеше да е много по-лесно,но не е![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Ако човек понякога не е нещастен и не го боли как ще разбере кога е щастлив?
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
Не думай....май не съм забелязала.![]()
Я кажи кой ти разби сърчицето?!![]()
Ако нямаше болка,как щеше да разбереш кога наистина си щастлива с даден човек...?
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Che ti i sled kato go namerish..pak boli..dori g-n Perfekten da si otkrila..Първоначално написано от jujulinkaa
A za temata .. kak shteshe da useshtash istinskoto shtastie..ako ne te boleshe tolkova mnogo ?
P.S. Izvinqvam se, che pisha na latinica..
Wish like hell I could go back in time..Maybe then I could see how forgiveness says that I should give you one more try, but it's too late - it's over now..
P.S. Skype:serpens_f0618
НЕ СЕ ИЗВИНЯВАЙ„А ПИШИ НА КИРИЛИЦАААА...Първоначално написано от [`eL`
![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Не..ноу мен,ноу край..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
добро утро....животът е страдание,любовта е част от живота,следователно и любовта е страдание...не че някога съм била влюбена,ама то дори и от силното харесване може да страда човек...
someone else...
Да и днес го почувствах за втори път в живота си.
И открихме топлата вода!Първоначално написано от _WiTh`LoVe_
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Да боли...Дори сега ме боли от нея,но няма какво да направя - тои вече е с оная курва![]()
![]()
![]()
хах... не мисля че може да има връзка без болка.. смисъл има ли чувства.. има кавга.. след тфа болка.. тъй че по един или друг начин болката винаги ни съпътства в живота![]()
Smile... Tomorrow will be worse...
Няма да е интересно иначе.. От всичко трябва да се опита..
You are broken, I can fix you...
Ot Lubovta po4ti vinagi boli.Kazvam po4ti,za6toto imalo e momenti i situacii,v koito ne mi e pukalo sled razdqla.Ima6e i momenti,v koito ot bolka ne mi se jivee6e i misleh,4e sveta e svar6il6tastieto i tagata varvqt raka za raka.Nemoje da ima samo 6tastie kakto i samo ne6tatie,salzi i t.n.Sled ednoto idva drugoto...
така е :grin: :-) :-) :oops: :-P
UsMiHvAi sE KoGaTo tI Se pLa4e ,
uSmIhVaI sE kOGaTo Te bOli
I nEkA hOrATa sI MiSlQT 4e ,
6tAsTiEtO s tEb vUrVi!!!
to vinagi boli.v lubovta ima i stradaniq i 6tastie.prosto nqma vrazka bez nikakvi problemi i stradaniq.
Руса кукличка
Боли или не боли все тая . . никой не ни пита!Годинките минават и живота си продължава напред .[i]
о да... винаги боли... след като скасах с приятеля ми исках направо да умра не ми се живееше повече....мина известно време пак трагнахме след 3 месеца и кво ...пак сащата история... ся ми вари след гъза ма не ми пукааааа умразна миии![]()
![]()
![]()
Хах, гениално!![]()
Еми да, боли. И дори и вси4ко да ви върви окей, пак боли, понеже хората имаме гадния навик да не се оставяме да бъдем щастливи за дълго време. Я запо4ваш да си подозираш 4овека, 4е изневерява и се вкарваш във филми заради някой поглед или усмивка, я нещо друго...
![]()
Робинята на Quench