.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 119

Тема: ОСТАВАМ

Hybrid View

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от za6to_vse_na_men;((
    ние учим до 13ти..
    Да,защото 15 се пада неделя.

Ох,не знам какво да ти кажа.Аз пък съм 7 клас и майка ми постоямно ми плямпа на главата за изпитите.Как съм седяла само пред компа и т.н.
    Ще те посъветвам това,което и аз слятам да направя.
    Пререши най-важните задачи от ЦЯЛАТА година.Ако трябва учи през нощта.Забрави за гаджета,дискотеки или каквото и да е било...Дори и форума.Стегни се.Не губи надежда...

Дано изкараш добра оценка,а аз дано вляза където искам!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Годишеш изпит-като моя днес/тоест на целия материал/.
    Друго решение-не виждам.
    А и квадратните уравнения са толкова лесни.
    Просто помоли някой от класа ти да ти ги обясни.
    Научи си формулата за Дискриминанта, х1 и х2 и си готова
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Начи отиваш при даскалката и казваш
    Г-жо моля ви сеее трябва да имам поне 3ка обещала съм там на цялата рода че ще завърша ИЗПИТАЙТЕ мЕЕЕ моля да се явя на повишителен изпит (то такъв няма)само да минааа И там редиш 3 реда сополи 3 реда сълзи и така ще стане измисляй си какви ли не простотии и тъй Аре успех

Град
    EastPerih (Исперих)
    Цитирай Първоначално написано от KiSs^
    да така е аз не казвам ,че на всеки му върви ,но и аз съм 8 клас и мн добре знам какъв е материала ..и ако искаше можеше да седнеш или да отидеш на един урок и готово 3 не знам след 5 двойки какво има да те изпитва,но няма значение ами спокойно всяко зло за добро да се надяваме и пак късмет
    Благодаря ти но вече няма смисъл изгубих всякаква надежда тя няма никога да ме изпита повече освенна изпита а и като е написала 5те двойки в дневника..кога ще кандидатствам като съм на изпит.. светът се срина за мен,наще ще ме изгонят от вкъщи след което ще кажат че съм боклук и нищо не ставало от мене..точно така ще стане и друг път е ставало нещо подобво а и са ми повтаряли че ще то направят ако остана..колко съм тъпа че им казах че няма да остана по нищо
    ами с право ще кажат че си боклук.как може толкова да те е мързяло че да са ти писали 5 двойки.това ако не е работа на боклук.трябва да си много зле че да не хванеш поне една тройка.Поне да се беше опитала да слушаш в часовете,но това сте вие младото поколение.Аз също не уча в къщи,но слушам в час и каквото запомня и сега имам 4-ворка.прави си извода,сядай и да учиш и гледай и догодина да стане пак така

Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...

Хъх.. и аз съм на изпити понетей си мисля,по едни специални предмети, и нз какво ли не,абе бая ще са или поне така си мисля,дай боже да се оправя,но напоследак не съм добре с здравето и тей,но ще се оправя

az ostanah minalata godina toest 7 klas po algebra i geometriq i da ti kaja ne be6e tolkova stra6no dori ne be6e stra6no imahme e sedmici p[redi izpita koncultacii tam nau4ih dosta ne6ta ii na izpita bqhme mn hora gospojata be6e mn pekana i kaza da prepisvame ama da ne prekalqvame taka 4e spoko predpolagam 4e i ti bi trqbvalo da ima6 konsultacii sedni nau4i tam ne6to kolkot da v1rje6 3 are i uspeh

учителка, приятелка на мама е говорила с г-жата по математика и е казала че директно оставам на изпит леле ще умраааааа ще ме скъса СИГУРНА СЪМ толкова е злобна искам да се гръмна
    баница царицъъъ (rofl)

учителка, приятелка на мама е говорила с г-жата по математика и е казала че директно оставам на изпит леле ще умраааааа ще ме скъса СИГУРНА СЪМ толкова е злобна искам да се гръмна
    stiga be 4ovek uspokoi se malko bre ne e tolkova trudno vzemi sedni nau4i ne6to to taka k1t sedi6 ni6to nqma da stane spoko :P

Какво си седнала да се тръшкаш?
    Имам познати, които на 4 поправки щракаха с пръсти и се кефеха! Има едно решение - сядаш и учиш. Решаваш като ненормална. Викаш или някой да ти помогне, или отиваш на уроци, или и двете. Ако не минеш юнската сесия, сядаш и решаваш всички задачи от учебника, взимаш си някакъв приличен сборник... и просто си скъваш гъза от зубкане и септемврийската я зимаш. Писането по форумите не помага.

Цитирай Първоначално написано от Pedigree
    Аз бих те оставила на изпит и по български език.

По темата: Щом си ги нашарила толкова двойки, няма как да ги оправиш, краят на годината идва, а ти сега се сещаш. То не става с писане и хленчене по форумите. Сядай и решавай задачи.
    ДУХАЙ ГООО,ШИБАНА КУЧКА

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Цитирай Първоначално написано от death_alive

По темата: Щом си ги нашарила толкова двойки, няма как да ги оправиш, краят на годината идва, а ти сега се сещаш. То не става с писане и хленчене по форумите. Сядай и решавай задачи.
    ДУХАЙ ГООО,ШИБАНА КУЧКА
    Кое, въздуха ли? Ми, че аз го вдишвам.

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Слушай каквд девойке - вместо да седиш и да цивриш из форума по-добре вземи пререши някоя и друга задача от учебника по математика (квадратните уравнения наистина не са толкова сложни-научаваш формулата за Д, х1 и х2, решаваш някоя и друга задачка и си готова). След като е толкова категорична, че ще те остави на изпит - отиваш и го взимаш. Какво си се панирала тука, не е болка за умиране. И ако не спреш да се вживяваш и притесняваш наистина няма да го вземеш.
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

учи внимателно и не се спичай много защото като се спичаш става зле

Пхахаххаа. Аз съм коравосърдечна и затова ще ти кажа, че така ти се полага, което е самата истина. Имането на пет двойки далеч не се дължи на това, че не разбираш математиката, а се дължи на факта, че не искаш да я разбереш и искаш да минеш между капките. Дължи се на един невероятен мързел, нехайство и един вид използвачество и в същото време детска наивност. Сигурно си си мислила нещо ор рода на "Чи ко, може да имам и десет двойки в учителския бележник, на тъз не й стиска да ги напише." Е, да, ама не. Всеки учител, който види ученик, който полага поне минимални усилия да разбере нещо, ще го пусне в другия клас. И аз съм зле по математика. Имала съм двойки, но съм се усетила на време и съм ги пиправила, а не съм чакала да се съберат на една купчина и последния месец да се изрежа, че искам да оправям нехайството си за цялата година. Какво ти кандидатстване, уа? Че ти едно просто уравнение не можеш да решиш. Ам като станат с по ти-четири корена къде ще ходиш? У храстите. И пак ще цивриш във форума. Буххахахаааа, не мога ги решъъъъъъъъъ. Ми няма да можеш, естествено.
    Memento moriendum esse!

Аз съм минавал със 7 или 8 двойки, написани в дневника

Пък и да останеш на изпит...каза че ще ги научиш => ще си вземеш изпита и пак си айляк

Има кръв, има чест, има страст, има слава! Няма страх, няма измама, … няма мое, няма твое … „Светът е Берое"

започвай уроците и я помоли да те изпита на целия материал

Както казаха - приеми изпита,като контролно решаващо годишната ти оценка по алгебра!
    Не е толкова трудно!
    А и нали твърдиш,че си си научила задачите?За какво толкова хленчиш?
    Щяла да бъде сама със момчетата..И какво да няма да те чукат там?
    Отиваш,решаваш си задачите и толкова.

А пък и с 5 двойки,трябва да получиш още толкова 3-ки,че едвам да ти остави 3.
    London Tipton

добре де не е края на света .. хах в смисъл в Бг това е лошо ама тук като гледам даже е ненормално ако не повториш някои от предметите .. та седни си на дупето щом е решила да те остави сигурно ще те остави.. или пъък поне се помъчи да изкараш някоя оценка с нещо.. пък и спокси имах една фр която нищо ама нищо не разбира от математика оставиха я на изпит и с 0 знания в главата пак мина .. надали ще е толкова сложно спокс :Р

Аз че ще си седна на дупето ще си седна,но майка ми е бясна и иска сега вторник да говори с директора и той да извика госпожата леле ужас..тя колкото ме мрази, ще ме остави в 8ми клас оофф аз съм си виновна знам но тя знае какви са ми знанията пф.. математиката въобще не ми варви и като видя нещо трудно и направо спирах да се упражнявам..
    баница царицъъъ (rofl)

При нас класната гледа вс да минем, за да не се срами пред съвета. Значи отиваш с най- миловидното изражение при класната си и и казваш, че учителката по математика се заяжда с теб и не иска да те изпита, а ти толкова мн си учила на последук (и наистина си научи). Класната ще си поговори със ЗМИЯТА , ако е пекана и номерът мое да мине, ама тряя поне 4 или5 да изкараш

+1

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от ThunderGoddess
    Пхахаххаа. Аз съм коравосърдечна и затова ще ти кажа, че така ти се полага, което е самата истина. Имането на пет двойки далеч не се дължи на това, че не разбираш математиката, а се дължи на факта, че не искаш да я разбереш и искаш да минеш между капките. Дължи се на един невероятен мързел, нехайство и един вид използвачество и в същото време детска наивност. Сигурно си си мислила нещо ор рода на "Чи ко, може да имам и десет двойки в учителския бележник, на тъз не й стиска да ги напише." Е, да, ама не. Всеки учител, който види ученик, който полага поне минимални усилия да разбере нещо, ще го пусне в другия клас. И аз съм зле по математика. Имала съм двойки, но съм се усетила на време и съм ги пиправила, а не съм чакала да се съберат на една купчина и последния месец да се изрежа, че искам да оправям нехайството си за цялата година. Какво ти кандидатстване, уа? Че ти едно просто уравнение не можеш да решиш. Ам като станат с по ти-четири корена къде ще ходиш? У храстите. И пак ще цивриш във форума. Буххахахаааа, не мога ги решъъъъъъъъъ. Ми няма да можеш, естествено.
    +1111111111111111111111111111111111111111111111111 1111111
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

10000000000 % че няма да те остави без причина на поправка ... да ти е гадно ... като не можеш да мислиш и като нямаш никво уважение към по-големи,умни,възпитани и имащи акъл така ти се полага ...

И най-голямата злобарка да ти е по математика ако си си учила или ПОНЕ си седяла във часовете без да говориш тогава нямаше да имаш 5 двойки ..... сега умирай! (Аман от такива пубертети като вас бе деееее*а нямат никакво възпитание и се държат със учителите все едно са им връсници ,а после и шестици ми искат ..)

П.С.: Иии Честит Празник малки и порастнали дечицаааа :P

Аз че ще си седна на дупето ще си седна,но майка ми е бясна и иска сега вторник да говори с директора и той да извика госпожата леле ужас..тя колкото ме мрази, ще ме остави в 8ми клас оофф аз съм си виновна знам но тя знае какви са ми знанията пф.. математиката въобще не ми варви и като видя нещо трудно и направо спирах да се упражнявам..
    Не,че българския ти вАрви де..
    London Tipton

Град
    паралелно
    Леле, като чета сърцераздирателните ти послания ме напушва адският смях... Сама си си го направила. И сега, вместо да седнеш и две седмици да решаваш задачи като луда, ти седиш и се вайкаш по форумите. Ако очакваш съчувствие, няма да го намериш. Човек каквото сам си направи и Господ не може. Какво им е токова трудно на квадратните? Ами след няколко години ще се молиш само тях да учиш, защото следват ебаси и задачите. Те уравненията не са нищо особено, но ти наистина си за бой. Ако все още имаш време, отиди при учителката, моли я да те изпитва всеки час. А ако не знаеш и не можеш да решиш и задачите за 3 - sorry, aма мястото ти наистина е на поправителния!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си