- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли да се "затвориш"?
vednuj ako te otvorqt i posle 6-7 meseca ne si li pravila sex ima li veroqtnost da se zatvorish?
10x predvaritelno
т.7
krem4et0
не
ми то ти и без това се отваряш напълно чак след 2-3 път,така че не мовеш да докажеш,че не си го правила!
това се отнася за по-големия процент от момичета,ест винаги има изключения!
След моя първи път не правих секс 1 година и половина и не се бях затворила.Няма как да се затвориш.Може члена трудно да проникне при следващия път като правите секс,но не си се затворила.Просто одавна там не е влизал пенис и ще е малко по - тясничко
не..преди да си правила секс не си ли прочела тук там из интернета..как ще правиш нещо,за което не си разучила не ми е ясно![]()
kato otvori6 konserva i kato ne qde6 ot neq 6-7 meseca shte se e zatvorila li ?
Най - вероятно ще се е развалила вечеПървоначално написано от Dobromir
Не, но пак ще те 'боли' долу-горе като при 'първия път', защото ще си 'тясна'... не е толкова важно имаш ли химен или не... т'ва долу е мускул все пак.. ако не 'го тренираш'... няма да е във форма в началото. ^^ (:
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Първоначално написано от Diablue{F}
защото сега е модерно да се е**ш и после да питаш от секс с презерватив и ако той не свърши може ли да съм забременяла![]()
![]()
по темата както вси4ки ти казаха НЕ
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
леле ужас как може изобщо да сте толко сексуално необразовани и да правите секс
а иначе по темата ми не невъзможно е
purvo da ti kaja taq duma `otvorqt` e vse edno govori6 za butilka ili konserva tva se otvarq![]()
puk po temata ina4e aide zamisli se sled kato vednuj te `otvorqt` kak 6se zatvori6 posle paksus zatvara4ka za burkani li
![]()
асълПървоначално написано от kalokairi