- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бъркате ли си в дупето докато мастурбирате ?
Да, бъркам си и не само в дупето ами и в носа и ушите също. Гледам всички дупки да са ми запълнени за максимално удоволствие![]()
probvai do ramotoПървоначално написано от 70n1b
![]()
![]()
i 6e ti vikam 4oveka kay4yk
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хахаха "човека каучук"Първоначално написано от ivana0895
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Амин !!
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Тука вече станахме отвратителни, отблъскващи и гадни...За максимална възбуда си бъркам ,да, но с палеца на десния крак...много ми стана годино а с лявата ръка пък си бъркам много навътре в носа...прекрасно чувство...![]()
EveRytHing Is poSSible...
...Smile only in the Darkness...
Death...That's How I Wanna Be...
Бръкни си пръстчето в манджата ХАхАхАХ ау колко е прост тоя дето е направил тематаСигурно се чуди дали има други капути като него дето да си бъркат в дупарката
![]()
той автора го гледам е главатар на сектата на "миризливите пръсти"
Абе като ти гледам подписа май си КО-Главатар.Първоначално написано от ViolentSaint
Тоя извод незнам откъде си го направи но усещам че си тъпПървоначално написано от regnamx2
и на мен на това ми замирисваПървоначално написано от ViolentSaint
Абе като ви гледам к'ви сте пергишчета и че по цел ден киснете тука ми намирисва на лизана чурка и потна дупарка, сладурани
Уоу засегна ме.... междудругото ти кога излезна от кенефа и кой ти каза че може да изплюеш лайната който ти бяха в устата че проговори бре ?Първоначално написано от regnamx2
на това ли ти мирише?Първоначално написано от regnamx2
може би ако си затвориш устата миризмата ше изчезне![]()
Не бе, излезнах от гъза на майка ти и ме насра целия, дееби свинщина настана, и к'во да видя в лайната некъв хермафродит, престааш ли си, изкарах те от гъза на майка ти с лайното иПървоначално написано от ViolentSaint
![]()
![]()
![]()
Леле, къде си бе рапЪРЮ, много фешън хейтърче си, к'во слушаш УСТАТА и АЗИС и мастурбираш ли на клипчетатаПървоначално написано от x3eme
![]()
Хм.. странно току що майка ти , сестра ти и баба ти спряха да ми лижат малката чурка и ми се извинха от твое име казаха че имаш психично разтройство и дупка в главата от на баща ти хуяПървоначално написано от regnamx2
УаУАма ти ще ме разплачеш бе, шотландски боецо, ти еба плитката майчина
![]()
![]()
![]()
от каде на каде пък да съм рапърче,пак си правиш грешни изводиПървоначално написано от regnamx2
![]()
слушам ragga и DnB ама май си малко тъпичък и едва ли ти говори нещо
Първоначално написано от regnamx2
бе не казвам че е голяма ама като видях каква ОГРОМНА грешка са направили ваще с тебе и от къде си излязъл и щом ваща се кефи значи ставам![]()
w w w . teenproblem . net/teenid/images/x3eme/3582_1230934239_b.jpg
Тихо,БЪНИ. Що ли не се досетих, че си цикъл
Аз ако разбера, че хермафродит като тебе ми е син и влиза в тоя форум ще го поцепа от ритници и ще го изпратя да го шибат за без париПървоначално написано от ViolentSaint
амааа че си глупав....![]()
Ама че си грозен, А СТИГА БЕ ?!?!?!![]()