.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

утвърждаване на връзката

dabe

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    дайте си малко по4ивка...
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

ooooo He HE HE HE никаква почивка....Ако ся спрете...тогава ако найстина се обичате няма да има проблем,но ако нейните чувтсва или твоите са малко по-повърхностни и всичко може да свърши...
    а как да разнообразиш....Амиии ние не можем да ти кажем кво да праиш като сте заедно....Поне лично мое мнение

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    по4ивката е изпитание. ако 4уствата не са им истински то те ще из4езнат. Така ще докажат на себе си и на другия дали това е истинско или е просто временно!
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Град
    somewhere over the rainbow
    Хората правят разни странни,налудничеви,щури,б зрасъдни и детски неща,за да се почувстват млади.Най-вече когато са такива Не се сещам за друг начин.Изненадай я.Направи нещо специално за нея.

hottie
    Guest
    Няма смисъл от почивка, щом не искате Не знам на колко сте и дали имате финансова възможност - но една събота и неделя далече от града би ви се отразило супер Някъде на чист въздух- може да намерите и хубави квартирки и хотели на много добри цени.

Голям фен Аватара на pathetic

Re: утвърждаване на връзката

Цитирай Първоначално написано от suck
    yo mii ot 5meseca i neshu hodim s jena mi taaa kak da raznoobrazqvame i kak da si zatfurdim vruzkata smi da ne iskam da i omruzna shtotu seki den sme zaednu iii takam :]

7 точка от правилата
    moderated by Coki

Заглавията на темите трябва да са на КИРИЛИЦА.
    анален секс?
    тройка?
    четворка?
    купете си Кама Сутра.. или да ви я дам да си я преснимате освен?

..
    „Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“

ами като за начало един мил жест от твоя странна едно цветенце може би (не те карам да и купуваш букет рози,ами може и едно от някоя градинка откъснатто сега цъфтят мн.хубави цветя) ако ходите на кафе повечето пъти заведи я на разходка в парка може би .... ам някой в по-горен пост беше казал ако можете и разполагате с пари да отидите някъде за събота и неделя също е добра идея
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Връзките се утвърждават чрез трудности, с които да се справите заедно. А относно разнообразието - излизайте на различни места, ходете на кино, на някое ресторантче, да си направите вечеря в тях или във вас, да изгледате някой филм на ДВД вкъщи с купа пуканки... Има много начини, стига да имате въображение и желание. Аз примерно за година и 3 месеца с приятелят ми не сме се виждали общо най-много 30-40 дена, но винаги има какво да правим и да не си омръзнем... разбира се, има ги и периодите на застой, но общо взето все се намира нещо.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на koalka
    Не се виждайте всеки ден.Като си липсвате повече, ще имате по-голямо желание и ще чакате с нетърпение следващата среща.

Нови пози...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Връзките се утвърждават чрез трудности, с които да се справите заедно. А относно разнообразието - излизайте на различни места, ходете на кино, на някое ресторантче, да си направите вечеря в тях или във вас, да изгледате някой филм на ДВД вкъщи с купа пуканки... Има много начини, стига да имате въображение и желание.
    ЙоОоо миИиий , това е то
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си