- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали не ме е "отворил"?
ти май не си малко в ред момиче чудно ми е КАК СИ ПОЗВОЛЯВАЛА НА 14 ДА ТИ "бърка" в ..... ЗНАЕШ ЛИ КАКВО МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ впоследствие![]()
![]()
![]()
Mnogobroini temi,edin otgovor. Tova 4e ti e "br1knal" v onazi rabota ne ozna4ava,4e ne si devstvena. Devstvenost ne e samo da te "otpu6i" , 6te si devstvena ,dokato ne spi6 s mom4e ili za po-razbiraemo : dokato ne si vkara h*q v p*tkata ti
божее "и натиска и натиска" кви сте вие бе бахти кво е тва поколениеПървоначално написано от {}BeBeEe{}
![]()
![]()
![]()
![]()
Малко ме съмнява ако ти е бръкнал с 1 пръст да те е дефлорирал, обаче ако е с 2 тогавати е пръснал джама
![]()
![]()
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
xixixixiixi chestito![]()
:P
s 2 dymi-nqmam dymi...![]()
Ми се едно и да ти е скъсал химена и да не ти го е скъсал има някакво значение...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
+1Първоначално написано от beb4eto0o
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
4estito otvoril te e 6tom ima krav![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P
![]()
Аплодисменти за хаус ловърката,която по цял ден гледа Планета тв,пусна си бритон и стана emo.За симпатягата,който си купи анцунг Adidas и стана безсмъртен!
Съгласна съм.Първоначално написано от adam
П.П.И все пак съм против,това което е направило момичето....
"И натиска , натиска " и се чува звук пссссс (като на кутийка от Pepsi) и ти си "отворена" .. После всеки може да пие от тебе..
![]()
![]()
![]()
4estito stanala si jena![]()
![]()
![]()
![]()
Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят!!!
+1 ама някой по-забутан и нискодоходенПървоначално написано от ell_ownz
![]()
Най-вероятно те е отворил, ама е мн важно като правите нещо, особено той на тебе с пръсти да са чисти...
А не да се видите, да ходите на кафе и той да пипа кви ли не работи... пари, врати, парапети... и после да ги вкарва в теб...
Като ви знам кви сте на тая възраст гледай и под ноктите да няма някви годости.
И ПРАВЕТЕ СЕКС С ПРЕЗЕРВАТИВ!
П.С. Презерватива се сменя всеки път
П.С.2 Боже кви указания почнах да давам, изкривяване получих от милионите тъпи въпроси и постове![]()
ОК...
'начи, ако некъф некадърник бръкне под поличката на момиченцето тя вече минава за недевствена............
.......
.........
..................
за момчетата няма такъв вариант(което е радостно)... но все пак
ДИСКРИМИНАЦИЯ....
Ама сте големи двуличници!
Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!
Дали ме е отворил ми звучи доста странно...Да не си консерва!
![]()
Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
T'фа пък е най-тъпия начин , да те отворят от едната игра...Да еба и децата...После какъв спомен имаш?На пейката докат си ме бараше ми бръкна в уная работа...Боже........![]()
И на мен ми се случило подобно нещо преди година! В парка, вечер, на някоя пейка, гаджето ми и аз след целувките сме "натискали", само че, той ми пъхнал под поличката ми във *...* с един пръст...ех, как съм преживяла!![]()
НЯМАШЕ КРЪВ!
Искам да знам всичко!
С един пръст едва ли те е "отпушил" не ми се вярва тря да е бая пръстПървоначално написано от {}BeBeEe{}
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Е не ... "отиваме на затънтено място и почва да ми бърка ..." ... абе деца Вие добра ли сте бе ... толкова като искате да се възбуждате има къде къде по приятни начини от колкото да ти бърка ... на затънтени местенца ... пф ...
Аз съм на 19 и чесно ти казвам, че точно това е супер възбуждащо...Първоначално написано от Impossible`Is`Nothing
ne spomenavai naprazno imeto gospodne 4adoПървоначално написано от x3eme
НЯМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД
po edin ili drug nachin VSIchko se zaplashta
no koment![]()
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
basi maikata i 14 godi6nite sa po4naxa i te az kato bqx na 14 sigorno o6te kuklite sa mi bile v glavata (sega sam na 17)