.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 96 от общо 96

:)

Млада е.. сега да го прави..
    Ние старите ще помагаме с каквото можем
    There Is Only One..

ami razkasan himen.
    Голям размер на картинката! /machoka/

Фен Аватара на Girlicious
    Град
    Пловдив
    Натискате се всеки път??? Няма ли какво др да правите ? И да сигурно те е отворил..."и натиска,натиска"

казва "и натиска и натиска..." ХАХАХАХ
    Тва да не е бутон

Наборе тфа "ние старите ще помагаме" не ми хареса.. не сме чак толко стари ...

:)

Споко бе, още сме годни
    There Is Only One..

За 1 път ставаме

Град
    София
    GaBiIi__ Пуснато на: Съб Юли 12, 2008 1:39 am Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

saks написа:
    Ейй ало я се успокойте, както виждате момичето не е наясно с нещата, затова е и тоя форум.. да помогне! Не е нужно некви мноо "навътре в нищата" да казват на чужди територии теории!!!!!!...
    kato ne e naqsno s ne6tata za6to izob6to gi pravi ?
    +1 !!!

OMG да си чувала че кат те отворят и тече крав в повечето слу4аи.........еми се пак не си безданна яма уе мн ясно че те е отворил.бива ли такива вапроси да задавате и аз сам на 14 ама сам наясно с всичко почти ама секи е различен

Е спокойно де, на практика си девствена, едно парче месо или липсата му не променя факта, че не си правила секс. Просто гледай да го правиш със същия, че на следващия ще му е странно да обясняваш "аз не съм го правила, ама нямам химен"

Вярно, че е малко просташко да се прави с пръст, ама пусто ти невежество и късмет... здраве...

Град
    Пловдив
    Абе щом оня е на 16 ... най-вероятно в стремеж да се покаже колко добре "натиска и натиска" я е съдрал ...
    You're running
    From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart

Ужас ... =D>

Град
    РЮАР
    xhAHXhAxhAHxAHxhaxhAHxHAxhAHxA

и мн се зачудих дали не ме е отпушил
    Момиче ти да не си мифка, че да те отпушва?

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Според мен си отворена ..

Що го праят ли?

"Ши прая кот си искам аве еййййй" Доста прочута реплика.

хахах прецакана та я ми кажете как па едно момче е девствено

Ко ти дреме дали те е отворил щом сте решили да се шибате........само че моето мнение е на 14 О.о неси ли малко малка за това ?

Град
    СоФиЯ
    Толкова силно ли е "бъркал" ... " и натиска , и натиска " ... О Боже ... майкооо ще полудея от смях ОМГ ... WTF... Милата Мисля , че даже вече си бременна Ходи за папмерси ... запасявай се
    зНам кОя дА бЪдА, знАм зАщО сЪм лУда, зНаМ когО цЕлуВам и ЗнаМ каКвО рИскУвАм!!!

Град
    СоФиЯ
    е те така периодично си бъркат по дупките
    зНам кОя дА бЪдА, знАм зАщО сЪм лУда, зНаМ когО цЕлуВам и ЗнаМ каКвО рИскУвАм!!!

Цитирай Първоначално написано от onlylovenosex
    ти май не си малко в ред момиче чудно ми е КАК СИ ПОЗВОЛЯВАЛА НА 14 ДА ТИ "бърка" в ..... ЗНАЕШ ЛИ КАКВО МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ впоследствие
    Абе , вие наред ли сте? И какво може да се случи толкова?Момичето моли за помощ, не е ваша работа да я критикувате-тя когато си реши, тогава ще го направи.
    Arbeit macht frei!

Цитирай Първоначално написано от DaamIt
    според мен можете сопкойно вече да се отдадете на един дълаг и изтуштителен секс тва от квото те е шубе май вече го е свършил хихихиих
    Според мен пък ти трябва да минеш 1,2,3,4,5,6 и 7 клас по няколко пъти- вземи се научи малко да пишеш, какъв е този правопис....Може ли такова нещо!
    Arbeit macht frei!

Отворил те е ясно е,при повечето момичета тече кръв,но си още девствена щом не си правила секс.Аз съм на 13 ама ти си по бетер от мен ако беше готова да го направиш окей,но ти....прочети някоя друга тема,образовай се малко и тогава тръгни да ти доставят удоволствия..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си