- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Есе по музика
Даскалката по музика ни кара да пишем есе на тема 'Моята музика' за другата седмица.Моля предложете какво да вкарам защото повече от 3 изречения не мога да измисля![]()
Есе по музика![]()
![]()
аз такова нещо не съм чувала.
Иначе... не знам.Идват ми някои идеи, но мисля че не са точно по темата.![]()
Ако искаш пиши на ЛС
и аз несам чувала...Първоначално написано от hrisence
Пишеш за любимия си стил музика, колко му е.
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
И ний преди 2-3 месеца писахме на тема "Моята любима музика" и аз имах 6+![]()
(луди даскали).Просто пишеш какво ти харесва , инструментала , текстовете и т.н.
Верно ли никога не бих се сетил.Я се пробвай ти да напишеш 1 страница голям формат на тая приятна тема да те видя колко знаеш.А за самото есе - то е само в моята лайняна гимназия.Първоначално написано от pathetic
Е ти къде учиш, да не би в някоя музикална гимназия или... в обикновена? То и мойта не е много по- добра от твоета защото правим контролни по изобразително(писмено).Първоначално написано от Masterchu
Иначе по темата... например нещо такова:
Аз обичам да слушам музика както всеки друг. Различните стилове музика ми допадат по различен начин.Например.....(пишеш някакъв стил), защото....( и изброяваш защо).
Друго не се сещам.Ама това сигурно вече си го мислил като идея.
Есе по музика![]()
![]()
![]()
Тая мн на сериозно си е взела предмета
![]()
![]()
хахаха аз също имам да пиша есе по музикаТемата е "моят избор в музиката"
Нищо не моаг да напиша... ша дира в нета
![]()
Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(
А ние откъде да знаем на теб каква музика ти харесва и защо ти харесва, че да ти напишем есето? Отдели половин час, скалъпи некви глупотевини и толкова. Не ни нагърбвай с непосилни ясновидски задачи.Първоначално написано от Masterchu
Без лични и безлични съобщения, моля.