- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли значение по тъмно или по светло ще излизам с момиче?
Sega shte izlziam s edno momiche koeto haresvam,no kak da vi kaja...sviknal sym a i si mislq che kogato tq iska da izlezeme p osvetlo,ne ochakva neshto da se sluchi(ili ne iska) a kogato e po-tymnichko nqkak si e po-ochakvano da ima celuvka nakraq.
Vie kak smqtate(iteresuvat me glavno momichetata).Dali ako q cunkam predi slynceto da e zalqzlo nqma da i dopadne ili qnma znachenie?
т.7
krem4et0
на колко си
UsMiHvAi sE KoGaTo tI Se pLa4e ,
uSmIhVaI sE kOGaTo Te bOli
I nEkA hOrATa sI MiSlQT 4e ,
6tAsTiEtO s tEb vUrVi!!!
голям си невежа.... тя ако иска целувка няма да и пука дали е тъмно или светло![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
няма значение
Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!
Може на тъмно да си по хубав![]()
a moje bi iska da se vijdate po svetlo za6toto e o6te malka i tehnite ne q puskat primerno! ot sega natatuk kato iskam sex 6te se vijdam s muja si samo ve4er,prez denq-v nikakav slu4ai!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
az mislq 4e nqma zna4enie no ako iskash opitai da q celynesh na svetlo no samo opitai ako tq se otdrupne iz4akai da se postumni i togava probvai![]()
![]()
Пф... Ем лично аз предпочитам да е вечер, т.е. на смрачаване...Аз и тогава си обичам да си се разхождам с приятели де. Просто харесвам, когато навън е спокойно и така. Но не мисля, че има особено значение кое време на деня е. Ако момента е удобен...
П.п. Предполагам, че говориш за първа целувка, нали?
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Не мога да съм по-съгласен.Първоначално написано от vmmka
Според мен няма голямо значение,стига и тя да го желае ;]
There are 3 important things:1.To make sex.2.To think for the effects of sentence"1".3.Don't think!Operate! ..
Ми по тъмно наистина има по-голяма вероятност да се завърши с целувка,но ако и двамата го искате не мислиш ли ,че и посветло би станало.Аз лично предпочитам да не е нито много голяма тъмница ,ама и да не е в най-голямат ажега през деня да изляза за първа среща...
Lichno az predpochitam takova neshto da mi se sluchi vecherno vreme....No mislq che ne e problem da q celunesh i prez denq![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
хахахха много ми хареса въпросът ти.незнам според мен няма кой знае какво значение ама мисля че по тъмно е по романтично ти я познаваш знаеш какво би и допаднало... надявам се... Успех!![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
нема значение![]()
Straight Edge
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and fuck my head
Hang out with the living dead
Snort white shit up my nose
Ako tq iska.. nqma da i puka dali e tumno ili ne![]()
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
И аз не мога да изкажа по-голям сърказъм ! По темата : От къде искаш да знаем ние кога на твойта приятелка и е кеф да е навън с момче ? Питай я и стига сте се правили на малоумни с безсмислени теми , ей !Първоначално написано от w0sh
![]()
ми мен ако ме целуне пеителят преди слънцето да залезе няма значение, важното че ме е целувал няма никакво значение но когато е вечер е някак по романтично, ако ви е първа целувка по добре вечерта да я целунеш
To be lost before you're found, don't mean you're losing.
нито пък азПървоначално написано от w0sh
![]()
тва от профила ти ли си??? искам да се оженимПървоначално написано от жУси
![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
ами от значение е колко добре се познавате...ако не се познавате много,тя сигурно ще предпочете да е по светло...а иначе залагам на тъмно..по-романтично е![]()
someone else...