.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

сериозният разговор с любовта

Blagodaria
    Leticia Albert Montekarlo

Град
    Велико Търново
    istoriqta ti e kato film.6tom v legloto mu e imalo druga,qvno ti e izneveril,a 6tom ti e izneveril qvno ne te obi4a.izglejda ne te zaslujava.moje bi e dobre da izlu6a6 kakvoto ima da ti kazva i sled tova da predpriema6 kakvo da pravi6,ako naistina toi e bil s onova momi4e ne iskai da ima6 ni6to ob6to s nego i se razdelete,no az ne vijjdam obqsnenie na tova kakvo moje da pravi tam tq>?struva mi se 4e e izneverqval,kakvo drugo moje da pravi momi4e i to v legloto mu
    Руса кукличка

Според мен може да се е ядосал и на инат да ти е изневерил. Може и да е станало недоразумение. Не знам. Но според мен, има вариант да ти е изнаваерил и въпреки това да те обича. Мисля, че ти си човекът, който трябва да реши дали си способна да простиш изневяра.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Велико Търново
    moje bi se e qdosal ot tova 4e toi te e tarsil tolkova pati,a ti ne si mu vdignala telefona,no spored men tova e prekaleno santimentalno za da spi s druga.ti sama trqbva da re6i6 dali da pogovorite seriozno ili da spre6 da mu obra6ta6 vnimanie.
    Руса кукличка

Изневярата понякога може да буде много спонтанна и човек след това да съжалява искренно. Аз лично мисля, че мога и да я простя.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Велико Търново
    az ne bih prostila edna iznevqra,za6toto sled tova ni6to nqma da e sa6toto i 6te izgubi6 doverieto kam tozi 4ovek,a edna vrazka bez doverie gubi svoq smisal.a i 6tom e izneveril vednaj moje da go napravi i vtori pat i treti i taka natatak ,a ako mu pro6tava6 vinagi,,6te prodalji da go pravi. a i 6tom ti izneverqva,zna4i ne te obi4a i nqma niujda ot teb a ot ne6to drugo,novo i razli4no,az mislq taka,neznam za drygite.
    Руса кукличка

Голям фен
    Мила историйка,с изключение на това че той ти е изневерил.Защо не му дадеш шанс да ти обясни,изслушай го първо,а после ако прецениш му кажи "Чао".Сигурна съм че те обича,щом е решил и брак да сключва с теб.Вижте се,нека ти обясни и тогава решавай.Успех,дано да се съберете!Аз поне ще стискам палци

Ami toi ima i sestra tq izlezna s men pogovorihme si toi i e obqsnil cqlata istoriq na neq i tq se opita kvoto e razbrala da obesni i na men... bili sa na party tva momiche e bilo sestra na nai dobriq mu fr i poneje ne jivee v nashiq grad si e doshla i se e napila mnogo i negoviq fr go e pomolil da q zavede v tqh ako nqma problemi i ako az nqma da se syrdq za da ne q vidqt tehnite i da ostanat razocharovani ot neq i taka e otishla i e zaspala zashtoto v kraina smetka az kato q vidqh tq beshe oblechena zavita do krysta i speshe a toi v dr staq.... no... vs e vyzmojno dokato si bqh v nashiq grad sled skarvaneto ni me tyrseshe postoqnno cvetq mi prahstahse neznam.... i mn dr razni skypi podaraci mi e pravil i v momenta vsi4ko sym sabrala i e pod legloto mi za da ne se seshtam za nego
    Leticia Albert Montekarlo

Цитирай Първоначално написано от leticia Albert
    Ami toi ima i sestra tq izlezna s men pogovorihme si toi i e obqsnil cqlata istoriq na neq i tq se opita kvoto e razbrala da obesni i na men... bili sa na party tva momiche e bilo sestra na nai dobriq mu fr i poneje ne jivee v nashiq grad si e doshla i se e napila mnogo i negoviq fr go e pomolil da q zavede v tqh ako nqma problemi i ako az nqma da se syrdq za da ne q vidqt tehnite i da ostanat razocharovani ot neq i taka e otishla i e zaspala zashtoto v kraina smetka az kato q vidqh tq beshe oblechena zavita do krysta i speshe a toi v dr staq.... no... vs e vyzmojno dokato si bqh v nashiq grad sled skarvaneto ni me tyrseshe postoqnno cvetq mi prahstahse neznam.... i mn dr razni skypi podaraci mi e pravil i v momenta vsi4ko sym sabrala i e pod legloto mi za da ne se seshtam za nego
    Еми говори и с най-добрия му приятел, потърси и други версии Но е много възможно да казва истината, щом тя е била завита, а той в другата стая...
    Цитирай Първоначално написано от V3RsAc3_mAnQ4Ka
    съжалявам ако има такава тема в която да се ибяснява подробно:как да се целувам с език.моля ви да ми дадете линкове към тези теми.благодаря предварително

ako kazva istinata mu nqma pri4ina da ne mu prostish 6toto po dumite ti ose6tam 4e go obi4ash
    {} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3

Град
    Велико Търново
    6tom e bilo taka,potarsi o6te dokazatelsta,koito da dokajat,4e e nevinen.porazpitai priqtelelite mu ili nqkoi negovi blizki.ako ne ti e izneveril,bi trqbvalo da ste zaedno. ne se otkazvai,ako go obi4a6 naistina!
    uspeh ti jelaq
    Руса кукличка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си