.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51

Re: Можете ли да изоставите бременната си приятелка?

Цитирай Първоначално написано от onlylovenosex
    MOLQ OTGOVORETE 4ESTNO VIPROSA MI E K!M MOM4ETATA I M!JETE : MOJETE LI DA ZABREMENEETE EDNO MOMI4E ILI EDNA JENA I DA Q OSTAVITE DA PLA4E ZAD VAS S DETE

т.7
    krem4et0
    imagi sqkakvi ima i takiva koito nebiha se pokolebali da izostavqt takovo momi4e
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Мега фен
    Град
    SF
    Ако сте достатъ4но глупави, 4е да направите бебе, ще си го гледате.
    Едно дете не е при4ина двама души да остават заедно, ако нищо друго не ги свързва, но за бебето трябва да се грижат и двамата, а не единият да си бие камшика все едно няма нищо общо.

Робинята на Quench

Guest
    тва може само някой глупав мъж/момче да го направи ..

не
    I"m Lonely ...

Цитирай Първоначално написано от x3eme
    emi na4i ne si tolkoz mal1k za toq v1pros i ti moje6 da ebe6 BEZ prez i bez da iska6 moje6 da zabremeni6 nqkoq momi4e ili jena za tva pitah no nqq ni6to pak
    kakto i da e imam dostatu4no akul 4e da ne zaplodq nqkoq jena ili kakto kazvam az momi4e
    а и да стане не ми пука казвам и не те познавам за пръв път те виждам и да си хваща пътечката
    Muay-thai - The ultimate fighting skill

Град
    Несебър
    Според мен да убиеш и да изоставиш (особено бебе и приятелка)е равностойно!

vsi4ki 6te kajat-ne, za6toto ne sa bili v tazi sityaciq i smao predpolagat, no kogato popadnat v takava sityaciq nqkoi 6te sa naistina ypla6eni i 6okirani i sam 100% sigyrna 4e 6te ima takiva koito ni6to nqma da napravqt, za6toto nqma da znaqt kakvo da to4no da napravqt. v takiva sityacii majete 4akat na jenite da re6at, a jenite iskat podkrepa.

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    аве да...ест мъжете винаги могат да се измъкнат..нали не те го носят и кърмят и т.н...

Cruel Intentions

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    За моженето що да не може?! Ама тва е мега, хипер, супер, ужасна, ненормална, нечовешка, нереално тъпа, глупава, лайнарска постъпка ...... И само един шибан нещастник може да го направи .. Друг е въпроса когато въпросната приятелка каже че бебето е от теб а всъщност то не е твое ... за тва в такъв момент ок чакаш да роди прави се един ДНК тест, ако бебето ти си го правил ок ... ама ако развратницата е ходила да го прави с някой мангал ... аз бих и счупил главата с пожарогасител !!!!!!!!1
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    За моженето що да не може?! Ама тва е мега, хипер, супер, ужасна, ненормална, нечовешка, нереално тъпа, глупава, лайнарска постъпка ...... И само един шибан нещастник може да го направи .. Друг е въпроса когато въпросната приятелка каже че бебето е от теб а всъщност то не е твое ... за тва в такъв момент ок чакаш да роди прави се един ДНК тест, ако бебето ти си го правил ок ... ама ако развратницата е ходила да го прави с някой мангал ... аз бих и счупил главата с пожарогасител !!!!!!!!1
    обаче ако все пак бебето е от френда а не от някой мангал..на момичето може да й стане обидно че френда й не й вярва...и я кара д аправи тестове..но пък все пак си е прав..

Cruel Intentions

Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от mystery`girl
    обаче ако все пак бебето е от френда а не от някой мангал..на момичето може да й стане обидно че френда й не й вярва...и я кара д аправи тестове..но пък все пак си е прав..
    Много ясно че съм прав - аз не греша!

Цитирай Първоначално написано от mystery`girl
    Много ясно че съм прав - аз не греша!
    vseki gre6i!!! nqma bezgre6ni xora!

Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от Some Girl

Аз не съм хор аз съм крокодилин ...

Цитирай Първоначално написано от Some Girl

Аз не съм хор аз съм крокодилин ...
    az p1k sam Snejanka

Фен
    Град
    На покрива!!!
    Ако ми надуят корема и ме зарежат... въпросния боклук ще изяде боя
    Искам да те гледам всеки ден, без значение дали си под или над мен

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Няма да я оставя естествено Не го казвам ,защото съм момиче ,а просто ,защото не е хюманно

Ще разберете и вие някой ден, че хора, които не си подхождат 1 бебе не може да ги свърже.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Re: Можете ли да изоставите бременната си приятелка?

MOLQ OTGOVORETE 4ESTNO VIPROSA MI E K!M MOM4ETATA I M!JETE : MOJETE LI DA ZABREMENEETE EDNO MOMI4E ILI EDNA JENA I DA Q OSTAVITE DA PLA4E ZAD VAS S DETE

т.7
    krem4et0

Сладурче, не си мисли за толкова напред...Пък да ти кажа те хората за това са ги измислили тия презерватива Хем да се предпазите от някоя болест..хем да не се получи някой ревящ "гаф". Има всякакви видове презервативи....така че я идете и си купете няколко вида (ако изобщо са е***е ) и не са правете на много смели, щото после и ти и приятелката ти ще ревете 1-во ,ти, щеш не щеш ще я вземеш за жена (кат видиш баща й с бухалката в ръка ), пък тя ще се чуди къде да си завре главата (щото ще е бременна на няма и 18 (предполагам))

П.С. - Голям цирк ще сте

Супер фен Аватара на miShle
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Да, мога, особено ако детето е нежелано. Това, че по един, или друг начин съм забременил някоя дама, било то и приятелката ми, по никакъв начин не ме връзва за нея. То по тая логика е извратено и да се изоставят жени с деца под 18 години, ама малко ли разводи има? Много зависи от ситуацията, първосигналните реакции, че това било недопустимо и глупаво - у лево! В повечето случаи наистина е тъпо, но определено има ситуации, при които по никакъв начин не съм длъжен да оставам с майката на детето си, още повече ако съзнателно не желае да маха детето, а аз например искам.
    Знех си ,че ако отворя тая тема само ще се ядосам. Пожелавам ти го тфа и майката да ти го натресе това дете обаче..да видим още ли ще се правиш на толкова отворен ... Тъпанари навсякъде ..
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Цитирай Първоначално написано от _miShlence_
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Да, мога, особено ако детето е нежелано. Това, че по един, или друг начин съм забременил някоя дама, било то и приятелката ми, по никакъв начин не ме връзва за нея. То по тая логика е извратено и да се изоставят жени с деца под 18 години, ама малко ли разводи има? Много зависи от ситуацията, първосигналните реакции, че това било недопустимо и глупаво - у лево! В повечето случаи наистина е тъпо, но определено има ситуации, при които по никакъв начин не съм длъжен да оставам с майката на детето си, още повече ако съзнателно не желае да маха детето, а аз например искам.
    Знех си ,че ако отворя тая тема само ще се ядосам. Пожелавам ти го тфа и майката да ти го натресе това дете обаче..да видим още ли ще се правиш на толкова отворен ... Тъпанари навсякъде ..
    +1...

Град
    не е установено още :]]
    това да оставиш жена,още по-малко пък момиче с дете зад гърба си е най-грозното и долно нещо,което един мъж може да направи.Ако е жена-може да се оправи някак,но ако е момиче---може да промени коренно живота си.
    Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...

знам че момичето ще страда но помислете примерно аз както съм наа на 16 години и направя на някоя дете и тя примерно на тази възраст какво да правя ?
    1-ви случай решавам да нея напускам и ражда детето помислете че трябва да спра училище и цел живот да работя за мизерни пари то детето ще е сигурно недоразвито некак си смисъл че сме по малки не са ни развити организмите това означава че за тези 2мата който са направили бебето животът който са искали е свършен а ти си те първа на 17 години почваш да озряваш на тая възраст и да се натресе дете просто животът ти се съсипва
    2-ри случай Зарязваш момичето даваш и съвет да направи аборт примерно ще разделите парите за аборта ще кажете на вашите тогава няма да има такъв проблем може би ще се разделите но голяма работа тогава животът продължава и няма проблем. КФО ТОЛКО ?!
    От друга страна до голяма степен са виновни и момичетата ако спят със някой за 1ви път (по този начин най-често се получават нежелани бременности) закфо не му кажат 3-4 пъти преди да правят нещо да го извади накрая да внимава че я е страх и да пие противозачатачни тогава няма да има такива проблеми и ще бъдеш спокоен и щастлив
    Longest Dick is shortless way to women's heart

Град
    Усмивката :Р
    (аз макар и момиче ще си отговоря )
    всичко може, искаме не искаме, смятаме за редно или не, въпроса е реторичен...
    Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips

трябва да е егати абдала ,за да го направи мъж това ...
    Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят!!!

Пълен абсурд,никога за нищо !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си