- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво стана?!с друга е а иска мен
Не бъди наивна и не му тичай след дупенцетоБъди силна и не се занимавай с него.Според мен той незнае какво иска
![]()
Всички сме направени от едно тесто, разликата е в това колко сме печени!
Човекът просто се застрахова, ако го отрежеш да не остане сам. Споден мен не знае какво иска. Не се замесвай![]()
veche totalno go odrqzax i toi razirase kaza che sam bila tupa,nemojela sam da mislq i me bolkna v skype..az sushto de..no nz..v momenta placha..iskam da ne placha no posto mi idva ot vutre ...![]()
dnes daje s edin fr otidoxme na razxodka i taka prikazki prikazki i po edno vreme sluchaino se ozovaxme na nasheto mqsto kadeto se vijdaxme s mitko
kogato vidqx nashata peichica prosto.... gospodi zashto boli tka kato si spomqn vsichko
![]()
![]()
zashto majete sa takiva....zashto ne sreshtnax pone edin svesten
znam che ne sam my bezrazlichna no neiska da go priznae....iska da si bude vinagi GAZARA DETO MOJE DA IMA SQKA I DETO NE GO BOLI ZA NIKOQ..no ne e taka....
![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
няма какво да коментирам за човек, който се пише футболистчето![]()
Първоначално написано от BulgariaZaBulgarite
+2234454
Не е нужно да си втората.Спри да се занимаваш веднъж завинаги с него!
zabogaaaaaa mrazq goooooo...ne prosto veche nemogaaaaa![]()
![]()
dnes s edin fr se razxojdaxme i kak si minavaxme pokrai bolka na mitko izvednuj go vijdam kak xodi s/y nas....razmivame se nie i toi mi mqta s ruka a az prosto go podminax i samo se chy DA MI QDESH H*Q K*RVO
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PROSTOOOOO
![]()
![]()
za kakvo beshe puk tova?xem me oteba i posle iska da my kazvam i zdr..a da mi kaje tfa...ama ne misleshe che sam k*rva kato se e*axme nali
![]()
![]()
![]()
![]()
mrazq goo be..za kvo produljava da me tormozi
![]()
![]()
...
...
![]()
И с мене стана така ..... ама се разделиха ... и той ся пак дойде при мен ... момчетата са такива ....![]()
![]()
karam 16![]()
...
...
![]()
kvo ?![]()
...
...
![]()