zna4i искам да се обрасна отдоло но ме е страx 4е после 6те sa по големи та само ако vзема ноjицата и ги подстриjа малко стаwа ли или има опaстност некфа pls pomagaite![]()
Опасност няма, но според мен е по-добре да ги махнеш с кола маска. Може и със самобръсначката, но така космите ти ще станат по-твърди.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
e kakwo kato stanat po-tvurdi? az reshih da gi maham i tova reshenie ne beshe samo edin put da gi mahna, ami da gi maham postoqnno. daje i da ne sa tvurdi nqma li da gi mahash pak? ako iskash kola maska, ne sum opitvala no nqmam i namerenie. li4no az predpochitam da se brusna, nqma bolka nqma kosum4eta koito rastut na vutre, ne otnemoga mnogo vreme![]()
Ако събереш кураж,отивай на кола маска ако ли пък не - самобръсначка,но после стават по твърди![]()
Ако са ти много дълги, използвай ножичка, а след това и самообръсначка.Принципно е най-добре да ги махаш чрез кола маска или епилатор, но не всеки издържа на болката!![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Това че космите стават повече и по-твърди е абсолютен мит.![]()
Първоначално написано от slun4ice
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мЪжеТе сА катО тОаЛеТнитЕ- иЛи са ЗаЕтИ иЛи Са осРанИ!!! `АаАаАаа!... Спрете 3емята искам да сляза!!!
3а Повече Контакти Търсете Разклонител.
xora az ne vi pitam s kfo da se brasna dali sas samobrasna4ka epilator ili t.n.. a dali pre4i ne6to AKO SI PODSTRIJA SAMO KOSMITE S NOJI4KA BEZ DA SE BRASNA IZCQLO PRE4I LI NE6TY 4E 6TE GIO PODSTRIJA S NOJICA IMALI OPASTNOST![]()
Офффф , това е поредната тема за "Там отдолО " ! Защо не прегледаш и другите теми , ами пускаш поредната лекоооо безсмислена !![]()
Ооо никакъв проблем няма да имаш...ако искаш направо с лозарската ножица давай...ама ти пак се завърна и почна да пускаш тъпите си темички а?![]()
И какъв според теб проблем може да има?
Това е твоето тяло и твоите косми!
Ако искаш ги потстрижи, ако искаш ги махни изцяло,
трети вариант-направи си раста или плитки/това в кръга на шегата/...
Извинявай, но просто зчуви смешно...
Не приемаш съвети, а и сама не можеш да решиш какво да правиш..![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Иди на кола маска преди да си почнала да ги бръснеш. Така няма да те боли толкова много (не казвам, че няма да боли)
Tova da se brusnesh ..e suvsem noramlno ,zashtoto pochti vs go pravim..a i e vse pak za lichna higiena..a i mislq che tova sas strijeneto na kosmite e leko glupavo..ili gi mahash..ili gi ostavqsh..ti reshavash..A btw..imam edin vupros..kum ostanalite vuv foruma..Normalno li e da izlizat ponqkoga pupchici sled brusnene?
Те ми се смееха , защото съм различна..Аз ще им се смея , защото са еднакви!!
dam normalno e... sigurno sa ti porastnali podkojni kosam4eta ili prosto ot rasteja
Хващай жилета и си тиНищо няма да им стане на космите,освен че просто няма ги има.А ако имаш смелост и се решиш бягай при козметичка за кола маска.Абе важното е да си гладичка там и преди всичко ТИ да си удовлетворена от резултата.Как ще ги махаш си решаваш само ти,както и дали искаш да си махнеш всичко или да е с причесчица.