здравейте на всички! така аз започвам с моята история, която ми се струва странна работа... Преди около 10тина дни в нас дойдоха да ни доставят едни мебели и едното от момчетата ме гледаше постоянно и то много странно. Помислих си, че ме харесва и забелязах, че е готино момче таа тва беше за тогава... И точно седмица след това една моя приятелка, която има рег в сайт за запознанства и там има две снимки с мен, таа тя ми каза, че някое момче дето ни е доставило мебели иска да се свърже по някъв начин с мен . Ии аз му писах и от тогава си чатим по скайп. Той ми казва, че ме харесвал и иска да се видим, ама проблема е, че сме от различни градове и си мисля, че няма никакъв смисъл да се захващам. Пък и той е на 20, а аз на 15. Вие как мислите дали мове да се осъществи нещо или не. И тва, че ме е запомнил и след доста време може да ме познае дали наистина значи, че ме е харесал, зашото на мен не ми се вярва просто заради възрастта му.. де да знам.. Айде моля ви пишете ми отговори как мислите вие.. мерси предварително