.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

До Момчетата :)

Момчета, колко време ви трябва да свършите от чекия и от свирка?

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    ot 5 min. do 20

Мега фен

Re: До Момчетата :)

Цитирай Първоначално написано от 5e5cuTy
    Момчета, колко време ви трябва да свършите от чекия и от свирка?

Лично за мен това са МНОГО относителни неща.
    Има значение от колко време не си свършвал,в какво настроение си,за какво си мислиш,как се справя партньорката ти,алкохол,адреналин абе много са...
    Не се учудвай ако приятеля ти свърши за 20 минути, а на следващия ден за 20 секунди :P

Колкото поискам

Има кръв, има чест, има страст, има слава! Няма страх, няма измама, … няма мое, няма твое … „Светът е Берое"

При всеки е различно от 2 сек до 3 часа..

Мега фен Аватара на Chacho
    3 часа... мен ще ми стане гадно след час и половина. Обикновено когато изкарам до толкова спирам и си казвам, че ми не е ден. Пък и изкарвам толкоз в самотна обстановка само.

Обикновено държа по 40-50 минути, като редовно си върша работата и си правя упражнения за да поддържам форма Но мисля, че чичкото е най прав, прекалено относително е.

ПП: За да свърша бързо при свирка, трябва да се поддържа бързо темпо .
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Guest
    Мисля че зависи от това до каква степен е възбуден мъжът ако не е възбуден може и след 2 чава ако е много може и за 5мин

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от darchu
    Мисля че зависи от това до каква степен е възбуден мъжът ако не е възбуден може и след 2 чава ако е много може и за 5мин
    Е нали като му правиш свирка го възбуждаш :P

spored men zavisi ot 4oveka sre6tu teb, o6te pove4e 6to se otnasq do svirka!Zavisi si koi go pravi
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

Guest
    е да речем че не го правиш както треа,или..незнам сеа имах предвид за чикията ако е възбуден преди да започнеш да си играеш с члена ще свърши за 5 мин,а ако няма никаква игра и почнеш ей така мисля че ще треа по дълго време

Град
    az kato mastrubiram i ne svur6a do desetata minuta mi pisna i se otkazvam

Цитирай Първоначално написано от darchu
    е да речем че не го правиш както треа,или..незнам сеа имах предвид за чикията ако е възбуден преди да започнеш да си играеш с члена ще свърши за 5 мин,а ако няма никаква игра и почнеш ей така мисля че ще треа по дълго време
    i sum suglasna i ne sum!Da zavisi ot tova dali o6te predi tova ima vuzbuda no ne vinagi!I ne na posledno mqsto 6te kaja 4e (kolkoto i da ne moga da povqrvam 4e az go kazvam) igrata e samo gubene na vreme!
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

Голям фен
    От чикия мога за секунди, ако съм бил възбуден от нещо преди това. От свирка.. много зависи от свирката, но със сигурност доста повече време

От свирка много бързо - минута-две. Случвало се е и по-дълго, дори и да не свърша, но това са редки случаи.
    От чикия - зависи дали аз си я правя иили приятелката ми ( мдам .. някои път не може секс ). И в двата случая към 10-15 минути, но вторият път е далеч по-приятен

По принцип в такива ситуации гледам да свършва по-бързо

зависи от колко време нсм свършвал ако е дълго време - под 5 минути.

Цитирай Първоначално написано от bulgarche-to
    Колкото поискам
    +
    Stultum est timere quod vitare non potes...

Град
    Цитирай Първоначално написано от unauthorized
    Колкото поискам
    +
    kolkoto iska6 ama drug put,razprai gi tiq na drug

Цитирай Първоначално написано от x3eme
    Колкото поискам
    +
    В интерес на истината,специално за чикия...да,колко искам....свирката е по-така,но и нея мога до голяма степен забавя/забързам....
    Stultum est timere quod vitare non potes...

от чикия 2 мин , но от свирка още не сум намерил момиче което да ме накара да свърша

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    Колкото поискам
    +
    В интерес на истината,специално за чикия...да,колко искам....свирката е по-така,но и нея мога до голяма степен забавя/забързам....
    Абсолютно .... има си начини мен ме е учил един физиотерапефт ама се прецаках малко след тва .. самото упражнение развива някъв мускол който като стиснеш корема нещо притиска простата и се 1 започваш от начало ... обаче аз скъсах мусколни влакна на долен коремен мускул и ... край стига ....
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си