- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем - и то голЕм
"Дано да ти дойде малко мозък от някъде в главата, а до тогава дано не видиш секс...."
Това беше жестоко... момчето тъкмо се е "потопило" в истината за аналния секс и ти пък го прокле
.
Така им се пада на малоумниците дето не знаят какво правят
Еми следващия път да си направи клизма и бъди по-внимателен!Все пак сте на по 14-15 години.Не мисля,че трябва да правите анален...![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
пффф писнало ми е от такива като теб- ти и го изкарай ряско после нямало да стане много ясно като незнаеш какво правиш за кво го правите?Първоначално написано от 36
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и ти кво обяснение даде на баба си като те попита що диванът й е в лайна
![]()
gospodi...ti za klizma ne si li 4uval....otivate s mackata pravite i klizma...ili da be6e se hvanal da pro4ete6 tuk tame ne6to...saita i ne samo tozi e pulen s takiva vuprosi i problemi...podobni na tvoq....i ti s izvinenie kude "ruga6" i kvo pravi6 bez da si pomislil ili da si precenil za posledstviqta....mislq 4e naistina si nedorasul!!!!
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
да и на мен ми се струва,че темата е ебавка.
ако ли не ти си безчувствен егоист и не ти пука за приятелката ти щом така си с казал![]()
![]()
няма любов
Добре ве кат темата е ебавка / дори и да не е ...е супер тъпа / що я ровите и обсъждате все още???!???!???
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
Lele pich tva hich ne e shega rabota..mi kak she go predotvratish..kato ne go povtarqsh..no purvo se opitai da izgladish vs s priqtelkata si..shtoto sum sigurna che v momenta iska samo da si potune v dun zemq..shtoto tva e neshtu UJASNO SRAMNO... Uspex![]()
Те ми се смееха , защото съм различна..Аз ще им се смея , защото са еднакви!!
stfuПървоначално написано от Denny
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
Вагинален секс - Чиста работаПървоначално написано от 36
![]()
![]()
т.11 от Правилника!![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена