.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65
    "Дано да ти дойде малко мозък от някъде в главата, а до тогава дано не видиш секс...."
    Това беше жестоко... момчето тъкмо се е "потопило" в истината за аналния секс и ти пък го прокле .

Повече от фен
    Град
    sofia
    Така им се пада на малоумниците дето не знаят какво правят

Да ... абсолютно съм съгласна ... иаз се присъединявам към клетвата Да ходи да ебе говедата на село ... поне техните ануси няма да усетят напъна на миниатюрната му детска пишчица!!!

Град
    СофиЯ
    Еми следващия път да си направи клизма и бъди по-внимателен!Все пак сте на по 14-15 години.Не мисля,че трябва да правите анален...
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Re: Проблем - и то голЕм

Цитирай Първоначално написано от 36
    Ами аз съм на 15г, а приятелката ми е на 14г. Наскоро останахме сами във вилата ми и решихме да пробваме нещо ново. Решихме да правим анален секс, наистина е толкова добро, колкото всички го описват. Ръгаш и си правиш път между лайнян път - съчуствам на японците от 15ти век.

Но проблема...

Извадих го прекалено рязко и тя се наака, за Бога, не просто се наака - беше същинско ОСИРАНЕ. Лайната започнаха да падат навсякъде, завивки, дивана на баба, не може да бъде! Започнах да й крещя "Какво направи?" Осра всичко, а тя се разрева и избяга навън. Доста време не се оправи, а баба ми страшно много се кара, че всичко е в лайна.

Как да предотвратя този проблем за бъдеще?
    пффф писнало ми е от такива като теб- ти и го изкарай ряско после нямало да стане много ясно като незнаеш какво правиш за кво го правите?
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    СЛедващия път си играйте с барби ...
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Мега фен
    и ти кво обяснение даде на баба си като те попита що диванът й е в лайна

ТИ СИ ЕБАТИ ТЪПАКА!!!КАК ШЕ И СА РАЗВИКАШ ИДОТ!А ЗА ТАЯ РАБОТА ИМА КЛИЗМИ ЗА ДОМАШНИ УСЛОВИЯ!

gospodi...ti za klizma ne si li 4uval....otivate s mackata pravite i klizma...ili da be6e se hvanal da pro4ete6 tuk tame ne6to...saita i ne samo tozi e pulen s takiva vuprosi i problemi...podobni na tvoq....i ti s izvinenie kude "ruga6" i kvo pravi6 bez da si pomislil ili da si precenil za posledstviqta....mislq 4e naistina si nedorasul!!!!
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    да и на мен ми се струва,че темата е ебавка.
    ако ли не ти си безчувствен егоист и не ти пука за приятелката ти щом така си с казал
    няма любов

Град
    FoLLoW tHe ScReaMz..
    Добре ве кат темата е ебавка / дори и да не е ...е супер тъпа / що я ровите и обсъждате все още???!???!???
    По 5o стотинки много сте в буркана.
    Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
    Караме се,а сме от една държава!!!
    Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
    Само с мерене на пишки майче HE става.
    Ади през глава...на който му се плава.

Lele pich tva hich ne e shega rabota..mi kak she go predotvratish..kato ne go povtarqsh..no purvo se opitai da izgladish vs s priqtelkata si..shtoto sum sigurna che v momenta iska samo da si potune v dun zemq..shtoto tva e neshtu UJASNO SRAMNO... Uspex
    Те ми се смееха , защото съм различна..Аз ще им се смея , защото са еднакви!!

Град
    FoLLoW tHe ScReaMz..
    Цитирай Първоначално написано от Denny
    Lele pich tva hich ne e shega rabota..mi kak she go predotvratish..kato ne go povtarqsh..no purvo se opitai da izgladish vs s priqtelkata si..shtoto sum sigurna che v momenta iska samo da si potune v dun zemq..shtoto tva e neshtu UJASNO SRAMNO... Uspex
    stfu
    По 5o стотинки много сте в буркана.
    Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
    Караме се,а сме от една държава!!!
    Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
    Само с мерене на пишки майче HE става.
    Ади през глава...на който му се плава.

Цитирай Първоначално написано от 36
    Цитирай Първоначално написано от firesnow
    ти кво да чистиш не можеш ли?!
    Да ти приличам на чистачка? ИСКАМ СЕКСУАЛНИ СЪВЕТИ, НЕ ПРОФЕСИОНАЛНОТО МНЕНИЕ НА ВОЕННА ЧИСТАЧКА!
    Вагинален секс - Чиста работа

т.11 от Правилника!
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си