.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Нора - My Heart Will Go On Какво мислите ???

Хареса ли ви начина по който Нора изпя My Heart Will Go On ???

НЕ
    I was hypnotised
    By your fairy eyes
    Like a tiger in the dark
    You were hungry from the start...

На мен ми хареса,беше много енергична
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Ами .. можеше и повече.

Град
    Dreamland
    Не беше зле,но определено можеше и по-добре ..нещо й се загуби чара на песента по този начин ,а нали целта беше да се запази,но просто да прозвучи в друг стил
    ...And he asked if I could teach him, once,
    To "Feel Life", in that way.
    I had told him that, "Yes I would".
    No easy road to take...

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Беше ужасно...

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Беше ужасно:
    1. Интерпретацията откъм инструменталната част беше доста посредствена.
    2. Явно Нора не може да пее такъв стил музика и в опитите си взе да пее ужасно фалшиво.

Като цяло я прецакаха и тя се самопрецака с тази интерпретация.

изобщо не ми хареса (обаче на Тома изпълнението на Ода на радоста беше невероятно )

Според мен само Ясен се справи със задачата с импоровизацията.Тома и Нора нещо не ми направиха впечатление!

Цитирай Първоначално написано от Lolinka
    НЕ

Мен пък много ме изкефи

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    не съм слушал...точно тогава бях навън и съм пропуснал втория кръг
    относно дали може да пее този стил - чуйте как изпя Close My Eyes ... еми сори ама Ози и Лита пасти да ядат....
    хъхъ..

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Нора и Пламена са ми най-противните участници в Мюзик Айдъл. Каквото и да изпеят е повече от ужасно, особено пък песента на Ози Озбърн! Да не говорим, че още като ги видя и ми се гади, абе - положението е трагично!
    Левски шампион але але!

Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от Shadow_Walker
    относно дали може да пее този стил - чуйте как изпя Close My Eyes ... еми сори ама Ози и Лита пасти да ядат....
    Доста извратено ми се вижда това мнение... Да пееш песен, нетърпяща абсолютно никаква импровизация като постоянно импровизираш (ако постоянното грачене може да се приеме за импровизация) не е най-добрият ход! Като я чух първият път как я пее се наложи да си я пусна на уинампа, че да чуя едно качествено парче, а не някаква грачеща пародия. Е, за второто изпълнение бях далеч по-подготвен - просто изключих звука на телевизора и си пуснах парчето на компютъра.
    Левски шампион але але!

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Цитирай Първоначално написано от Shadow_Walker
    Доста извратено ми се вижда това мнение... Да пееш песен, нетърпяща абсолютно никаква импровизация като постоянно импровизираш (ако постоянното грачене може да се приеме за импровизация) не е най-добрият ход! Като я чух първият път как я пее се наложи да си я пусна на уинампа, че да чуя едно качествено парче, а не някаква грачеща пародия. Е, за второто изпълнение бях далеч по-подготвен - просто изключих звука на телевизора и си пуснах парчето на компютъра.
    Виж, пич, това, че не разбираш от музика, не е мой проблем.И да, аз съм извратен, съжалявам за хората, които не са.
    п.с. пламена и на мен ми е противна...
    хъхъ..

Град
    Свищов Town
    Аз може и да не разбирам от музиката, ама нали се сещаш, че музиката не се прави за разбирачи, а за слушатели, или греша?
    Левски шампион але але!

е ми хареса изпълнението й

На мен не ми хареса.Звучеше адски тъпо.Само Ясен! той се спряви прекрасно с чашата

Нора и Пламена са ми най-противните участници в Мюзик Айдъл. Каквото и да изпеят е повече от ужасно, особено пък песента на Ози Озбърн! Да не говорим, че още като ги видя и ми се гади, абе - положението е трагично!
    Абе честно да ти кажа едва ли ти пееш по-добре и още по-малко вероятно да си по хубав от тях...Мен много ме изкефи...беше нетипично и готино...
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от malkata_sladurana
    Абе честно да ти кажа едва ли ти пееш по-добре и още по-малко вероятно да си по хубав от тях...Мен много ме изкефи...беше нетипично и готино...
    Ами, аз не съм се напъвал да участвам в музикално риалити, че да ме бърка как пея, окей? И ако дадеш ясни критерии за сравнението на красота между мъж и жена може да се пусна.
    Левски шампион але але!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    еми не беше лошо

Град
    In Devil's Castle
    ужас беше...само крещеше,както и обикновено прави,де...единствено close my eyes forever я изпя наистина великолепно!!!!
    someone else...

Град
    Tampere, Finland
    Много фалшиво го изпя... А тая песен как я мразяяяяя!!!! Само си направиха гавра с метъла!

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    Цитирай Първоначално написано от Luv_me_or_hate_me
    Мен пък много ме изкефи
    направо ме разби от кеф супер беше .....
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си