- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Нора - My Heart Will Go On Какво мислите ???
Хареса ли ви начина по който Нора изпя My Heart Will Go On ???
НЕ
I was hypnotised
By your fairy eyes
Like a tiger in the dark
You were hungry from the start...
На мен ми хареса,беше много енергична![]()
![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Ами .. можеше и повече.
Не беше зле,но определено можеше и по-добре ..нещо й се загуби чара на песента по този начин ,а нали целта беше да се запази,но просто да прозвучи в друг стил![]()
...And he asked if I could teach him, once,
To "Feel Life", in that way.
I had told him that, "Yes I would".
No easy road to take...
изобщо не ми хареса...
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
Беше ужасно:
1. Интерпретацията откъм инструменталната част беше доста посредствена.
2. Явно Нора не може да пее такъв стил музика и в опитите си взе да пее ужасно фалшиво.
Като цяло я прецакаха и тя се самопрецака с тази интерпретация.
изобщо не ми хареса(обаче на Тома изпълнението на Ода на радоста беше невероятно
)
Според мен само Ясен се справи със задачата с импоровизацията.Тома и Нора нещо не ми направиха впечатление!![]()
Първоначално написано от Lolinka
не съм слушал...точно тогава бях навън и съм пропуснал втория кръг
относно дали може да пее този стил - чуйте как изпя Close My Eyes ... еми сори ама Ози и Лита пасти да ядат....
хъхъ..
Нора и Пламена са ми най-противните участници в Мюзик Айдъл. Каквото и да изпеят е повече от ужасно, особено пък песента на Ози Озбърн! Да не говорим, че още като ги видя и ми се гади, абе - положението е трагично!![]()
Левски шампион але але!
Доста извратено ми се вижда това мнение... Да пееш песен, нетърпяща абсолютно никаква импровизация като постоянно импровизираш (ако постоянното грачене може да се приеме за импровизация) не е най-добрият ход! Като я чух първият път как я пее се наложи да си я пусна на уинампа, че да чуя едно качествено парче, а не някаква грачеща пародия. Е, за второто изпълнение бях далеч по-подготвен - просто изключих звука на телевизора и си пуснах парчето на компютъра.Първоначално написано от Shadow_Walker
![]()
Левски шампион але але!
Виж, пич, това, че не разбираш от музика, не е мой проблем.И да, аз съм извратен, съжалявам за хората, които не са.Първоначално написано от air_J
п.с. пламена и на мен ми е противна...
хъхъ..
Аз може и да не разбирам от музиката, ама нали се сещаш, че музиката не се прави за разбирачи, а за слушатели, или греша?![]()
Левски шампион але але!
На мен не ми хареса.Звучеше адски тъпо.Само Ясен! той се спряви прекрасно с чашата![]()
Абе честно да ти кажа едва ли ти пееш по-добре и още по-малко вероятно да си по хубав от тях...Мен много ме изкефи...беше нетипично и готино...Първоначално написано от air_J
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
Ами, аз не съм се напъвал да участвам в музикално риалити, че да ме бърка как пея, окей? И ако дадеш ясни критерии за сравнението на красота между мъж и жена може да се пусна.Първоначално написано от malkata_sladurana
![]()
Левски шампион але але!
ужас беше...само крещеше,както и обикновено прави,де...единствено close my eyes forever я изпя наистина великолепно!!!!
someone else...
Много фалшиво го изпя... А тая песен как я мразяяяяя!!!! Само си направиха гавра с метъла!